Duble Yol

Duble Yol

Son dakika duble yol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duble yol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duble yol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duble Yol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duble yol gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 duble yol haberi bulunmuştur. Tüm duble yol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı sefere başladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu proje bölgeye çağ atlatacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kırıkkale Millet Bahçesi, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi ve Yahşiyan Yenişehir Köprülü Kavşağı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuşuyor. Yapımı tamamlanan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile bölgenin çağ atlayacağını vurgulayan Oktay, 'Biz söz verirsek yaparız.' dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
Rize'nin 70 yıllık hayali gerçek oldu!
Rize'nin 70 yıllık hayali gerçek oldu! Rize'nin hayali gerçek oldu. 1950'lilerin sonunda gündeme gelen 2.9 kilometrelik çift tüplü Salarha Tüneli'nin bir tüpü tamamlandı. Salarha Vadisi ile Rize merkez arasını 9,5 kilometre kısaltacak projede sadece 3 dakikada Rize merkezde olunabilecek.
29.12.2020 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları
Bakan Karaismailoğlu: Bunlar teröristlerin son çırpınışları Şırnak Cizre karayolu şantiyesinde incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önceki gün Silopi ilçesinde yol yapımında çalışan 4 işçinin şehit olduğu terör saldırısı ile ilgili olarak, "Bunlar teröristlerin son çırpınışları. Kendileri de bunun farkında. Askerimiz gerekli cevabı misliyle verecektir ve vermektedir" dedi.
19.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı! 25 bin 149 kişi tespit edildi
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı! 25 bin 149 kişi tespit edildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2019 yılında ByLock konusunda yaptığımız çalışmalarla, daha önce kullanıcısı tespit edilememiş 25 bin 149 ID'nin kullanıcısı tespit edilmiş, 1387'si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 şahıs belirlenmiş ve ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına bildirilmiştir" dedi.
30.11.2019 Siyaset
Kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!
Kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor! Tokat'ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde kalan tek katlı ev dikkat çekiyor.
25.04.2019 Yaşam
Yağış sonrası yol 100 metre aşağı kaydı!
Yağış sonrası yol 100 metre aşağı kaydı! Antalya'nın Kumluca ilçesinde, bir süredir etkili olan yağış sonrası duble yol çalışmalarının yapıldığı yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünde heyelan meydana geldi.
19.12.2018 Gündem
Akşener: "Hesabı kim ödeyecek?"
Akşener: "Hesabı kim ödeyecek?" İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda 'Helen' kılığına giren büyükelçiyi sert dille eleştiren Akşener, görevden alınması için çağrı yaptı.
6.11.2018 Siyaset
Bu sabah İstanbul! Kuyruğun sonu görünmüyor
Bu sabah İstanbul! Kuyruğun sonu görünmüyor Kurban Bayramı tatilinin bitmesinin ardından Bayrampaşa İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda vatandaşların dönüşleri devam ediyor.
28.08.2018 Gündem
Bayram tatilinde yola çıkacaklara uyarı
Bayram tatilinde yola çıkacaklara uyarı KURBAN Bayramı tatilinde yola çıkacak sürücülere uzmanlar uyarılarda bulundu
17.08.2018 Gündem
Benim ana aktörüm öğretmen olacak
Benim ana aktörüm öğretmen olacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ekim ayı içinde üzerinde yaptıkları planlama çalışmasını açıklayacaklarını, öğretmen odaklı bir eğitim sistemi üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi.
11.08.2018 Gündem
21 yıllık hasret 10 gün sonra bitiyor!
21 yıllık hasret 10 gün sonra bitiyor! Yapımına 21 yıl önce başlanan ve terör örgütü PKK’nın defalarca saldırıp engellemeye çalıştığı Şırnak-Cizre duble yolunda sona gelindi. Cudi Dağı’ndaki tünellere şehitlerin adının verildiği yol 10 gün sonra hizmete girecek.
30.07.2018 Ekonomi
Meclis Başkanı Binali Yıldırım müjdeyi verdi
Meclis Başkanı Binali Yıldırım müjdeyi verdi TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya'da Toçoğlu ve Topaca Ailesi'nin düğününde nikah şahidi oldu. Yıldırım, düğünde 6'ncı kez dede olduğunun müjdesini vererek, "Buraya yeni dede olmuş şahit olarak geldim. Bir torunumuz dünyaya geldi" dedi
22.07.2018 Gündem
"Kolombiya-Türkiye ilişkileri daha da gelişecek"
"Kolombiya-Türkiye ilişkileri daha da gelişecek" Kolombiya Ticaret, Endüstri ve Turizm Bakanı Maria Lorena Gutierrez, bugün başlayacak Türkiye ziyaretinin amacının ikili ilişkileri geliştirmek olduğunu söyledi.
1.06.2018 Dünya
Bodrum’da yeni karayolu tartışması
Bodrum’da yeni karayolu tartışması Uzmanlar, Torba ile Ortakent-Yahşi Mahalleleri arasında yapılması planlanan ve 5 tünel ile geçilmesi düşünülen karayolunun tarih, kültür, ekoloji katliamına neden olacağını açıkladı
28.05.2018 Gündem
Ayvacık-Küçükkuyu tünelleri 2019’da hizmete açılıyor
Ayvacık-Küçükkuyu tünelleri 2019’da hizmete açılıyor AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Çanakkale 2’nci sıra adayı Julide İskenderoğlu Ayvacık ilçesi ile Küçükkuyu beldesi arasındaki duble yol çalışmaları kapsamında Nusratlı rampalarındaki iki tünelde incelemede bulundu. Turan, Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinin yılsonuna kadar bitmesi için çalışıldığını söyledi.
27.05.2018 Gündem
Kumluca'daki heyelanın büyüklüğü havadan görüntülendi
Kumluca'daki heyelanın büyüklüğü havadan görüntülendi Antalya’nın Kumluca-Kemer ilçeleri arasında yapım çalışmalarının sürdüğü D-400 karayolu, heyelan sonrası ulaşıma kapatıldı. Kaymaların devam ettiği alanda, heyelanın büyüklüğü ise havadan görüntülendi.
28.02.2018 Yaşam
Antalya-Kumluca karayolu trafiğe kapandı
Antalya-Kumluca karayolu trafiğe kapandı Antalya-Kumluca karayolunun 20. kilometresi heyelan nedeniyle trafiğe kapandı. Yetkililer, yolun trafiğe açılmasının iki gün sürebileceğini belirtti.
25.02.2018 Yaşam
O bölgede arsası olanlara müjde! 4 kat fazla...
O bölgede arsası olanlara müjde! 4 kat fazla... Kırklareli-Edirne arasında yapımı devam eden duble yola tarlası isabet eden mal sahiplerinin yüzü güldü.
29.09.2021 Gündem
Emekli polisin feci ölümü!
Emekli polisin feci ölümü! Tokat'ta yol yapım çalışmaları sırasında kamyonun altında kalan emekli polis memuru hayatını kaybetti.
12.10.2017 Yaşam
Duble yolun ortasına oturup 'Ezin ulan' diye bağırdı
Duble yolun ortasına oturup 'Ezin ulan' diye bağırdı Sakarya'da ev sahibinin kendisini evden çıkardığını iddia eden bir kişi, Adapazarı-Karasu duble yola oturarak süratle gelen araçlara 'Ezin ulan beni' diye bağırdı.
15.06.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Duble Yol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duble yol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.