Edvina Sponza

Edvina Sponza

Son dakika Edvina Sponza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Edvina Sponza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Edvina Sponza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edvina Sponza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edvina sponza gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 edvina sponza haberi bulunmuştur. Tüm edvina sponza haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması kameralara yansıdı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Magazin
İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza sokak ortasında birbirine girdi! Defol git
İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza sokak ortasında birbirine girdi! Defol git 11 yıllık ilişkilerinde birçok kez ayrılıp barışan İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza, Bebek’teki bir kuaförde karşılaşınca birbirlerine girdiler.
29.09.2023 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen Dallas Good hayatını kaybetti Kanadalı rock-western grubu The Sadies'in vokalisti ve gitaristi Dallas Good 49 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin hayranları yasa boğuldu.
19.02.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama...
Edvina Sponza'dan İbrahim Kutluay cevabı! Buluşacaklardı ama... Sosyetik güzel Edvina Sponza İbrahim Kutluay ile buluşacaktı. Ancak gazetecileri görünce Kutluay'ı uyardı, ardından evine döndü. Sponza, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna da yanıt verdi.
19.02.2022 Magazin
Edvina Sponza Bebek'te yürüyüşte
Edvina Sponza Bebek'te yürüyüşte İbrahim Kutluay ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan sosyetik güzel Edvina Sponza, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.
21.05.2021 Magazin
İbrahim Kutluay: Buluştuk çok şükür
İbrahim Kutluay: Buluştuk çok şükür Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, sevgilisi Edvina Sponza ile önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi.
13.04.2021 Magazin
İbrahim Kutluay, iyileşince sevgilisine koştu!
İbrahim Kutluay, iyileşince sevgilisine koştu! İbrahim Kutluay yakalandığı koronavirüs hastalığını atlatır atlatmaz sevgilisi Edvina Sponza ile buluştu.
5.04.2021 Magazin
İbrahim Kutluay, Edvina Sponza ayrılığı kısa sürdü
İbrahim Kutluay, Edvina Sponza ayrılığı kısa sürdü İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, Bebek’te görüntülendi.
13.03.2021 Magazin
'İhanet yok'
'İhanet yok' Edvina Sponza ile yıllar süren ilişkisi sona eren İbrahim Kutluay, ihanet iddialarını yalanlarken, “Birbirimizi seviyoruz” diyerek, açık kapı bıraktı
8.11.2020 Magazin
‘Gayet iyiyiz’
‘Gayet iyiyiz’ İbrahim Kutluay, Berrak Tüzünataç yüzünden sevgilisi Edvina Sponza’nın kıskançlık krizine girdiği iddialarını yalanladı.
9.08.2020 Magazin
İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza barıştı
İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza barıştı Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza kısa bir ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha verdi.
12.01.2020 Magazin
Kutluay'ın romantik tatili!
Kutluay'ın romantik tatili! İbrahim Kutluay, sevgilisi Edvina Sponza ile Çeşme'de tatilde
24.07.2019 Magazin
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’
‘Zarf içerisinde siyah iç çamaşırı gönderdi’ Demet Şener’in boşanma davasına spor hocası Eftan Metin’in sözleri damga vurdu: Demet ile evde spor yaparken Edvina Sponza’nın şoförü bir zarf getirdi. İçinden siyah iç çamaşırı ve bir not çıktı. Notta ‘bunu bana yalancı kocan almıştı’ yazılıydı...
7.03.2018 Magazin
Işıltılı tur
Işıltılı tur Ferhan İstanbullu ve Mert Aslan, önceki gün Zorlu AVM Raffles Arcade’de ağırladıkları cemiyet hayatının ünlü isimlerine, eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşattı...
9.10.2016 Magazin
Mini Classic’e tam not
Mini Classic’e tam not Kwanpen markasının yeni modeli ‘Mini Classic’ Beymen İstinyePark’ta düzenlenen davet ile modaseverlere tanıtıldı...
28.05.2016 Magazin
Kebabın Efendy’si
Kebabın Efendy’si Yurt dışında yaşayan ve kendi mesleklerinde çok başarılı olan birçok Türk var...
20.02.2015 Arşiv
Sosyete düğününde skandal!
Sosyete düğününde skandal! Aralık 2009'da Rezzan Benardete ile Paris'te evlenip Ekim 2011'de tek celsede boşanan Antakyalı İbrahim Bitargil, cumartesi günü cemiyet hayatının gözde bekarlarından Maya Portakal ile ikinci evliliğini yaptı...
11.09.2014 Magazin
Ünlü işadamı bakın kiminle yakalandı!
Ünlü işadamı bakın kiminle yakalandı! İşadamı Murat Özyeğin ile spiker Nazlı Çelik, Bodrum Billionaire'de gece yarısı dans ederken görüntülendi
16.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Edvina Sponza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edvina sponza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.