TÜRKSAT 79 personel alıyor! İşte TÜRKSAT personel alımı başvuru şartları
TÜRKSAT 79 personel alıyor! İşte TÜRKSAT personel alımı başvuru şartları Türksat AŞ faaliyet alanlarında çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. Peki, TÜRKSAT personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Türksat personel alımı başvuru şartları!
23.06.2021 Personel Alımı
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları...
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları... Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Ar-Ge, memur ve dağıtıcı kadrolarında 11 personel alınacak. Peki, TÜBİTAK'a iş başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel ve memur alımı başvuru şartları!
6.07.2020 Personel Alımı
DPB, kamu kurumlarına 'acele' kodlu yazı yolladı
DPB, kamu kurumlarına 'acele' kodlu yazı yolladı Devlet Personel Başkanlığı, 2019 yılı içerisinde korunmaya muhtaç çocukların istihdamı ile ilgili kamu kurumlarına yazı yazdı. Yazıda 22 Mayıs'a kadar talep edilen kadroların sisteme işlenmesi istendi.
16.05.2019 Çalışma Hayatı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) memur alımı başvuruları başlıyor!
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) memur alımı başvuruları başlıyor! Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) memur alımı başvurularına start veriliyor. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesinden GTB memur alımı 26 Ocak tarihinde duyurulmuştu. İşte tüm detaylarıyla GTB memur alımı başvuruları...
29.09.2021 Gündem