Eda Erdem

Eda Erdem

Son dakika eda erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eda erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eda erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 eda erdem haberi bulunmuştur. Tüm eda erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor Fenerbahçe'nin efsanevi isimleri Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu ve Alex De Souza'nın Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan heykelleri, bulundukları yerden kaldırıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.
9.09.2023 Voleybol
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek
Ali Koç resmen duyurdu! Eda Erdem’in heykeli dikilecek Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda yer alan Fenerbahçeli sporculara dikkat çekerek, elde ettiği başarılardan dolayı kaptan Eda Erdem’in heykelinin dikileceğini söyledi.
9.09.2023 Şampiy10
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yarı finalde
Filenin Sultanları yarı finalde A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde çeyrek final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finel çıktı. Milliler yarı finalde ABD ile karşılaşacak.
13.07.2023 Voleybol
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası spor dünyasından 'geçmiş olsun' mesajları Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra harekete geçen TFF ve kulüplerimiz hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajları yayımladı.
6.02.2023 Futbol
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak? Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
28.09.2022 Şampiy10
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir?
Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye Tayland voleybol maçı canlı nereden izlenir? Türkiye Tayland voleybol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları, Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına Tayland ile yapacak. Maçı izlemek isteyenler ise Türkiye Tayland voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sorularına yanıt arıyor.
24.09.2022 Şampiy10
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.
16.07.2022 Voleybol
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi!
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi! Dün akşam çeyrek final maçında Tayland'la karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1'lik skorla deviren Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un maç sonunda özür paylaşımı büyük dikkat çekti.
15.07.2022 Voleybol
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti!
FIBV Milletler Ligi'nde Türkiye, Belçika'yı 3-1 ile geçti! Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIBV) 2022 Milletler Ligi’nde Türkiye, Belçika ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden Türkiye 3-1 galip ayrıldı.
5.06.2022 Voleybol
Filenin Sultanları Çin'e kaybetti!
Filenin Sultanları Çin'e kaybetti! Ankara'da düzenlenen Milletler Ligi ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol takımı, Çin ile karşı karşıya geldi. Sultanlar, Çin karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
3.06.2022 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu! Filede Türk derbisiyle sezon tamamlandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu VakıfBank-Fenerbahçe Opet maçıyla belli oldu. Bu karşılaşma öncesinde seride durum 2-2'ydi. Final serisinin beşinci ve son maçını 3-0 kazanan VakıfBank takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu oldu.
12.05.2022 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da!
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da! Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off 1-4 heyecanı başlıyor. Misli.com mobil uygulamaları üzerinden yayınlanacak karşılaşmalar nefesleri kesecek. Play-Off 1-4 serisinin ilk karşılaşması Türk Hava Yolları-Vakıfbank arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele 22 Nisan Cuma günü saat 15.00’de Misli.com mobil uygulamalarından canlı yayınlanacak.
22.04.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Eda Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.