Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler!
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler! Yunanistan'ı panikleten Efes-2022 tatbikatını Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra 10'u aşkın ülkenin savunma bakanı, genelkurmay başkanı da yerinde izledi. Dev tatbikat Atina'da depreme neden olurken, Yunan medyasında da ilk haber oldu. 'Türk provokasyonu bugün doruğa çıkıyor' ve 'Gerçek mermilerle atış ve adalara çıkarma' manşetleri atıldı.
9.06.2022 Dünya
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden nefes kesen EFES 2022 Tatbikatı!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden nefes kesen EFES 2022 Tatbikatı! 37 ülkeden binden fazla yabancı personelin katıldığı EFES 2022 Tatbikatı’na ilişkin görüntüler gelmeye devam ediyor. Tüm tatbikat hava kara ve denizden canlı olarak yayınlandı. Hulusi Akar ve yabancı konuklar tatbikatları saniye saniye takip etti.
8.06.2022 Gündem
Bakan Akar Azerbaycan ve Kosova Savunma Bakanları ile görüştü
Bakan Akar Azerbaycan ve Kosova Savunma Bakanları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Efes 2022 kapsamında Türkiye'ye gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj ile ayrı ayrı görüştü.
8.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri