Drive

Drive

Son dakika Drive haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Drive ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Drive haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Drive

haberleri sayfasında son dakika yaşanan drive gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 drive haberi bulunmuştur. Tüm drive haberleri aşağıda listelenmiştir.
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart
Staj programı ‘DRIVE UP’ için son başvuru tarihi 18 Mart Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş., şirket içindeki farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere, 2024 Uzun Dönem Staj Programı ‘DRIVE UP’ için başvuruları kabul etmeye başladı. Programa başvurular online başvuru platformu üzerinden 18 Mart’a kadar kabul edilecek.
15.01.2024 Eğitim
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2023 Magazin
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu ABD'de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İdam kararı verilen mahkumun saatler sonra ölüm haberi yerine hayatta kaldığı haberi geldi. ABD'nin Alabama eyaletinde idamını bekleyen mahkumun hayatta kalma nedeni de herkesi şoke etti. İşte haberin detayları...
21.11.2022 Dünya
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Isuzu'dan çağ atlatacak yenilik! Elektriği güneşten alacak
Isuzu'dan çağ atlatacak yenilik! Elektriği güneşten alacak Anadolu Isuzu, Çayırova’daki güneş enerjisi santralinin tamamlanmasıyla üretimde ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 55’ ini güneş enerjisinden karşılayacak.
3.06.2022 Otomobil
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de Renault'nun yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli modeli 470 km menzilli batarya versiyonu ile sonbaharda Türkiye’de satışa sunulacak.
28.02.2022 Otomobil
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
'21'inci Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde 5 filmden Türkiye prömiyeri
'21'inci Eskişehir Uluslararası Film Festivali'nde 5 filmden Türkiye prömiyeri Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin bu yıl 21’incisini düzenlediği 'Eskişehir Uluslararası Film Festivali’nde, 'Parallel Mothers' dahil 5 filmin Türkiye prömiyeri yapıldı. Festival filmleri, 3 günde 3 binin üzerinde izleyiciyle buluştu.
7.12.2021 Kültür Sanat
Elektromobilite Fuarı 9 Aralık'ta kapılarını açacak!
Elektromobilite Fuarı 9 Aralık'ta kapılarını açacak! Elektrikli araçlar dünyasının tek çatı altında buluşacağı "Türkiye'nin ilk elektromobilite fuarı" e-drive TURKEY, 9 Aralık'ta elektrikli araç tutkunlarıyla buluşacak.
18.10.2021 Otomobil
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına 8-10 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Clubta 4üncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
74. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu!
74. Cannes Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu! Bu yıl 74'üncüsü düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü "Titane" adlı filmi kazandı.
17.07.2021 Kültür Sanat
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler düşüyor, akaryakıt...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler düşüyor, akaryakıt... Arabası olan, araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ücretleri düşürüyor. Akaryakıtla ilgili önemli açıklama. Araç sahibi olanlar akaryakıt giderlerini nasıl düşürebilirim diye araştırıyor. Gaz pedalından mod seçimine, doğru vitesten hız limitine ve lastik basıncına kadar alacağınız bu önlemlerle ödediğiniz ücretleri aşağıya çekmek mümkün. Peki nasıl daha az yakıt tüketebilirsiniz? Araba kullanan herkes bunu yapıyor ancak maliyeti düşürmeye bir faydası yok. Tek tek açıklandı. İşte tüm bilgiler...
4.06.2021 Ekonomi
SEAT, bu yıl “CUPRA” ile büyüyecek!
SEAT, bu yıl “CUPRA” ile büyüyecek! 2020’de SEAT markasının satıldığı ülkeler arasında satışını en çok yükselten ülke olan Türkiye bu yıl da “CUPRA” markasıyla büyümeyi hedefliyor .Marka elektrikli scooter satışına geçti.
4.05.2021 Otomobil
CUPRA markası Türkiye’ye geldi!
CUPRA markası Türkiye’ye geldi! SEAT’ın kendi bünyesinde bağımsız ve sportif bir marka olarak yarattığı CUPRA ülkemizde satışa sunuluyor...
4.04.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Drive ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki drive haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.