Düzce Üniversitesi

Düzce Üniversitesi

Son dakika Düzce Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Düzce Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Düzce Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düzce Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düzce üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 düzce üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm düzce üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Düzce'de, bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Ömer Faruk Şirin (25) yaralandı, yanında bulunan Yasin Taha Sakarya (21) ise hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Düzce’de iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
Düzce’de iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Kaza gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çamköy kavşağında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yusuf Y. idaresindeki 81 ADA 107 plakalı Honda marka otomobil ile Selçuk P. idaresindeki 06 COA 368 plakalı Ford marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine trafik kazasının yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
1.07.2023 Yaşam
Her yıl dünyada 400 binden fazla kişi ölüyor! Bu hastalığı yok eden bir tedavi yok
Her yıl dünyada 400 binden fazla kişi ölüyor! Bu hastalığı yok eden bir tedavi yok Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Yıldız, her yıl dünya genelinde 400 binden fazla astıma bağlı ölüm olduğuna dikkat çekti.
5.05.2023 Sağlık
6 üniversitenin bilim insanlarından asrın felaketi ile ilgili rapor
6 üniversitenin bilim insanlarından asrın felaketi ile ilgili rapor Kahramanmaraş merkezli afetin ardından bir araya gelen 6 üniversiteden bilim insanları, depremleri, artçılarını, saha gözlemlerini, yapısal hasarları ve ileriye dönük önerileri içeren değerlendirme raporu yayımladı. Raporda, beton kalitesinin düşüklüğüne dikkat çekilerek, "Betonarme ve yığma yapılarda kötü işçilik ve uygulama detaylarının eksikliği, hasarların gelişimi ve ilerlemesine neden olmuştur" denildi.
12.04.2023 Gündem
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi
Bakan Kirişci paylaştı: Anadolu Leoparı iki bölgede yeniden görüntülendi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz" dedi.
26.01.2023 Gündem
Üniversiteden sınava çalışan öğrencilere bedava hizmet
Üniversiteden sınava çalışan öğrencilere bedava hizmet Düzce Üniversitesi’nde 12-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan vize sınavlarında ders çalışan öğrencilere okuma salonlarında çay, çorba ve meyve ücretsiz veriliyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir yaklaşan sınavlar öncesi öğrencileri ziyaret etti.
12.12.2022 Eğitim
Düzce'de sır ölüm! 13'üncün kattan düştü
Düzce'de sır ölüm! 13'üncün kattan düştü Düzce'de 13'üncü kattaki evinin balkonundan bina boşluğa düşen yüksek lisans öğrencisi Onur Salık (25), hayatını kaybetti.
1.12.2022 Yaşam
Düzce’de eğitim-öğretim 5 Aralık'ta başlayacak
Düzce’de eğitim-öğretim 5 Aralık'ta başlayacak Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından eğitim öğretime ara verilen Düzce Üniversitesi’nde eğitim öğretim 5 Aralık’ta başlayacak.
28.11.2022 Gündem
THE 2023 Dünya Sıralaması açıklandı: Türkiye'den 67 üniversite listede
THE 2023 Dünya Sıralaması açıklandı: Türkiye'den 67 üniversite listede İngiltere merkezli uluslararası yükseköğretim derecelendirme kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından hazırlanan 'THE 2023 Dünya Sıralaması' verileri açıklandı. Listede devlet ve vakıf olmak üzere 67 Türk üniversitesi yer aldı.
12.10.2022 Dünya
TEM’de tıra arkadan çarpan kamyon kağıt gibi ezildi: 1 ölü
TEM’de tıra arkadan çarpan kamyon kağıt gibi ezildi: 1 ölü TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada sağ şeritte ilerleyen tıra arkasından gelen kamyon çarptı. Kamyon adeta kağıt gibi ezilirken, kamyon sürücüsü feci şekilde can verdi. Ezilmiş kamyonu gören trafik ekipleri bile inanamadı.
9.09.2022 Yaşam
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Düzce'de hafif ticari aracın, yola kontrolsüz çıkan otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
6.08.2022 Yaşam
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir kimdir, nereli, kaç yaşında? Rektör Nedim Sözbir’in biyografisi ve aldığı görevler…
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir kimdir, nereli, kaç yaşında? Rektör Nedim Sözbir’in biyografisi ve aldığı görevler… Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Nedim Sözbir atanmıştır. Peki, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
4.08.2022 Gündem
ÖSYM Başkanlığı'na Bayram Ali Ersoy atandı
ÖSYM Başkanlığı'na Bayram Ali Ersoy atandı Son dakika gelişmesi. Halis Aygün'den boşalan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı koltuğuna Bayram Ali Ersoy getirildi. Atama kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
3.08.2022 Gündem
Korkunç kaza! Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Korkunç kaza! Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Düzce'de, TEM'in Kaynaşlı geçişinde oto kurtarıcıdan yola düşen araca, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Bolu Dağı tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü açık mı?
