Ekb

Ekb

Son dakika ekb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekb gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 ekb haberi bulunmuştur. Tüm ekb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik uyarı: 1 Ocak'tan sonra yığılma yaşanabilir!
Kritik uyarı: 1 Ocak'tan sonra yığılma yaşanabilir! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 1 Ocak 2020'den itibaren Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binalarda alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatması, konut sektöründe endişelere neden oldu. Halkın yeni düzenlemeden henüz habersiz olduğunu vurgulayan İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, 1 Ocak'tan itibaren tapu müdürlüklerinde bir yığılma yaşanabileceğini söyledi.
28.12.2019 Ekonomi
Enerji Kimlik Belgesi nedir, nasıl alınır? | Enerji kimlik belgesi hangi binalarda zorunludur? Son 1 hafta!
Enerji Kimlik Belgesi nedir, nasıl alınır? | Enerji kimlik belgesi hangi binalarda zorunludur? Son 1 hafta! Türkiye’de mesken olarak kullanılan tüm binalara alınması yasal zorunluluk olan Enerji Kimlik Belgesi (EKB) başvuruları için son haftaya girildi. Peki, Enerji kimlik belgesi hangi binalarda zorunludur? Enerji kimlik belgesi alınmazsa ne olur? Enerji kimlik belgesi nasıl alınır? İşte detaylar…
25.12.2019 Gündem
Bakan az önce duyurdu! 1 Ocak 2020'den itibaren...
Bakan az önce duyurdu! 1 Ocak 2020'den itibaren... Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez yaptığı açıklamada enerji kimlik belgesi olmayan binalarda 1 Ocak 2020'den itibaren alım, satım hatta kiralama yapılamayacak.
25.12.2019 Ekonomi
Bakanlıktan ev sahiplerini ve kiracıları ilgilendiren açıklama!
Bakanlıktan ev sahiplerini ve kiracıları ilgilendiren açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 1 Ocak 2020 itibarıyla enerji kimlik belgesi olmayan bina ve bağımsız bölümlere ilişkin alım, satım ve kiralama yapılamayacağını açıkladı.
19.12.2019 Ekonomi
Konutlar için yeni dönem başlıyor!
Konutlar için yeni dönem başlıyor! Konutlarda enerji tasarrufuna ilişkin flaş adım. Geri sayım başladı. 2019 sonu itibariyle binalar için enerji kimlik belgesi zorunlu hale geliyor. O belgesi olmayan bina satılamayacak.
11.12.2019 Ekonomi
Son tarih 1 Ocak! Bu belgeyi almayan yanacak
Son tarih 1 Ocak! Bu belgeyi almayan yanacak Enerji Kimlik Belgesi olmayan binalarda 1 Ocak 2020’den itibaren alım, satım hatta kiralama yapılamayacak. Bu durumu gören birçok firma da binalara broşür dağıtıp, fiyat teklifi sunuyor. Ancak daralan zamanı fırsat bilip, fiyatı fahiş artıran var.
25.11.2019 Ekonomi
Enerji Kimlik Belgesi ve fiyatı nedir, nasıl alınır? Neden zorunlu olacak?
Enerji Kimlik Belgesi ve fiyatı nedir, nasıl alınır? Neden zorunlu olacak? Enerji Kimlik Belgesi almak için çok kısa bir süre kaldı. Türkiye’de tüm binalarda alınması yasal sorunluluk haline getirilecek olan Enerji Kimlik Belgesi (EKB) uygulaması için son tarih 1 Ocak 2020. Peki, Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır? İşte Enerji Kimlik Belgesi ile ilgili merak edilenler…
20.11.2019 Ekonomi
Enerji kimliğine erteleme
Enerji kimliğine erteleme Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2 Mayıs’ta zorunlu hale gelecek Enerji Kimlik Belgesi’nde ‘süre uzatımı’nı gündemine aldı. Süre uzatımına ilişkin yönetmelik düzenleme Başbakanlığa gönderildi.
