Duygu Su Gürpınar

Duygu Su Gürpınar

Son dakika Duygu Su Gürpınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duygu Su Gürpınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duygu Su Gürpınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygu Su Gürpınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu su gürpınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 duygu su gürpınar haberi bulunmuştur. Tüm duygu su gürpınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Ağaoğlu'nun etrafını sarıp...
Ali Ağaoğlu'nun etrafını sarıp... Alaçatı'da sevgilisiyle birlikte tatil yapan Ali Ağaoğlu, yemek yediği mekandan çıkarken bahşiş için etrafını saranları geri çevirdi.
21.08.2017 Magazin
Ali Aağaoğlu'na 6 milyonluk 'Babalar Günü' hediyesi
Ali Aağaoğlu'na 6 milyonluk 'Babalar Günü' hediyesi Ali Ağaoğlu’na oğlu Alican, kızı Sena ve damadı Koray Kırcal 1.5 milyon Euro’ya (6 milyon TL) Rolls Royce aldı.
18.06.2017 Magazin
Ağaoğlu'nun sevgilisi bakın işe nasıl gidiyor?
Ağaoğlu'nun sevgilisi bakın işe nasıl gidiyor? Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar, işe Lamborghini ile gidip geliyor.
31.05.2017 Magazin
Şerefe ağam
Şerefe ağam Ağaoğlu şirketler grubu sahibi Ali Ağaoğlu, kendisinden 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar’la Bebek’te görüntülendi.
3.04.2017 Magazin
Ağa’nın aşkı isyan etti!
Ağa’nın aşkı isyan etti! Ali Ağaoğlu (62) ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar (25), sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.
24.02.2017 Magazin
İş yemeği
İş yemeği Ali Ağaoğlu, sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile birlikte İstinyePark’ta objektiflere yansıdı...
30.01.2017 Magazin
Ağaoğlu 22 yaşındaki sevgilisinden ayrıldı mı?
Ağaoğlu 22 yaşındaki sevgilisinden ayrıldı mı? Ali Ağaoğluna 'Aşkısı' diye seslenen, aşk dolu videolarını Instagram'da paylaşan Duygu Su'yun bir anda sessizliğe bürünmesi 'ayrıldılar mı?' sorusunu akıllara getirdi
18.01.2017 Magazin
Ekranda izleyiciye negatif elektrik verenler
Ekranda izleyiciye negatif elektrik verenler Televizyonlarda gördüğümüz herkesi sevdiğimiz için izlemiyoruz. Bazı isimler var ki onların en büyük farkı; ekranlardan bize yansıttıkları negatif enerjileri. Çoğunu yıllardır izliyoruz, bazılarını ise birkaç aydır tanıyoruz. En büyük ortak noktaları; seyircilerde bıraktıkları onarılması imkânsız olumsuz izlenim...
14.02.2015 Arşiv
Erdoğan'dan Van çıkarması
Erdoğan'dan Van çıkarması Afet konutlarının teslim töreni için 10 bakanla çıkarma yaptı
29.09.2021 Gündem
9 günlük tatilin bilançosu ağır
9 günlük tatilin bilançosu ağır RAMAZAN Bayramı öncesi yapılan tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen, 9 günlük uzun tatilde trafik kazalarında bilanço yine ağır oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Su Gürpınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu su gürpınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.