Dünya Güzellerim

Dünya Güzellerim

Son dakika Dünya Güzellerim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Güzellerim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Güzellerim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Güzellerim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya güzellerim gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 dünya güzellerim haberi bulunmuştur. Tüm dünya güzellerim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy 2 yıl sonra itiraf etti!
Burcu Esmersoy 2 yıl sonra itiraf etti! Burcu Esmersoy, Ankara'da katıldığı söyleşide yaptığı itirafla şaşırttı.
16.04.2019 Magazin
Yanlışlıkla köpek eti yedim!
Yanlışlıkla köpek eti yedim! Safiye Soyman, “Dünya Güzellerim” isimli program için gittiği Vietnam’da köpek eti yediğini itiraf etti.
17.11.2017 Magazin
Bütün servetim boğazımda
Bütün servetim boğazımda 8 milyon TL değerinde mücevherlerle sahneye çıkan Bülent Ersoy, “Benim bütün servetim sesim” dedi
28.10.2017 Magazin
'Bülent Ersoy'un teni kaymak gibi, göğüsleri...'
'Bülent Ersoy'un teni kaymak gibi, göğüsleri...' Safiye Soyman, ‘Dünya Güzellerim’ programında birlikte kamera karşısına geçtiği Bülent Ersoy hakkında, "Onu keseledim. Böyle vücut yok, teni kaymak! O bacaklar, o vücut... O kadar güzel ki! O göğüsler... Hiçbir yerinde ne tüy, ne selülit... Bayıldım. Bu kadar mı güzel olur insan" ifadelerini kullandı.
30.09.2017 Magazin
'Dünya Güzellerim'e veda etti!
'Dünya Güzellerim'e veda etti! 'Dünya Güzellerim' programı, geçtiğimiz akşam yayınlanan 13. bölümü ile ekran yolculuğunu tamamladı.
22.09.2017 Televizyon
Yıllar sonra ilk kez oldu
Yıllar sonra ilk kez oldu Bülent Ersoy, ‘Dünya Güzellerim’ isimli televizyon şovunun çekimleri için gittiği Vietnam’da yıllar sonra ilk kez mayo ile poz verdi.
19.09.2017 Magazin
Bülent Ersoy, yıllar sonra mayolu...
Bülent Ersoy, yıllar sonra mayolu... Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim' isimli televizyon şovunun çekimleri için gittiği Vietnam'da mayolu görüntü verdi.
19.09.2017 Magazin
'Dünya Güzellerim' finalinde mayolu Bülent Ersoy!
'Dünya Güzellerim' finalinde mayolu Bülent Ersoy! Aylardır polemikleri ve renkli görüntüleriyle gündemden düşmeyen 'Dünya Güzellerim'in yıldızı Bülent Ersoy'ın, yıllar sonra mayoyla görüntü vermesi herkesi şaşırttı.
16.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'dan inanılmaz poz!
Burcu Esmersoy'dan inanılmaz poz! Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un, “Dünya Güzellerim” isimli televizyon şovunun çekimleri için gittiği Vietnam’da, Kiem Gölü’ne karşı poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
13.09.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba 6 Eylül Çarşamba günü tarihli Show TV yayın akışı, sabah kuşağında saat 08.00’de Gelin Evi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Gelin Evi’nden sonra, sabah kuşağı Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü ile devam edecek. Güldüy Güldüy Show Çocuk ve Show Haber’den sonra akşam kuşağında Show TV’de Rüya adlı dizinin yeni bölümünü ve Gece Hattı adlı programı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Dünya Güzellerim' yayından kaldırıldı mı?
'Dünya Güzellerim' yayından kaldırıldı mı? Milliyet yazarı, Show TV'nin sevilen programının geleceğini kaleme aldı.
4.09.2017 Televizyon
Safiye Soyman son noktayı koydu!
Safiye Soyman son noktayı koydu! 'Dünya Güzellerim' programında yer alan Safiye Soyman, geçtiğimiz gün hayat arkadaşı Faik Öztürk'le beraber Bodrum'da görüntülendi.