26.04.2017 Ekonomi
Enerji kimliksiz ev satılamayacak
Enerji kimliksiz ev satılamayacak Enerji Kimlik Belgesi uygulaması 2 Mayıs’ta başlıyor. Ancak konut sahiplerinin yüzde 99.99’u uygulamadan habersiz. Enerji kimliği olmayan evler satış bir yana kiraya dahi verilemeyecek
25.04.2017 Ekonomi
Bunu yapmayan ev sahibi yandı!
Bunu yapmayan ev sahibi yandı! Enerji Kimlik Belgesi'nin alınması için süre 2 Mayıs'ta bitecek. Belgeyi almayan ev sahipleri evlerini, satamayacak, kiralayamayacak.
25.04.2017 Ekonomi
Türkiye'de binaların sadece yüzde 20'si güvenli
Türkiye'de binaların sadece yüzde 20'si güvenli Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, yapılarda yangın güvenliği konusunu Türkiye'nin gündemine taşıyor.
29.09.2021 Gündem
Bu belgeye sahip olmayan evini satamayacak
Bu belgeye sahip olmayan evini satamayacak 2 Mayıs 2017 tarihi itibariyle Enerji Kimlik Belgesi (EKB) olmayan bina ve dairelerin alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamayacak
9.02.2017 Ekonomi
Enerji Kimlik Belgesi için son tarih 2 Mayıs
Enerji Kimlik Belgesi için son tarih 2 Mayıs Mevcut binalarda 2 Mayıs 2017’ye kadar Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alınması gerekiyor. EKB alınmazsa daire alım-satım ve kiralama işlemleri gerçekleştirilemeyecek. Yeni binalar yapı kullanma izin belgesi alamayacak
25.01.2017 Ekonomi
2017'den itibaren zorunlu
2017'den itibaren zorunlu 2017'den itibaren tüm bina alım-satım ve kiralama işlemlerinde Enerji Kimlik Belgesi zorunlu olacak.
23.06.2015 Arşiv
Faturayı yarıya düşürecek uygulama!
Faturayı yarıya düşürecek uygulama! Enerji Verimliliği Kanunu gereğince tüm binaların 2 Mayıs 2017 tarihine kadar Enerji Kimlik Belgesi alması zorunlu
26.01.2015 Arşiv
Enerji kimlik belgesinin maliyeti ne?
Enerji kimlik belgesinin maliyeti ne? 8 milyon binanın sadece yüzde 2'si kimlik belgesi aldı
7.11.2014 Arşiv
Filli Boya Yapı Fuarı'nda
Filli Boya Yapı Fuarı'nda Filli Boya İstanbul Yapı Fuarı’nda sektör temsilcileri, profesyonelleri ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor.
2.05.2014 Arşiv
Evinizin Kimlik Belgesi Var mı?
Evinizin Kimlik Belgesi Var mı? Enerji Kimlik Belgesi ile binanızın ne kadar çevre dostu olduğunu öğrenin
12.02.2014 Arşiv
Bu Belgeyi Almayan Evini Satamayacak
Bu Belgeyi Almayan Evini Satamayacak Enerji Kimlik Belgesi (EKB) bulunmayan binaların satışı zorlaşacak. 2017 sonuna kadar bu belgeyi almayan eski binalar, tapuda görülebilecek.
31.10.2013 Arşiv
2012 sonunda tamamlanacak
2012 sonunda tamamlanacak Hilton, Beylikdüzü’ne Evviva Yaşam Merkezi ile geliyor
31.01.2011 Arşiv
Bu katil magandalarla her an hepimiz çarpışabiliriz!
Bu katil magandalarla her an hepimiz çarpışabiliriz! İzmir'de, bir tavuk dağıtım şirketinde şoför olarak çalışan 30 yaşındaki İsmail Sayım, aracıyla yolda giderken tesadüf eseri teyzesinin oğlunun karıştığı trafik kazasını gördü. Kaza yüzünden çıkan tartışmaya müdahale eden Sayım, polisi aramak istedi. Ama sabıkalı olduğu için paniğe kapılan diğer araçtaki saldırgan, genç adamı kurşun yağmuruna tuttu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.