Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat

Son dakika dumankaya inşaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dumankaya inşaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dumankaya inşaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dumankaya İnşaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dumankaya inşaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 dumankaya inşaat haberi bulunmuştur. Tüm dumankaya inşaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu...
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu... Milyonları ilgilendiren önemli karar mahkemeden çıktı. İstinaf mahkemesi, satın aldığı evi teslim edilmeyen on binlerce kişiyi ilgilendiren bir karar verdi. Projesi yarım kalan şirkete ödenen peşinat ile bankaya yapılan kredi ödemelerinin faizi ile tüketiciye iadesine karar verildi. Hukukçular, kararın, benzer sorun yaşayan kişiler için emsal teşkil edeceği görüşünde.
2.08.2021 Ekonomi
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek Tüketici Mahkemesi, satın aldıkları evler teslim edilmeyen çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir karar verdi. Dumankaya İnşaat’tan 3 yıl önce aldığı ve teslim edilmeyen konut için, tüketicinin açtığı davada önemli bir karara imza atan mahkeme, dairenin alınması için kredi veren bankayı da sorumlu tuttu. Mahkeme, tüketicinin hem müteahhite hem bankaya ödediği paranın faizi ile iadesine karar verdi.
19.11.2018 Ekonomi
FETÖ'nün 'Himmet' davası sürüyor
FETÖ'nün 'Himmet' davası sürüyor Himmet adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye finans sağlamak amacıykla kullandığı iddia edilen 63 ismin yargılandığı dava devam ediyor.
18.09.2018 Gündem
TMSF'den flaş Dumankaya açıklaması
TMSF'den flaş Dumankaya açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el konulan Dumankaya İnşaat, Alman bir firmaya satılacak. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, inşaat dolayısıyla mağdur olan 8000 kişinin problemlerini 10 gün içinde çözeceklerini bildirdi.
8.05.2018 Ekonomi
İtirafçı subay tek tek isim verdi
İtirafçı subay tek tek isim verdi Aralarında öğretmen, savcı, öğretim görevlisi, emniyet mensubu, avukat, asker ve profesörlerin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı
11.01.2018 Gündem
Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu
Dumankaya İnşaat'a FETÖ operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu
Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Dumankaya'nın sahibine daha önde de elektronik kelepçe takılmıştı.
24.08.2016 Ekonomi
İşte Galatasaray'ın yeni forma sponsoru
İşte Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Galatasaray'ın yeni forma göğüs sponsoru belli oldu.
23.09.2021 Futbol
Dumankaya'dan esnek kampanya
Dumankaya'dan esnek kampanya Dumankaya İnşaat Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.
12.05.2016 Arşiv
Galatasaray sponsoruyla yollarını ayırdı!
Galatasaray sponsoruyla yollarını ayırdı! Galatasaray’ın, göğüs reklamı aldığı inşaat şirketi Dumankaya ile sözleşmesi sona erdi. Yönetim, yapılan anlaşmadaki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Dumankaya’yı sponsorluktan azletti.
27.04.2016 Galatasaray
Dumankaya'dan Reysaş'a cevap!
Dumankaya'dan Reysaş'a cevap! Dumankaya; Reysaş'ın ön protokol anlaşmasını iptal ettiğini duyurduğu açıklamasına cevap verdi.
25.04.2016 Ekonomi
Savcılık, 42 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti
Savcılık, 42 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti Savcılık, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonunda aralarında Dumankaya Holding yöneticilerinin de bulunduğu 42 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti
29.09.2021 Gündem
Himmet operasyonunda flaş gelişme! Tutuklandılar!
Himmet operasyonunda flaş gelişme! Tutuklandılar! 44 şüpheliden, aralarında Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişinin tutuklanmasına karar verildi
29.09.2021 Gündem
"Paralel yapı" operasyonunda 44 kişiye tutuklama talebi
"Paralel yapı" operasyonunda 44 kişiye tutuklama talebi İstanbul merkezli "Paralel yapı" operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Dumankaya Holding yöneticilerinin de bulunduğu 44 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi
29.09.2021 Gündem
‘Himmet’ operasyonu
‘Himmet’ operasyonu Gülen cemaatine finansal destekle suçlanan işadamı ve bankacılara yönelik operasyonda 105 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Dumankaya İnşaat’ın yöneticileri de var
29.09.2021 Gündem
Paralel yapı operasyonu! İş adamları gözaltında
Paralel yapı operasyonu! İş adamları gözaltında İşadamalarının da aralarında bulunduğu 100 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında "Burs, kurban parası, abonelik ücretleri ve himmet olarak verilen ve toplanılan paraların, yardım ve bağışta bulunan kişilere vaat edilen amaçlar doğrultusunda kullanılmadığı, dini duygular istismar edilerek toplanılan para ve çeklerin, Bank Asya’nın bazı şubelerindeki belirli hesaplara aktarıldığı" belirlenmiştir" denildi.
29.09.2021 Gündem
Anadolu piyasasına ‘katkı’ sağlayacak
Anadolu piyasasına ‘katkı’ sağlayacak Devletin vereceği 15 bin liralık konut katkısı İstanbul piyasası için az bulunsa da Anadolu’da ev alacak kesimi etkileyecek. Teşvik, İstanbullu birçok firmanın Anadolu’ya yönelmesi için cesaretlendirici olacak
27.02.2016 Arşiv
Dumankaya'ya ödül
Dumankaya'ya ödül Dumankaya, İnsana Saygı Ödülleri’nde ödül almaya hak kazandı.
22.02.2016 Arşiv
Enflasyon önümüzdeki aylarda gerileyecek
Enflasyon önümüzdeki aylarda gerileyecek Barış Dumankaya, enflasyon rakamlarını yorumladı ve öngörülerini paylaştı.
3.02.2016 Arşiv
Tüketici sektöre güveniyor
Tüketici sektöre güveniyor Dumankaya İnşaat TÜİK verilerini yorumladı.
25.01.2016 Arşiv
Dumankaya'dan "pas geç" kampanyası
Dumankaya'dan "pas geç" kampanyası Dumankaya İnşaat “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.
25.01.2016 Arşiv
Ritim Ofis'te yeni yıl fırsatı
Ritim Ofis'te yeni yıl fırsatı Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için Ocak ayına özel kampanya...
18.01.2016 Arşiv
1.2 milyar liralık Gebze ve Fikirtepe projeleri başlıyor
1.2 milyar liralık Gebze ve Fikirtepe projeleri başlıyor Dumankaya, Gebze ve Fikirtepe’de toplam 1.2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Bu projelerde yaklaşık 5 bin konut yer alacak. Gebze’deki 4 bin konutluk proje, şirketin bugüne kadarki en büyük yatırımı olacak
14.01.2016 Ekonomi
Dumankaya 2016'da iki projeyle geliyor
Dumankaya 2016'da iki projeyle geliyor 2015’teki başarıları sayesinde sağlam adımlarla ilerleyen Dumankaya’nın 2016 ciro hedefi ise 750 milyon TL.
14.01.2016 Arşiv
Dumankaya İnşaat'a ödül
Dumankaya İnşaat'a ödül Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu.
11.01.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Dumankaya İnşaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dumankaya inşaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.