Eds

Eds

Son dakika EDS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EDS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EDS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eds gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 eds haberi bulunmuştur. Tüm eds haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu Antalya'dan Afyon'a araç takası için giden galerici Kadir Bayer (28), EDS üzerinden gelen 150 bin 600 TL tutarındaki hız aşım cezası ile şaşkına döndü. Cezayı ödeyecek gücünün olmadığını belirten Bayer, “İnanmak istemedim, şaşırdım. Ben cezayı 15 bin olarak okudum, arkadaşımın uyarmasıyla 150 bin olduğunu fark ettim. Çok ceza yedim ama bu miktarda ilk defa geldi. 50 bin TL kazanmak için yola çıktım, 150 bin TL ceza geldi” dedi.
30.01.2024 Gündem
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik cezaları trafiğe çıkan her sürücünün farklı nedenlerle karşılaşabileceği durumlar arasında yer alır. Günümüzde trafik cezaları ise, genellikle Mobese ve EDS gibi gelişmiş uygulamalarla kesiliyor. Kırmızı ışıkta durmayan ya da Hız limitine uymayan sürücüler bu uygulamalarda takip edilerek, plakaya gerekli cezai işlem yapılabiliyor. Sürücülere gelen cezalardan birisi de 74/b trafik cezası olabilir.
5.08.2023 Gündem
Tuzla’da damperi açık kalan tır EDS direğine çarpıp devrildi
Tuzla’da damperi açık kalan tır EDS direğine çarpıp devrildi Tuzla'da iddiaya göre inşaat alanına hafriyat boşaltan TIR şoförü, damperi indirmeyi unutup hareket etti. Bu şekilde D-100 Karayolu'nda ilerleyen TIR, damperinin denetim kameralarının yer aldığı platforma takılması sonucu devrildi. Kazada şoför yaralandı.
14.05.2023 Yaşam
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur?
Hız sınırı ihlali cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır? 2023 hız cezası ne zaman belli olur? Hız sınırı ihlalleri otoyollara kurulan radar sistemleri ve elektronik sistemlerle denetlenir. Trafikte sürücülerin hız sınırını aşması durumunda karşılaştıkları hız sınırı ihlal cezası sorgulaması da yapılıyor. Peki 2023 hız sınırı cezası ne kadar? Radar cezası sorgulama nasıl yapılır?
30.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Tarihi hanın önündeki drifte 9 bin 125 lira ceza kesildi!
Tarihi hanın önündeki drifte 9 bin 125 lira ceza kesildi! Konya'da tarihi Zazadın Hanı'nın önünde drift yapan kişi, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Sürücünün ehliyetine 2 ay el konulurken, 9 bin 125 lira idari para cezası uygulandı.
23.05.2022 Gündem
Trafik cezalarıyla ilgili flaş açıklama! İptal ediliyor! Emsal karar
Trafik cezalarıyla ilgili flaş açıklama! İptal ediliyor! Emsal karar Trafik cezalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Başvuranın trafik cezası iptal ediliyor. Adana’dan 4 ay önce Amasya’ya giden avukata, hız limitini 2 kilometre aştığı için 314 lira para cezası verildi. Subaşı, cezayı yargıya taşırken, mahkeme cihazın yanlış ölçüm yapabileceğine dikkat çekip, cezayı iptal etti. Karar, emsal niteliği taşıyor.
28.12.2021 Gündem
Otel sahibi ve eşi ölü bulundu! Polis 'güneşlik' detayına kilitlendi
Otel sahibi ve eşi ölü bulundu! Polis 'güneşlik' detayına kilitlendi İstanbul Avcılar'daki çifte cinayeti araştıran polis, evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın eşi Nuri Yıldız, ölmeden önce otomobilini sürerken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsünü buldu. Nuri Yıldız’ın aracı, hava karardıktan sonra yeniden güvenlik kameralarında görüldü. Ancak bu kez, güneş olmamasına rağmen siperlik indirilmişti. Aracın bazı camları da kırıktı. Polis, şimdi iki görüntü arasında neler yaşandığını araştırıyor.
