Dumankaya

Dumankaya

Son dakika dumankaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dumankaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dumankaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dumankaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dumankaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 600 dumankaya haberi bulunmuştur. Tüm dumankaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu...
Mahkemeden milyonları ilgilendiren emsal karar! Bitmeyen daireden banka da sorumlu... Milyonları ilgilendiren önemli karar mahkemeden çıktı. İstinaf mahkemesi, satın aldığı evi teslim edilmeyen on binlerce kişiyi ilgilendiren bir karar verdi. Projesi yarım kalan şirkete ödenen peşinat ile bankaya yapılan kredi ödemelerinin faizi ile tüketiciye iadesine karar verildi. Hukukçular, kararın, benzer sorun yaşayan kişiler için emsal teşkil edeceği görüşünde.
2.08.2021 Ekonomi
Rize'den acı haber, kayıplar var! Erdoğan talimatı verdi
Rize'den acı haber, kayıplar var! Erdoğan talimatı verdi Rize Muradiye'de heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı, Güneysu'da ise 1 kişi kayıp. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bölgeye gidiyor. Öte yandan Meteoroloji Doğu Karadeniz için sağanak ve kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
14.07.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
'Erdoğan'ın ailesinin kökeni Orta Asya'ya uzanıyor'
'Erdoğan'ın ailesinin kökeni Orta Asya'ya uzanıyor' Rize Araştırmaları Vakfı'nca basılan, yazar Murat Ümit Hiçyılmaz'ın 'Güneysu Seyahatnamesi' adlı kitabı yayımlandı. Rize'nin Güneysu ilçesinin tarihinin anlatıldığı kitapta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesinin kökeninin de Orta Asya'ya dayandığı ve yöreye Kafkasya üzerinden geldikleri belirtildi.
4.12.2019 Gündem
TMSF Başkanı'ndan 8 bin kişiye müjde!
TMSF Başkanı'ndan 8 bin kişiye müjde! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz. Devraldığımız günden bugüne TMSF tarafından yönetilen şirketlerde irtifa kaybı olsun istemiyoruz" dedi.
26.10.2019 Ekonomi
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, mevduatta sigorta limitini 100 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkarılması için çalışma başlattıklarını belirterek, “Çalışma tamamlandıktan sonra ülkemizdeki sigorta limiti 100 bin TL’den 150 bin TL’ye çıkacak.” dedi.
2.07.2019 Ekonomi
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
Adnan Oktar'ın sahip olduğu şirket sayısı açıklandı
Adnan Oktar'ın sahip olduğu şirket sayısı açıklandı TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan ve sorunlu olan şirketlerden bazılarının 2019 yılında satışının gerçekleştirileceğini bildirdi. Başkan Gülal, Adnan Oktar Grubu'na ait 86 şirketin de TMSF kayyumluğunda yönetildiğini açıkladı.TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, kayyum atanan ve sorunlu olan şirketlerden bazılarının 2019 yılında satışının gerçekleştirileceğini bildirdi.
15.01.2019 Ekonomi
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor TMSF, FETÖ’nün finansörü Kaynak Holding’in yurtdışındaki mal varlıklarıyla ilgili hukuki süreç başlattı. 15 Temmuz’dan iki gün sonra Kırgızistan’da usulsüz devredilen Vefa Center geri alınıyor
23.12.2018 Ekonomi
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek Tüketici Mahkemesi, satın aldıkları evler teslim edilmeyen çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir karar verdi. Dumankaya İnşaat’tan 3 yıl önce aldığı ve teslim edilmeyen konut için, tüketicinin açtığı davada önemli bir karara imza atan mahkeme, dairenin alınması için kredi veren bankayı da sorumlu tuttu. Mahkeme, tüketicinin hem müteahhite hem bankaya ödediği paranın faizi ile iadesine karar verdi.
19.11.2018 Ekonomi
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
FETÖ'nün 'Himmet' davası sürüyor
FETÖ'nün 'Himmet' davası sürüyor Himmet adı altında topladıkları paraları FETÖ'ye finans sağlamak amacıykla kullandığı iddia edilen 63 ismin yargılandığı dava devam ediyor.
