Ekmeğe Zam

Ekmeğe Zam

Son dakika Ekmeğe zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ekmeğe zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ekmeğe zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekmeğe Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekmeğe zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 ekmeğe zam haberi bulunmuştur. Tüm ekmeğe zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da ekmeğe zam geldi! İşte yeni fiyat
İstanbul'da ekmeğe zam geldi! İşte yeni fiyat İstanbul'da 200 gram ekmeğin fiyatı 8 lira oldu.
10.11.2023 Ekonomi
İstanbul'da ekmeğe zam!
İstanbul'da ekmeğe zam! İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 6,5 TL'ye yükseltildi.
10.08.2023 Ekonomi
Kayseri’de ekmeğe zam beklentisi!
Kayseri’de ekmeğe zam beklentisi! Kayseri’de artan maliyetlerden dolayı ekmeğin 6.5 TL'ye çıkması bekleniyor.
8.08.2023 Ekonomi
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam Çorum'da 5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğin fiyatı, yapılan zamla 7 lira oldu. Fiyat artışı 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak. Isparta’da ekmek fiyatlarına yüzde 50 zam yapıldı.
31.07.2023 Ekonomi
Nevşehir’de ekmeğe zam
Nevşehir’de ekmeğe zam Nevşehir’de 200 gram ekmek 6 lira 50 kuruş oldu.
31.07.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İzmit'te düzenlediği basın toplantısında ekmeğe zam geleceğine yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtti. Balcı, "Hatırlayacak olursanız 2022 yılının Mart ayında, ekmeğin 7,5 lira olacağını, 2022 yılının Aralık ayında da 10 lira olacağını ifade ettiler. O zaman da söylemiştik. Bugün 2023 yılının temmuz ayındayız. Ekmeğin 210 gramı 7,5 lira, 200 gramı 7 lira" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı
Ekmeğe zam mı geldi? Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı açıkladı Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Balcı, ekmek fiyatının 10 TL'ye çıktığı iddiasını yalanladı.
23.06.2023 Ekonomi
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı
Ekmeğe zam gelecek mi? Yetkili isim açıkladı Ekmek zammının şubat ayında görüşüleceği iddialarına Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı'dan yanıt geldi. Bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyen Balcı, "Görüşme de zam da yok" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ekmeğe zam gelecek mi? Ocak ve şubat aylarına dilkkat çeken Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Ekonomi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi Van'da 3,5 TL'den satılan 210 gram somun ekmeğin fiyatı 4 TL oldu.
26.12.2022 Ekonomi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında, katıldığı bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle, 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf farklılığına dayanarak alenen aşağılama', 'Cumhurbaşkanına hakaret', 'Türk milletini alenen aşağılama' suçlarından, 9 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.12.2022 Gündem
Ekmek fiyatlarına yüzde 25 zam
Ekmek fiyatlarına yüzde 25 zam İzmir Ticaret Odası (İZTO) Kasım ayı olağan meclis toplantısında, 4 TL’den satılan 210 gram ekmeğin yeni fiyat tarifesi oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre yüzde 25 zamlanan ekmeğin fiyatı 5 TL oldu.
1.12.2022 Ekonomi
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak?
Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? Son günlerde ekmek zammı ile ilgili tartışmalar gündemde. İstanbul’da ekmeğin 7.5 TL olacağı ile ilgili iddialar tepki çekti. Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı zam ile ilgili iddialara yanıt verdi. Peki, Ekmek zammı var mı? Ekmeğe zam geldi mi, ekmek ne kadar oldu? İşte ekmek zammı ile ilgili son durum…
9.11.2022 Ekonomi
Türkiye Fırıncılar Başkanı Balcı konuştu: Zam iddiaları gerçek dışıdır
Türkiye Fırıncılar Başkanı Balcı konuştu: Zam iddiaları gerçek dışıdır Türkiye Fırıncılar Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğe zam geleceğine ilişkin iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.
