Duygu Sarışın

Duygu Sarışın

Son dakika Duygu Sarışın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duygu Sarışın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duygu Sarışın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duygu Sarışın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duygu sarışın gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 duygu sarışın haberi bulunmuştur. Tüm duygu sarışın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ive Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ismini duyunca yaptığı hareketle şaşırttı.
27.11.2023 Magazin
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı!
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı! Duygu Sarışın'dan sessiz sedasız ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Magazin
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında bakın ne yaptı...
27.04.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi'
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi' Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisinin sona erdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dargın bir barışık olan ikilinin ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.
12.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi!
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi! Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan Çağatay Ulusoy 25 metrelik tekne sipariş verdi. Ulusoy yeni teknesine küçük bir servet ödedi. Yaz aylarını sevgilisi Duygu Sarışın’la teknede geçiren oyuncu, gelecek yaz ailesiye Mavi Tur yapacak.
2.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Duygu Sarışın'dan 'Çağatay Ulusoy' ile ilgili açıklama!
Duygu Sarışın'dan 'Çağatay Ulusoy' ile ilgili açıklama! Duygu Sarışın, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Çağatay Ulusoy'un rol aldığı dizinin setinde kaza geçirdiği yönündeki haberlerle ilgili konuştu. İddiaların asılsız olduğunu ifade eden Sarışın, "Öyle bir kaza yok. Çağatay Bey'in sağlığı gayet yerinde." dedi
11.08.2022 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak?
Kin filminin konusu ne, oyuncuları kim? Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Kin filmi ne zaman yayınlanacak? Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, Güney Kore filmi The Grudge'dan uyarlanan Kin filmi fragmanı yayınlandı. Fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken filmin başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler de yer alıyor. Kin filmi ne zaman yayınlanacak? İşte Kin filmi konusu, oyuncuları…
14.09.2021 Gündem
Evlilik sorularına cevap vermedi
Evlilik sorularına cevap vermedi Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
29.07.2021 Magazin
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu Gökhan Türkmen, uzun bir aradan sonra ‘Harbiye Yıldızlar Geçidi’nde sevenleriyle buluştu.
23.07.2021 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın mavi suların keyfini çıkardı!
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın mavi suların keyfini çıkardı! Oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizisinin çekimlerini tamamladı ve sevgilisi Duygu Sarışın ile soluğu Bodrum’da aldı. Teknesine giden Ulusoy, Bodrum-Datça arasında mavi suların tadını çıkartıyor.
31.03.2021 Magazin
Dostluk bitti!
Dostluk bitti! Uzun yıllardır dost olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy sosyal medyada birbirlerini sildi. Tatlıtuğ ve Ulusoy'un bu hareketi, 'Arkadaşlık bitti mi?' sorusunu akıllara getirdi
21.03.2021 Magazin
Duygu Sarışın saçını hediye etti: Dünyayı sevgi kurtaracak
Duygu Sarışın saçını hediye etti: Dünyayı sevgi kurtaracak Duygu Sarışın, 'Saçım Saçın Olsun' kampanyası için saçını, tedavi sırasında dökülen hastalara hediye etti. Oyuncu, "Dünyayı sevgi kurtaracak" dedi.
14.11.2020 Magazin
İşte Çağatay Ulusoy'un karantinası...
İşte Çağatay Ulusoy'un karantinası... Oyuncu Çağatay Ulusoy, karantina günlerini bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Duygu Sarışın ile birlikte geçiriyor. Oyuncu çift, Ulusoy'un Zekariyaköy'deki villasından çıkmazken, asla misafir kabul etmiyor.
27.03.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Sarışın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duygu sarışın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.