Ebru Şallı Oğlu

Ebru Şallı Oğlu

Son dakika Ebru Şallı oğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı oğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı oğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Oğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı oğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 ebru şallı oğlu haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı oğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı
Ebru Şallı bikinisi ile hayran bıraktı: Kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı Bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şallı, fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.
21.08.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın yüzündeki değişim dikkat çekti!
Ebru Şallı'nın yüzündeki değişim dikkat çekti! Ebru Şallı oğlu Beren ve kız arkadaşı ile alışverişe çıktı. Şallı'nın yüzündeki değişim dikkat çekti.
5.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum'
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum' Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek, 16 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti. "Ponçiğim" dediği Pars'a olan özlemini her fırsatta dile getiren Şallı, Instagram'da yaptığı duygusal paylaşım ile oğlunu ölümünün ikinci yıl dönümünde andı.
16.04.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım: Ben bu melekle dokuz yıl yaşadım
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım: Ben bu melekle dokuz yıl yaşadım Ebru Şallı, Nisan 2020'de lenf kanseri nedeniyle 9 yaşında hayatını kaybeden oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ve duygusal mesajlarla kutladı. Şallı, "Ponçiğim' dediği Pars'a, "Tüm Türkiye şahit oldu, melekler de yaşar" diyerek seslendi.
25.09.2021 Magazin
Yürek yakan detay! Ebru Şallı oğlu Pars'ı yaşatmak için...
Yürek yakan detay! Ebru Şallı oğlu Pars'ı yaşatmak için... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, iki yıldır mücadele ettiği lenfoma ile savaşını 16 Nisan'da kaybetti. Acılı annenin hasta olan 10 yaşındaki Pars'a, bir yıldır kemik iliği verdiği öğrenildi.
30.04.2020 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars’ın hayatını kaybetmesinin ardından internette Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş da merak konusu oldu. Peki, Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Uğur Akkuş hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir?
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars lenfomadan hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Sorusu merak ediliyor. İşte Harun Tan hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın hastalığı Lenfoma nedir? Çocuklarda lenfoma ( (Lenf Kanseri) belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?
Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın hastalığı Lenfoma nedir? Çocuklarda lenfoma ( (Lenf Kanseri) belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars lenfomadan hayatını kaybetti. Pars, bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu. Bu acı haberin ardından internette sıklıkla Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın hastalığı Lenfoma (Lenf Kanseri) nedir? Lenfoma belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? soruları aratılıyor. İşte Lenfoma hastalığı hakkındaki detaylar…
17.04.2020 Gündem
'Sevgilimle değil çocuklarımlayım'
'Sevgilimle değil çocuklarımlayım' Sinan Akçıl'la aşk yaşayan Ebru Şallı, oğlu Beren'le yeni yıl alışverişi yaptı.
9.12.2013 Magazin
Sezonu açtılar
Sezonu açtılar Soğuk havaları geride bırakıp, baharın gelişini karşıladığımız şu günlerde Bebek sahili de hareketlenmeye başladı...
25.03.2010 Magazin
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim...
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim... Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı...
25.09.2023 Magazin
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi!
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun!
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun! 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı'nın kareleri dikkat çekti.
16.01.2023 Magazin
Ebru Şallı: Makyaj yapmayı sevmiyorum
Ebru Şallı: Makyaj yapmayı sevmiyorum Ebru Şallı’nın makyajsız görüntüleri geçen hafta çok konuşulmuştu. Bir AVM'de görüntülenen Ebru Şallı, hakkında yazılanlara adeta sitem etti.
13.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan Beren Tan paylaşımı! 'Maşallah karizma'
Ebru Şallı'dan Beren Tan paylaşımı! 'Maşallah karizma' 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. 10 yaşındaki oğlu Pars'ı lenf kanseri yüzünden Nisan 2020'de kaybeden, "Büyük oğlum için ayakta durmak zorundayım" açıklamasını yapan eski manken, son olarak 18 yaşındaki Beren Tan ile fotoğrafını paylaştı.
10.12.2022 Magazin
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı!
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı! Ebru Şallı, iki yıl önce lenf kanseri nedeniyle yaşamını yitiren küçük oğlu Pars için yemek kitabı çıkaracağını söyledi. Sosyal medyada pilates videoları yayınlayan ve formda görüntüsü ile genç kızlara taş çıkartan 45 yaşındaki tescilli güzel, Amerika'da yaptırdığı testin sonucunu da ilk kez paylaştı.
23.10.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı.
25.09.2022 Magazin
Ebru Şallı'nın oğlu Beren aşık oldu!
Ebru Şallı'nın oğlu Beren aşık oldu! Manken ve sunucu Ebru Şallı’nın 2013’te boşandığı Harun Tan’dan olan oğlu Beren bir süre önce kalbini Laçin Terlemez'e kaptırdı.
21.09.2022 Magazin
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık'
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık' 2002 yılında Ebru Şallı ile dünyaevine giren Harun Tan, ünlü mankenle evliliğini 2013'te noktalamıştı. Nisan 2020'de oğlu Pars'ın lenfoma nedeniyle vefatı ile tarifsiz bir acı yaşayan iş insanı, önceki gün Arnavutköy’de kahve içerken tanıştığı kadınla görüntülendi. Basın mensuplarına durumu açıklama gereği duyan Harun Tan, "Yanlış bir şey yazmayın" şeklinde ricada bulundu.
6.08.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter...
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen dokuz yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
7.03.2022 Güzeller

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Oğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı oğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.