Ebru Akel

Ebru Akel

Son dakika ebru akel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebru akel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebru akel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Akel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru akel gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 ebru akel haberi bulunmuştur. Tüm ebru akel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı
Ebru Akel fit haliyle dikkat çekti! Sırrını açıkladı Ebru Akel, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışverişin keyfini çıkaran sunucu, daha sonra dinlenmek için bir restorana geçti. Yakın arkadaşlarıyla restoranda bir araya gelen Akel, yemek eşliğinde sohbet etti.
23.11.2023 Magazin
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün Marmaris Bozburun’daki Sabrinas Haus’un sahilinde düzenlenen bir partiye katıldı.
13.06.2023 Magazin
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı!
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı! Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Ebru Akel'in objektifine poz veren Kütük, tatil karelerini ''Yaz başladı'' notuyla yayınladı. Ebru Akel, arkadaşının paylaşımına kayıtsız kalmadı.
11.06.2023 Magazin
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni! Teknoloji şirketi Egebimtes’in 30'uncu yıldönümü töreni Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Tiyatrosu’nda düzenlendi.
21.09.2022 Kültür Sanat
Ebru Akel evlilik teklifi aldı!
Ebru Akel evlilik teklifi aldı! Ebru Akel, bir süredir birlikte olduğu Op. Dr. Melih Gündüz’den geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi aldı. Ancak teklifi hemen kabul etmedi.
24.04.2022 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Ebru Akel programa davet ettiği doktora aşık oldu! El ele görüntülendiler
Ebru Akel programa davet ettiği doktora aşık oldu! El ele görüntülendiler Ebru Akel, kalbini programına davet ettiği doktora kaptırdı. Ünlü sunucu ile yaklaşık bir yıl önce programında tanıştığı sevgilisi, ilk kez el ele objektiflere yakalandı.
16.10.2021 Magazin
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu?
Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Ekranların sevilen dizisi Çukur'da büyük final! Çukur dizisinin merakla beklenen son bölümü ekranlara veda ediyor. Dört sezon boyunca ekranlara damga vuran Çukur dizisi hem hikayesi hem de heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Çukur final bölümü adından söz ettirecek bir proje ile ekranlara gelecek. Peki, Çukur neden bitiyor? Çukur finalde neler olacak? Çukur'da Yamaç ölüyor mu? Çukur ne zaman başladı? İşte Çukur ile ilgili tüm merak edilenler...
7.06.2021 Gündem
Çukur var mı, 17 Mayıs bugün çukur yayınlanacak mı? Çukur neden yok, final mi yaptı? (Show TV yayın akışı)
Çukur var mı, 17 Mayıs bugün çukur yayınlanacak mı? Çukur neden yok, final mi yaptı? (Show TV yayın akışı) Çukur bu akşam var mı, bugün yok mu? Pazartesi günleri Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur’un yayın akşında yer almaması ve onun yerine yabancı sinema “Öldürme Arzusu”nun ekranlara gelecek olması, dizinin takipçilerini meraklandırdı. Çukur yeni bölüm neden yok, final mi yaptı?
17.05.2021 Gündem
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı…
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı… Ramo bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo dizisinin 36. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo dizisi yer almıyor. Peki, Ramo neden yok, yayından mı kaldırıldı?
12.03.2021 Gündem
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok?
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok? Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ramo dizisinin hayranları 36. Bölüm fragmanının yayınlanmamasıyla dizi hakkında araştırma yapamaya başladılar. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo’nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden olarak, Ramo fragman neden yok? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı? gibi soruların sorulmasını beraberinde getirdi. İşte detaylar…
11.03.2021 Gündem
Ebru Akel: Sektöre yön veriyoruz
Ebru Akel: Sektöre yön veriyoruz Ebru Akel, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Akel, televizyon sektöründe ilk denilen birçok şeyi yaptığını söyledi.
29.01.2021 Magazin
İlk Instagram dizisi
İlk Instagram dizisi Türkiye’nin ilk Instagram IG TV dizisi ‘Altınkod 5.2.0’, dünyadan ve Türkiye’den sanatçılardan oluşan oyuncu kadrosuyla yarın yayınlanacak.
23.08.2020 Televizyon
Ebru Akel plajda böyle görüntülendi
Ebru Akel plajda böyle görüntülendi 2012 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Özer Sancak'tan boşanan Ebru Akel, 7 yaşındaki oğlu Eren ile tatile çıktı.
6.08.2020 Magazin
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 6 ünlü isme ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 6 ünlü isme ceza yağdı Ticaret Bakanlığı "No Attack" isimli ürün hakkında reklam yapan 6 ünlü isme her biri için 104 bin 781 lira olmak üzere toplam 733 bin 476 lira para cezası kesildiğini açıkladı. Aralarında Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Seren Serengil, Seray Sever, Ebru Akel, Seda Akgül gibi isimler var.
5.08.2020 Ekonomi
Bakanlık kararını verdi! Ünlü isimlere büyük şok
Bakanlık kararını verdi! Ünlü isimlere büyük şok Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından 'corona virüse karşı korur' gibi ifadeler kullanarak tanıttıkları 'No Attack' isimli ürün sebebiyle, Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu Başkanlığı tarafından idari para cezası kesildi.
4.08.2020 Gündem
Ebru Akel ve Özer Sancak'ın 8 yıllık evliliği tek celsede bitti
Ebru Akel ve Özer Sancak'ın 8 yıllık evliliği tek celsede bitti Ünlü sunucu Ebru Akel, işadamı Özer Sancak ile 8 yılık evliliği tek celsede bitti.
14.07.2020 Magazin
Ebru Akel: Tanıyabilene aşk olsun
Ebru Akel: Tanıyabilene aşk olsun Ekranların sevilen isimlerin Ebru Akel Sancak, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
7.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Akel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru akel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.