15.10.2021 Gündem
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor İstanbul'da araç sürücülerinin çoğu özellikle kırmızı ışıklarda EDS’ye yakalanırım korkusuyla ambulanslara yol vermek istemiyor, yol vermeye çalışanlar da “fermuar sistemi”nden bihaber, sol şeride geçmeye çalışıp yolu daha da tıkıyor. İstanbul Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda hem trafik sorununa değindi, hem de Haziran ayından itibaren ortak çağrı sistemine geçilen İstanbul’da artık, jandarma, emniyet, sağlık, itfaiye gibi acil çağrıların tamamının 112 üzerinden yapıldığını söyleyerek çok önemli açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Türkdoğan, günlük 23 bini bulan çağrıların, bu sistem sayesinde 8 binlere kadar düştüğünü söyledi, yeni sistemde aynı anda birkaç birimi birden ilgilendiren acil çağrılarının tek bir tıkla tüm birimlere anında aktarılabildiğini belirtti.
26.09.2021 Sağlık
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman? Meclis’e sunulan 15 maddelik yeni af paketi borçların kapatılması kanun teklifi kabul edildi. Çıkacak yasa ile, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, idari para cezaları, öğrenim kredisi dahil devlete olan borçları yapılandırılacak. Peki, Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
27.05.2021 Gündem
İstanbul Valisi Yerlikaya alınan kararları açıklandı! Tüm girişler sınırlandırılacak
İstanbul Valisi Yerlikaya alınan kararları açıklandı! Tüm girişler sınırlandırılacak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilecek "2020 Yılı Asayiş Değerlendirme ve 2021 Yılbaşı Tedbirleri Toplantısı" ardından yaptığı açıklamada, "1 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den, 1 ocak 2021 Cuma günü 10.00'a kadar tüm girişler sınırlandırılacaktır. Yılbaşı gecesi; 4 bin 871 jandarma, 24 bin 298 polis, 4 bin 918 bekçi ve 160 sahil güvenlik mensubu olmak üzere, toplam 34 bin 247 arkadaşımız, görevinin başında olacak." dedi.
31.12.2020 Gündem
Mahkeme kararını verdi! Hız limitini 1 kilometre aştı ve...
Mahkeme kararını verdi! Hız limitini 1 kilometre aştı ve... Samsun'da yaşayan bir kişi, Çankırı Çerkeş'te hız limitini 1 kilometre aştığı gerekçesiyle aracına yazılan radar cezasını mahkemeye başvurarak iptal ettirdi.
12.11.2020 Gündem
Trafik cezası... İtiraz eden parayı geri alıyor
Trafik cezası... İtiraz eden parayı geri alıyor EDS hız limitini 1 kilometre aşan sürücüye uyguladığı cezanın mahkemece iptal edilmesi sonrası, vatandaşlar aniden hız limitinin düşmesi nedeniyle ceza yemekten şikâyetçiyken, uzmanlar ise trafikteki eski tabelalardan dolayı sorunlar yaşanabileceğini söylüyor.
8.10.2020 Ekonomi
Samsun ’akıllı şehir’ oluyor
Samsun ’akıllı şehir’ oluyor Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’da ASELSAN ile birlikte yürüttükleri ‘akıllı şehir’ projesi ile birlikte başta trafik sorunu olmak üzere birçok problemin çözüleceğini söyledi.
9.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran nereli? Mehmet Cahit Güral Hacettepe Üniversitesi rektörü oldu!
Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran nereli? Mehmet Cahit Güral Hacettepe Üniversitesi rektörü oldu! Hacettepe rektör ataması oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından 6 üniversiteye yeni rektör atandı. Hacettepe Üniversitesi Rektörlu¨ğu¨ne Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran getirildi. Peki Mehmet Cahit Güran kimdir? Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran nerelidir, hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Cahit Güran biyografisi…
24.06.2020 Gündem
Mahkemeden flaş karar! Ceza kaldırıldı, paranızı geri alabilirsiniz...
Mahkemeden flaş karar! Ceza kaldırıldı, paranızı geri alabilirsiniz... İstanbul D-100 kara yolu Acıbadem mevkisinde 88 kilometre/saatlik hız limitini 1 kilometre aştığı için 235 lira idari para cezası gönderilen avukatın yaptığı itiraz, 1 kilometrelik aşım makul sınırlar içinde kaldığı gerekçesiyle mahkemece kabul edildi.
19.06.2020 Ekonomi
Hız sınırı isyanı! Onlarca araç konvoy halinde...
Hız sınırı isyanı! Onlarca araç konvoy halinde... Turizm taşımacılığı yapan şirketler ve şoförler, kesilen trafik cezalarının geç tebliğ edildiğini öne sürerek eylem yaptı. Hasdal-Kemerburgaz arasında hız sınırının 70 kilometre olduğu yolu kullanan sürücülere kesilen EDS cezalarının, aylar sonra tebliğ edildiğini belirten turizm taşımacılığı şirketleri ve şoförleri, Atatürk Havalimanı karşısında basın açıklaması yaptı. Grup, cezaları ve hız limitini protesto etmek için konvoy halinde İstanbul Havaalanı'na ilerledi.
16.01.2020 Gündem
Denetimler sıklaştı! Ceza yağdı
Denetimler sıklaştı! Ceza yağdı Resmi ve sivil trafik ekipleri, Elektronik Denetleme Sistemi'nin (EDS) bulunmadığı noktalarda emniyet şeridi ihlali yapan araçlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Dün akşam saatlerinde Küçükyalı D-100 Karayolu'nda oluşturulan güvenlik noktasında, emniyet şeridi ihlali yapan sürücülere ceza yağdı. Polisi fark edip, şeritlerine girenler de cezadan kurtulamadı.
17.12.2019 Gündem
Havalimanlarında 2020 otopark ücretleri belli oldu
Havalimanlarında 2020 otopark ücretleri belli oldu Havalimanlarının 2020 yılında uygulanacak olan yeni otopark ücret tarifeleri belirlendi. Yeni tarifeler Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından ihale edilen Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) Projeleri kapsamında Havalimanı-Terminal İşletmecileri tarafından işletilen tüm havalimanlarındaki otoparklarda uygulanacak. İstanbul Havalimanı'nda otomobiller için kapalı otoparkın bir saatlik fiyatı 23 TL olurken Gazipaşa Alanya ve Zonguldak Çaycuma Havalimanlarında ise 1 saatlik otopark ücreti 7 TL oldu.
11.12.2019 Ekonomi
Dikkat arabası olan herkesi ilgilendiriyor!
Dikkat arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafikte dikkatsiz sürücülerin hataları sonucu son dönemde kesilen cezalar yüksek seviyelere ulaştı Ancak cezayı geciktirmeden erken ödeyen daha az maliyetine katlanıyor. Yasal süre 15 gün. Ancak cezanın tebliğ edilmeme ihtimaline karşı önlem almak da gerekiyor.
9.11.2019 Otomobil
Para cezası bulunanlar dikkat! Yüzde 25 indirim müjdesi
Para cezası bulunanlar dikkat! Yüzde 25 indirim müjdesi Trafikte yapılan hatanın parasal cezası var ve son dönemde bu cezalar cep yakan seviyelere ulaştı. Ancak cezayı geciktirmeden erken ödeyen daha az ceza maliyetine katlanıyor. Yasal süre 15 gün, ancak cezanın tebliğ edilmeme ihtimaline karşı önlem almak da gerekiyor.
9.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.