Ebru

Ebru

Son dakika ebru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.232 ebru haberi bulunmuştur. Tüm ebru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı Adana’da dezavantajlı bölgede yaşayan binlerce çocuğa Ramazan Bayramı öncesi bayramlık kıyafet dağıtıldı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
5.04.2024 Adana
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’ Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım Ebru Gündeş uzun süreç bekarlığının ardından, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'ten ilk paylaşım geldi.
28.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün nikâh masasına taşıdı. Çift, bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle dünya evine girdi.
27.02.2024 Magazin
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi?
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi? Ünlülerin özel hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş'in yeni bir ilişkiye başladığı haberi sonrası akıllara, "hangi ünlü kaç kez evlendi?" sorusunu getirdi. Biz de evlenme rekoru kırmış isimleri derledik.
24.02.2024 Magazin
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu'
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu' Şarkıcı Cenk Eren'in yeğeni Ecem Ebru Alkış, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek, 34 yaşında hayatını kaybetti.
24.02.2024 Magazin
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu 55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024 Vitrin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı Rektör Prof. Dr. Tuncel ilk olarak Prof. Dr. Ebru Yaşa Kafkas’ın kurmuş olduğu bitki fizyolojisi, meyve kalite, pestisit kalıntı ve doku kültürü laboratuvarları ile iklim odalarını ziyaret etti.
12.02.2024 Adana
AK Partili  Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı K Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.02.2024 Vatan TV
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ebru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.