Ege Denizi

Ege Denizi

Son dakika ege denizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ege denizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ege denizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ege Denizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ege denizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.602 ege denizi haberi bulunmuştur. Tüm ege denizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Vatan TV
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan tarafından Ege Denizi'ne bırakılan düzensiz göçmenlerin sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.
9.04.2024 Gündem
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Datça'nın yanı sıra Bodrum'da da hissedildi.
2.04.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan alınan bilgiye göre Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25.02.2024 Gündem
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı İzmir'in Seferihisar açıklarında bu sabah saat 09.27 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin ilk veriler AFAD tarafından paylaşıldı.
4.02.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.01.2024 Gündem
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! İlk görüntüler geldi Ege Denizi'nde İzmir'in Menderes ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte deprem sonrası ilk görüntüler
27.01.2024 Vatan TV
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu?
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu? 27 Ocak sabah saatlerinde yaşanan deprem paniğe neden oldu. İzmir, Aydın, Manisa, Kuşadası'nda hissedilen deprem AFAD verilerine göre saat 08:19'da meydana geldi. Peki son dakika İzmir depremi kaç büyüklüğünde oldu? Deprem merkez üssü neresi? İşte son deprem hakkında bilgiler
27.01.2024 Gündem
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi Ege Denizi’nde, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valisi Süleyman Elban herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.01.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler AFAD'dan Ege Denizi'nde deprem olduğunu duyurdu. Saat 17.14'te Çeşme açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Saat 15.10'da merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023 Gündem
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ege Denizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ege denizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.