18.09.2018 Gündem
Garip Ada’yı alıp 8 bin mağdura evini verecek
Garip Ada’yı alıp 8 bin mağdura evini verecek 8 bin 164 mağduru olan Dumankaya ve Fi-Yapı’nın projelerini Alman Drees&Sommer öncülüğündeki konsorsiyum tamamlayacak. Alman şirket, 1.3 milyar TL kaynak sağlayıp evleri bitirecek, karşılığında Garip Ada’yı alacak. Mağdurların cebinden para çıkmayacak.
21.06.2018 Ekonomi
Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek imzalar atıldı
Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek imzalar atıldı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve yabancı yatırımcılar EURABAU GmbH, CPB Project Development GmbH, Dress&Dommer ve Flagman Capital, FiYapı ve Dumankaya projelerinin tamamlanmasına ilişkin anlaşmayı imzaladı.
21.06.2018 Ekonomi
TMSF'den Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları hakkında flaş açıklama
TMSF'den Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları hakkında flaş açıklama Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve yabancı yatırımcılar EURABAU GmbH, CPB Project Development GmbH, Dress&Dommer ve Flagman Capital, FiYapı ve Dumankaya projelerinin tamamlanmasına ilişkin anlaşmayı imzaladı.
21.06.2018 Ekonomi
Dumankaya şirketleri tasfiye edildi
Dumankaya şirketleri tasfiye edildi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Dumankaya şirketleri tasfiye ediliyor. TMSF, 23 Eylül 2016 tarihli mahkeme kararıyla Dumankaya şirketlerine kayyum olarak atanmıştı.
15.05.2018 Ekonomi
TMSF'den flaş Dumankaya açıklaması
TMSF'den flaş Dumankaya açıklaması Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el konulan Dumankaya İnşaat, Alman bir firmaya satılacak. TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, inşaat dolayısıyla mağdur olan 8000 kişinin problemlerini 10 gün içinde çözeceklerini bildirdi.
8.05.2018 Ekonomi
Dumankaya ve Fi Yapı satılık
Dumankaya ve Fi Yapı satılık Bünyelerinde 981 firma bulunduğunu açıklayan TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı’nın satışının masada olduğunu, uluslararası bir firmayla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
3.03.2018 Ekonomi
Evcimen Türkiye
Evcimen Türkiye Konut satışları 1 milyon barajını geçerek 5 yıldır üst üste rekor kırmaya devam ediyor. 2017’de 1 milyon 409 bin 314 adet satışla tarihi seviye görüldü. Yabancıya satış yeniden 22 bini aştı
19.01.2018 Ekonomi
Kalıcı makyajla çarpıcı güzellik
Kalıcı makyajla çarpıcı güzellik Yeni yıl partisinde herkesi ışıltısıyla büyülemek isteyenler için kaştan kirpiğe, dudaktan tırnağa güzellik tüyoları...
15.12.2017 Arşiv
Dükkan seferberliği
Dükkan seferberliği Gayrimenkul sektöründe konuttan sonra dükkan seferberliği başladı. Emlak Konut GYO, 16 projesindeki dükkanları ‘Şimdi Al 2018’de Öde’ kampanyasıyla 120 ayda % 0.50 vade farkıyla satışa çıkardı. Şirket, ilk kez tüm ticari ünitelerinde 120 ay vade uyguluyor.
20.10.2017 Ekonomi
‘ADA’ 600 milyon liraya Kartal’a geldi
‘ADA’ 600 milyon liraya Kartal’a geldi DKY, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da, 600 milyon TL değerindeki DKY ADA Projesi’ni satışa çıkardı.Proje, E-5 ile sahil yolu hattının ortasında 19 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.
29.09.2017 Ekonomi
Ankara Ovası'nda savaş düzeni!
Ankara Ovası'nda savaş düzeni! 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ terör örgütünün hain planları tek tek ortaya çıkıyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün tahliye tezgâhı deşifre oldu
FETÖ’nün tahliye tezgâhı deşifre oldu FETÖ’den tutuklanıp 1 ay sonra tahliye olan iş adamı Dumankaya’yı cezaevinden bir işadamı ile adliye kâtibinin gizli dosya bilgilerine ulaşarak çıkardığı anlaşıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dumankaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dumankaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.