Eda Gürkaynak

Eda Gürkaynak

Son dakika eda gürkaynak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eda gürkaynak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eda gürkaynak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Gürkaynak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda gürkaynak gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 eda gürkaynak haberi bulunmuştur. Tüm eda gürkaynak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın romantik tatili: Aşk dolu paylaşım
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın romantik tatili: Aşk dolu paylaşım Dört yıldır aşk yaşayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'un ardından rotalarını İtalya'ya çevirdi. Tatillerine Capri adasında devam eden ikili, aşk dolu paylaşımlarıyla gündeme geldi.
10.08.2023 Magazin
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı!
Eda Gürkaynak trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı! Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, geçtiğimiz gün trafikte kural ihlali yaparken polislere yakalandı. Hakkında cezai işlem uygulanan Gürkaynak, "Telefonda harita açıktı" açıklamasını yaptı.
19.08.2022 Magazin
Eda Gürkaynak: Depresyona girdim evden çıkamadım
Eda Gürkaynak: Depresyona girdim evden çıkamadım TRT1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Birkan Sokullu, hafta sonu sevgilisi Eda Gürkaynak ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftten Gürkaynak, "New York’ta yaşarken depresyona girip evden dışarı çıkmadım" sözlerine açıklık getirdi.
11.04.2022 Magazin
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor!
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor! Masumlar Apartmanı'nda Han karakteriyle adından söz ettiren Birkan Sokullu, önceki akşam arkadaşı Serkan Keskin ile akşam yemeğinde buluştu. Kameralara yansıyan oyuncu arkadaşlardan Sokullu'nun, sevgilisi Eda Gürkaynak'a mekana geldiklerine dair bilgi vermesi dikkat çekti.
2.03.2022 Magazin
Birkan Sokullu'dan sevgilisine övgü dolu sözler!
Birkan Sokullu'dan sevgilisine övgü dolu sözler! Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, Elle dergisine verdiği röportajda iki yıldır birlikte olduğu Eda Gürkaynak'a övgü yağdırdı.
7.11.2021 Magazin
Aşk dolu kutlama
Aşk dolu kutlama Eda Gürkaynak, evlenecekleri konuşulan Birkan Sokullu’nun doğum gününü sosyal medya hesaplarından kutladı.
9.10.2021 Magazin
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak el ele
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak el ele Oyuncu Birkan Sokullu Eda Gürkaynak, önceki gün Arnavutköy’de objektiflere takıldı.
25.06.2020 Magazin
Birkan Sokullu: Güzel bir ilişkimiz var
Birkan Sokullu: Güzel bir ilişkimiz var Birkan Sokullu, önceki akşam Arnavutköy’deki Kavanoz adlı mekandan çıkıyordu. Oyuncu, kameralar karşısında aşkını ilan etti.
2.02.2020 Magazin
Birkan Sokullu yeni bir aşka yelken açtı
Birkan Sokullu yeni bir aşka yelken açtı Oyuncu Birkan Sokullu'nun Eda Gürkaynak ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
30.01.2020 Magazin
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu! Filede Türk derbisiyle sezon tamamlandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu VakıfBank-Fenerbahçe Opet maçıyla belli oldu. Bu karşılaşma öncesinde seride durum 2-2'ydi. Final serisinin beşinci ve son maçını 3-0 kazanan VakıfBank takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu oldu.
12.05.2022 Voleybol
VakıfBank, kupayı 3. kez müzesine götürdü
VakıfBank, kupayı 3. kez müzesine götürdü Voleybolda Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nı, Fenerbahçe'yi 3-0 yenen VakıfBank kazandı.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Eda Gürkaynak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda gürkaynak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.