Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu

Son dakika Ebru Cündübeyoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Cündübeyoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Cündübeyoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Cündübeyoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru cündübeyoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 ebru cündübeyoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ebru cündübeyoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesinin boyuna yetişti! Duru Mete genç kız oldu
Annesinin boyuna yetişti! Duru Mete genç kız oldu Kültür, sanat ve edebiyat dergisinin 100. sayısının kutlamasına oyuncu Ebru Cündübeyoğlu da katıldı. Duru Mete de annesine eşlik etti.
21.01.2023 Magazin
Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete'nin 19 yıllık evliliklerinden kötü haber!
Ebru Cündübeyoğlu ile Güçlü Mete'nin 19 yıllık evliliklerinden kötü haber! Başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, 2003 yılında evlendiği Güçlü Mete ile boşandı.
7.09.2022 Magazin
Ebru Cündübeyoğlu'nun acı günü! Eşi Güçlü Mete duyurdu...
Ebru Cündübeyoğlu'nun acı günü! Eşi Güçlü Mete duyurdu... Ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun babası Ertuğrul Cündübeyoğlu, bugün hayatını kaybetti...
1.06.2022 Magazin
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi!
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm İstanbul’da coşku ile kutlayacak. Pek çok kişi Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünde yapılacak etkinlikleri araştırıyor. İBB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı. Peki, İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? Nerde, hangi konser var? İşte İBB konser takvimi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri listesi!
27.10.2021 Gündem
Ebru Cündübeyoğlu gençlere taş çıkardı
Ebru Cündübeyoğlu gençlere taş çıkardı Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Özlem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı.
21.07.2021 Magazin
‘Akciğerimi okudum’
‘Akciğerimi okudum’ Ebru Cündübeyoğlu, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nin hayata geçirdiği ‘Akciğerimizi Okuyoruz’ kampanyasına sosyal medyadan destek oldu.
22.11.2020 Magazin
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
'Dizi sürelerinin azalması lazım'
'Dizi sürelerinin azalması lazım' Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, geçtiğimiz günlerde Kartal'da bir AVM'de görüntülendi.
23.04.2019 Magazin
Yalçın Menteş son yolculuğuna uğurlandı
Yalçın Menteş son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki akşam hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yalçın Menteş (59), son yolculuğuna uğurlandı.
9.02.2019 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Aleyna Tilki'ye benzetilince ateş püskürdü
Aleyna Tilki'ye benzetilince ateş püskürdü Güzel popçu Gülşen, yeni imajıyla Aleyna Tilki'ye benzetilmesine sert tepki gösterdi. Gülşen, gazetecilere "benzetme büyük hata" dedi.
10.07.2018 Magazin
Yaz boyunca çalışacak
Yaz boyunca çalışacak Ebru Cündübeyoğlu, eşi Güçlü Mete ile birlikte Vadistanbul AVM’deydi.
26.06.2018 Magazin
Kara komedi  buluşturdu
Kara komedi buluşturdu Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nu, ‘Yalancı Romantik’ dizisinin ardından yıllar sonra yeniden bir araya getiren “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” tiyatro oyunu, yarın Bostancı Gösteri Merkezi’nde gençlerle buluşuyor.
17.05.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Güney Amerika’ya açılıyorlar!
Güney Amerika’ya açılıyorlar! ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası gerçekleşti. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek, “Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. Filmimiz haziranda Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” dedi.
22.03.2018 Magazin
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor?
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor? Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Kanal D’nin yeni dizisi 'Gülizar'ın, final yapacağı iddia edildi.
9.02.2018 Televizyon
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor...
Gülizar dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam başlıyor... Gülizar dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Gülizar'ın konusu ve oyuncuları oldukça merak edildi. İşte Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar'da yaşanacak olaylar, merak edilen soruların yanıtları...
20.01.2018 Gündem
'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' kapalı gişe!
'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' kapalı gişe! Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu'nu, 'Yalancı Romantik' dizisinin ardından yıllar sonra yeniden bir araya getiren 'Ölü'n Bizi Ayırana Dek' adlı tiyatro oyunun galası Artı Sahne Mecidiyeköy'de gerçekleşti.
20.01.2018 Kültür Sanat
9 yıl sonra aynı sahnede
9 yıl sonra aynı sahnede Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, 9 yıl sonra ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ isimli tiyatro oyunu için bir araya geldi.
13.11.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Eylül Cuma 1 Eylül 2017 Cuma tarihli Kanal D yayın akışı, sabahın erken saatlerinde Ankara’nın Dikmeni adlı komedi dizisinin tekrar yayınıyla başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak. Sabah kuşağında Ankara’nın Dikmeni’ni takiben 3 adet yabancı sinema yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise saat 18.45’te yayınlanacak olan ana haberlerin sonrasında ise Herkül: Efsane Başlıyor Adlı Yabancı Sinema saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Çocuklar İçin Müzikli Masallar
Çocuklar İçin Müzikli Masallar Şimdiye kadar Ebru Cündübeyoğlu, Hande Doğandemir, Melis Birkan ve Altan Erkekli’nin konuk anlatıcı olarak katıldığı, İş Sanat’ın etkinliği Çocuklar İçin Müzikli Masallar, nisan ayında bir kere daha miniklerle buluşacak
28.03.2017 Magazin
'Efsane' geri dönüyor!
'Efsane' geri dönüyor! 1978-1981 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’ ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlanıyor...
2.11.2016 Magazin
Evli ve Öfkeli'ye sürpriz oyuncu
Evli ve Öfkeli'ye sürpriz oyuncu Genç oyuncu Ahmet Kaynak; atv'de yayınlanan 'Evli ve Öfkeli' dizisine konuk oyuncu olarak katıldı...
12.04.2016 Televizyon
Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle Heyecanın hiç bitmediği Evli Ve Öfkeli dizisi yepyeni bölümüyle geliyor. Ekranların sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Evli Ve Öfkeli yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Evli Ve Öfkeli yeni bölüm fragmanı haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Her zaman zarif
Her zaman zarif Ebru Cündübeyoğlu, Akasya Acıbadem’de görüntülendi...
24.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Cündübeyoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru cündübeyoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.