24.08.2017 Televizyon
Kano keyfi
Kano keyfi Burcu Esmersoy, Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ‘Dünya Güzellerim’ isimli televizyon şovunun çekimleri için gittikleri Vietnam’da kano gezintisi yaptı.
22.08.2017 Magazin
'Dünya Güzellerim' ile ilgili bomba iddia!
'Dünya Güzellerim' ile ilgili bomba iddia! Show TV’de yayınlanan "Dünya Güzellerim" adlı programın belli bölümlerinin İstanbul’da çekildiği iddia edildi. Programdaki tutarsızlıklar Ekşi Sözlük'te en fazla tartışılan konularından biri oldu.
21.08.2017 Televizyon
Bülent Ersoy'un altın yüz peçesi!
Bülent Ersoy'un altın yüz peçesi! Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim' programının çekimleri için gittiği Vietnam’da Safiye Soyman ve Banu Alkan'la birlikte safariye çıktı.
15.08.2017 Magazin
Yayından kaldırılıyor
Yayından kaldırılıyor Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’un yer aldığı ‘Dünya Güzellerim’ adlı programın yayından kaldırılmasına karar verildi.
13.08.2017 Magazin
Bülent Ersoy bisiklete binerse...
Bülent Ersoy bisiklete binerse... Türk Sanat Müziği’nin Diva'sı Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim' programının çekimleri için gittiği Vietnam’da bisiklete bindi. Ersoy'un bisiklete bindiği anlar sosyal medyada olay oldu.
10.08.2017 Televizyon
Demet Akalın Diva'yı çıldırtacak: Ben o kadar boş muyum?
Demet Akalın Diva'yı çıldırtacak: Ben o kadar boş muyum? Dünya Güzellerim'den ayrılan Banu Alkan'ın yerine Demet Akalın'ın geleceği iddi edilmişti. Akalın, bu sözleri; 'Ben o kadar boş muyurum?' diyerek yalanladı.
9.08.2017 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 9 Ağustos Çarşamba Show TV 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışında Hayat Güzeldir programının yeni bölümü yer alıyor. Hayat Güzeldir’den sonra Yeni Gelin dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Ardından Çocuktan Al Haberi Ünlüler yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde ilk olarak Güldür Güldür Show Show TV ekranlarında yayına tekrar bölümüyle giriyor. Akşam kuşağının en çok izlenen programı Dünya Güzellerim Show TV yayın akışında yer alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Gece Hattı ve yerli dizilerin tekrar bölümleri yer alıyor. 9 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Ginger kazası
Ginger kazası Safiye Soyman, ‘Dünya Güzellerim’ isimli program için gittiği Vietnam’ın başkenti Hanoi’de heves edip ginger’e bindi.
8.08.2017 Magazin
Banu Alkan'ın yerine bomba bir isim geliyor!
Banu Alkan'ın yerine bomba bir isim geliyor! Dünya Güzellerim'de Bülent Ersoy ile kavgası eksik olmayan Banu Alkan gelecek sezon olmayacak, Alkan'ın yerine Demet Akalın getirilecek.
7.08.2017 Televizyon
Banu Alkan'ı yaka paça karakola götürdüler!
Banu Alkan'ı yaka paça karakola götürdüler! Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı.
3.08.2017 Televizyon
Bülent Ersoy'u Buda sandılar
Bülent Ersoy'u Buda sandılar Bülent Ersoy'u Nepal-Katmandu’da makyajından dolayı Buda sandılar!
2.08.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var?- 2 Ağustos Çarşamba Show TV yayın akışı 2 Ağustos Çarşamba günü sabah kuşağında Hayat Güzeldir programının yeni bölümüyle başlıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağına gelindiğinde izleyicileri ekrana kilitleyen program Dünya Güzellerim yayınlanıyor. Dünya Güzellerim’in ardından Gece Hattı programı Show TV ekranlarından canlı olarak yayına giriyor. Yayın akışının devamında ise Show TV’nin sevilen dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Ayağına kapandılar!
Ayağına kapandılar! Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy ‘Dünya Güzellerim’ isimli programın çekimleri için gittikleri Hindistan-Katmandu’da Boudhanath Tapınağı’nı ziyaret etti.
1.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Güzellerim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya güzellerim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.