9.11.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek'
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek' Tahıl anlaşması ile ilgili Türkiye’nin aktif faaliyetleri devam ederken flaş bir açıklama geldi. Tahıl Koridoru kapsamında Rusya’da alınacak buğdayın işlenerek az gelişmiş ülkelere gönderileceğini belirten Bakan Kirişci, “Bedelsiz buğdayı kendi fabrikalarımızda işledikten sonra biz en az gelişmiş ülkelere göndereceğiz. Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava aldığımız buğdayı, bulgur, un olarak bedava vermek” dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Açıklama geldi İstanbul’da 5 liraya satılan ekmek fiyatının 7.5 liraya yükseleceği iddialarına yanıt veren Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 7.5 liralık fiyatın gündemlerinde olmadığını söyledi.
8.11.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla...
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor Samsun'da zamlı ekmek tarifesi bugün hayata geçti. Fırınlara giden vatandaşlar 200 gram ekmeği 4 TL’den almaya başladı.
30.07.2022 Ekonomi
Eskişehir'de ekmeğin 200 gramı 4, 250 gramı 5 lira oldu
Eskişehir'de ekmeğin 200 gramı 4, 250 gramı 5 lira oldu Eskişehir İç Anadolu Fırın İşletmecileri Sendikası'nın, 200 gram ekmeğin 4 liraya, 250 gramın ise 5 liraya çıkarılması talebi onaylandı. Sendika başkanı Musa Kazım Mülazımoğlu, zamlı ekmek fiyatının Kurban Bayramı’nın ardından uygulanacağını açıkladı.
30.06.2022 Ekonomi
Fiyatlara zam geldi! Resmen değişti, 4 liradan satılacak
Fiyatlara zam geldi! Resmen değişti, 4 liradan satılacak Fiyatlarla ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Resmen değişti. Eskişehir ve İzmir'den sonra Denizli'de de artan maliyetleri gerekçe gösteren fırıncıların talebi üzerine ekmek fiyatı zamlandı. Yarından itibaren 200 gram ekmek 4 liradan satılacak. En son üç ay önce zam gören ekmeğin 210 gramı 3 liradan satılıyordu. İşte son dakika haberinin detayları...
29.06.2022 Ekonomi
Kayseri'de ekmeğe zam geldi, yüzde 40 arttı
Kayseri'de ekmeğe zam geldi, yüzde 40 arttı Kayseri'de 200 gram ekmeğin fiyatı yüzde 40 artarak 2.5 TL'den 3.5 TL'ye yükseldi.
23.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar...
Ekmek fiyatlarına zam geldi mi? 3 TL'nin üzerindeki satışlar... Ekmek fiyatları, bir süredir gündemin öne çıkan haber başlıkları arasında bulunuyor. İstanbul’da ekmek fiyatında tam bir karmaşa yaşanıyor. Fiyatı belirleyen komisyonun üyeleri İstanbul Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası ekmeğin 3 TL olduğunu söylüyor. Ancak birçok ilçede fiyat 4-5 TL’ye çıktı bile... Ticaret Bakanlığı denetime başladı, 3 TL’nin üzeri ekmek satan fırına ceza gelecek
23.06.2022 Ekonomi
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi?
İstanbul ekmek fiyatı ne kadar oldu? Ekmeğe zam mı geldi? İstanbul’da bazı fırıncıların ekmeği 5 liraya çıkardığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. İddialar üzerine Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek zammı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, İstanbul’da ekmeğe zam mı gelecek? İstanbul ekmek fiyatı ne kadar? Ekmek 5 lira mı oldu? Ekmeğe zam var mı? İşte Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı’dan zam açıklaması!
21.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL'
Ekmek fiyatları ile ilgili yeni açıklama! '210 gram ekmek 3 TL' Ekmeğe zam yapıldığına dair ileri sürülen iddialar ile ilgili yeni açıklama geldi. İstanbul’da ekmek fiyatının bazı fırınlarda 5 lira olduğu açıklanmıştı. İTO'dan ekmek zammı ile ilgili açıklama geldi. İTO Başkanı Avdagiç, "İstanbul'da İTO’ya bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin satış fiyatı halen 3 TL'dir" açıklamasını yaptı.
21.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ekmeğe Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekmeğe zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.