Bolu Dağı tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü açık mı? Bolu Dağı'nda sürücüsünün virajda kontrolünü kaybettiği LPG tankeri beton bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti. Peki, Bolu Dağı tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli Ankara yönü açık mı?
27.06.2022 Yaşam
Bolu Dağı'nda bariyeri yıkan tanker, karşı şeride geçti; Ankara yönü kapandı
Bolu Dağı'nda bariyeri yıkan tanker, karşı şeride geçti; Ankara yönü kapandı Bolu Dağı D-100 yolu geçişinde sürücüsünün sis nedeniyle virajda kontrolünü kaybettiği LPG tankeri, beton bariyerleri yıkıp, karşı şeride geçti. Kazada sürücü yaralanırken, Ankara yönü trafiğe kapandı.
27.06.2022 Yaşam
Dünyanın nazar boncuğu Meke Gölü’nden kötü haber!
Dünyanın nazar boncuğu Meke Gölü’nden kötü haber! Konya’nın Karapınar ilçesinde “dünyanın nazar boncuğu” olarak tanınan ve kuruyan Meke Gölü’ne bu yıl yoğun geçen kış mevsimindeki yağışlar da fayda etmedi. Uzmanlar, milyonlarca yıl biriken yer altı suyunun son 70-80 yılda çok hızlı bir şekilde çekildiğini, Meke’nin eski haline dönmesi gibi bir şansın olmadığını belirtiyor.
3.05.2022 Gündem
Babasının mezarını ziyarete giderken vuruldu
Babasının mezarını ziyarete giderken vuruldu Düzce'de, babasının mezarını ziyarete giderken fındık bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan Ali Kileci, yaralandı.
21.04.2022 Gündem
Cam silerken ikinci kattan düşen kadın hayatını kaybetti
Cam silerken ikinci kattan düşen kadın hayatını kaybetti Düzce'de, 2'nci kattaki evinin penceresinin camlarını silerken bastığı mermerin kırılması sonucu düşen Fitnat Aktaş (70), yaşamını yitirdi.
21.04.2022 Yaşam
Anne ve oğlu aynı gün obezite ameliyatı oldu
Anne ve oğlu aynı gün obezite ameliyatı oldu Diyet ve sporla zayıflayamayan 51 yaşındaki Reyhan Koca ile 27 yaşındaki oğlu Burak, hayal ettikleri ideal kiloya kavuşmak için Eskişehir'den Düzce'ye geldi. Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne başvuran anne ile oğlu, obezite ameliyatı oldu.
15.04.2022 Sağlık
Elektrik faturasında düşüş sağlıyor! Tek tek açıklandı!
Elektrik faturasında düşüş sağlıyor! Tek tek açıklandı! Elektrik faturasıyla ilgili flaş açıklama! Elektrik faturasında büyük düşüş sağlıyor. Uzman isim elektrik faturasından tasarruf etmek için yöntemleri tek tek açıkladı. Bu öneriler arasında, çamaşır makinasını uzun saatler yerine kısa programda çalıştırmak, modem ve televizyonların evden çıkarken fişinin çekilmesi, buzdolabında No-Frost yerine Lo-Frost modellerin seçilmesi gibi yöntemler yer alıyor. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak yöntemler...
26.03.2022 Ekonomi
Dayısını öldürüp, yengesini yaralayan şüpheli tutuklandı
Dayısını öldürüp, yengesini yaralayan şüpheli tutuklandı Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, dayısı Neşet Özdemir’i pompalı tüfekle vurarak öldürüp eşi Şengül Özdemir’i ise yaralayan Efe Vurmaz (23) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
13.03.2022 Yaşam
Akademisyenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu
Akademisyenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Arnavutluk asıllı Dr. Nikolin Agallıja, evinde ölü bulundu. Agallıjanın ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.
5.03.2022 Yaşam
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem....
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem.... Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüz eğitim ile ilgili flaş açıklama bakan Özer'den geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim süreci salgının kısmen kontrol altına alınmasının ardından sona erdi. Okullarda 6 Eylül itibarı ile yüz yüze eğitim başladı. Ancak yaşanan salgın dolayısıyla öğrenci ve veliler, 'okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer her açıklamasında yüz yüze eğitim vurgusu yaparak okulların açık tutulması için alınan önlemlere değiniyor. Özer son açıklamasında, "En az bir doz aşı olmuş öğretmen oranı bugün itibarıyla yüzde 94'e ulaştı. En az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53. Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmakta. Onun için inşallah, kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz." diye konuştu.
1.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Düzce Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düzce üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.