Dr. 'Kıyamet'

Dr. 'Kıyamet'

Son dakika Dr. 'Kıyamet' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dr. 'Kıyamet' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dr. 'Kıyamet' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dr. 'Kıyamet'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dr. 'kıyamet' gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 dr. 'kıyamet' haberi bulunmuştur. Tüm dr. 'kıyamet' haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar şokta! İstifa etti
Piyasalar şokta! İstifa etti Dr. 'Kıyamet' lakaplı ünlü yatırımcı Marc Faber`in bir yazısında kullandığı ırkçı söylemler büyük tepki çekti.
19.10.2017 Ekonomi
Dr. Kıyamet'ten borsa uyarısı...
Dr. Kıyamet'ten borsa uyarısı... ''Doktor Kıyamet'' lakaplı ünlü yatırım danışmanı Marc Faber, borsaların gelecek on yılda hayal kırıklığı yaratacağını söyledi.
16.07.2014 Ekonomi
Bir balon yarattık!
Bir balon yarattık! Marc Faber'den ilginç açıklamalar...
22.10.2013 Ekonomi
Türkiye için ürküten kehanet!
Türkiye için ürküten kehanet! Piyasa tahminlerinin tutarlılığı ile dikkat çeken Goldman Sachs, 20 Haziran 2013 tarihli raporunda, Türkiye’de Merkez Bankası’nın faizi % 9’a çıkarması gerekeceğini belirtti
22.06.2013 Ekonomi
Kara Pazartesi’ye hazırlıklı olun!
Kara Pazartesi’ye hazırlıklı olun! Dr. Kıyamet lakaplı Faber’den ‘kıyamet’ gibi tahmin
18.02.2013 Ekonomi
'Kara Pazartesi' geliyor!'
'Kara Pazartesi' geliyor!' 'Dr. Kıyamet'ten herkesi şoke eden kriz uyarısı! İşte analiz sonuçları...
18.02.2013 Ekonomi
Yatırımcılar dikkat
Yatırımcılar dikkat '2009 bir daha yakalayamayacak fırsatları sunacak'
14.02.2009 Ekonomi
Burhan Kuzu'dan çok sert cemaat eleştirisi
Burhan Kuzu'dan çok sert cemaat eleştirisi ABANT’ta Vuslat Platformu’nun sempozyumuna katılan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, cemaate yakınlığıyla bilinen Abant Platformu toplantılarına katıldığı dönemleri hatırlatarak, "Yan salonlarda biz yıllarca Abant Platformu yaptık. Biz iyi niyetle yaptık. Günahıyla sevabıyla biz buradayız. Biz maalesef örgütle çalışmışız. Bugün aklımızı donduran, beynimizi alabora eden bir faaliyetle iç içeler. Bu bizi derinden uzüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dünyanın durumu Birinci Dünya Savaşı şartlarına benziyor mu?
Dünyanın durumu Birinci Dünya Savaşı şartlarına benziyor mu? Eski Devlet Bakanı ve ABD’li düşünce kuruluşu Brooking Enstitüsü’nün Başkan Yardımcısı Kemal Derviş, Ukrayna’daki kriz ve Ortadoğu’daki kargaşanın finansal piyasalara yansımamasının kimseyi gevşetmemesi gerektiğini belirterek şartların 1’nci Dünya Savaşı öncesini andırdığını savundu...
23.08.2014 Arşiv
Atina yangın yapıyor
Atina yangın yapıyor Mesut Yılmaz’ın “Yunanistan’a yangın misillemesi” sözleri Atina’da kıyamet kopardı
29.09.2021 Gündem
Erkek oldu, penis protezi taktırdı
Erkek oldu, penis protezi taktırdı Sevgilisi istedi, canına tak dedi ve çare olarak ameliyat masasına yattı
9.08.2011 Yaşam
Haydi Türkiye aşıya!
Haydi Türkiye aşıya! Domuz gribine karşı getirilen ilk 500 bin doz aşı dün yapılmaya başlandı
2.11.2009 Sağlık
Çapkın Clinton Bruni’yi nasıl ağırlar?
Çapkın Clinton Bruni’yi nasıl ağırlar? Amerika seçimi bir kenara bıraktı, bu soruya yanıt arıyor!.. Nitekim Hillary Clinton ülkenin ilk kadın başkanı olursa, oval ovis kahramanı eşi Bill Clinton da ilk ‘First Gentleman’ unvanıyla tarihe geçecek. Carla Bruni dahil devlet liderlerinin birbirinden güzel eşlerini ağırlayacak. Amerikan basını şimdiden Fransa liderinin ziyaretini bekliyor!..
22.02.2008 Arşiv
'Ilımlı İslam diyen gavur oğlu gavurdur'
'Ilımlı İslam diyen gavur oğlu gavurdur' Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Prof.Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Türkiye'nin 800 kilometre hızla felakete sürüklendiğini, dinin ve toplumun hızla yozlaştırıldığını söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dr. 'Kıyamet' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dr. 'kıyamet' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.