Dönmez

Dönmez

Son dakika dönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.908 dönmez haberi bulunmuştur. Tüm dönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'yi sarsan Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı
Türkiye'yi sarsan Ata Emre Akman cinayetinde flaş gelişme! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı Balıkesir'in Karesi ilçesinde zincir restoranda motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) 25 yerinden bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) ifadesi ortaya çıktı. E.Ö.'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım" dediği öğrenildi. Ata Emre Akman'ın, E.Ö.'nün bahsettiği Dönmez'e değil, başka bir daireye sipariş getirdiği ortaya çıktı. Ata Emre Akman'ın ailesi CNN TÜRK'e konuştu. Anne Zuhal Akman, "Babanın azmettirici olduğunu düşünüyorum" dedi. Öte yandan tekrar gözaltına alınan baba Orhan Özdemir, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
17.05.2024 Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi
GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.
15.05.2024 Gaziantep
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!'
Survivor'dan elendi, Aldığı ilk haberle şok oldu! Aysu Keskin: 'Böyle bir haber almak en çok korktuğu şeydi!' Survivor'dan elenen Aysu Keskin, lk paylaşımını Türkiye'ye döndükten sonra yaptı. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak, takipçilerini şaşırttı.
1.04.2024 Magazin
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var?
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var? Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Magazin
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade etmeyeceğiz dedi.
9.03.2024 Gündem
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?
Yasemin ve Fidan'ın hikayesi başlıyor! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) hikayesi bu akşam Show Tv'de başlıyor. Ne Gemiler Yaktım adlı tv dizisi annelikten başka ortak noktaları olmayan iki karakterin mücadelesini seyirciyle paylaşacak. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi 4 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ne Gemiler Yaktım uyarlama bir dizi olmayacak. Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları arasında kimler var? Detaylar haberimizde.
4.12.2023 Televizyon
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Tam 2 bin 600 yıllık! Din tarihini derinden sarsacak keşif
Tam 2 bin 600 yıllık! Din tarihini derinden sarsacak keşif Amasya’daki Oluz Höyük kazılarında Med Krallığı dönemine ait olduğu belirlenen yaklaşık 2 bin 600 yıllık sunak keşfedildi. Geç Frig dönemine ait Kubaba sunağını daha önce aynı alanda bulduklarını hatırlatan Kazı Başkanı Prof. Dr. Şevket Dönmez, "Hem Med, hem de Pers döneminde ateş kültüne ait sunak ve tapınakların ortaya çıkması Ön Asya din tarihi ve din arkeolojisini derinden sarsacak gibi görünüyor” dedi.
21.11.2023 Kültür Sanat
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı Uyuz vakaları, bu yıl rekor seviyelere ulaştı. Ciltte kaşıntı ve kızarıklık olarak kendini gösteren uyuz hastalığı 3 yıl öncesine kıyasla, her 100 kişiden 30 ila 40’ında görülmeye başlandı. Uyuz hastalığının yayılmasındaki en başlıca nedenler okullarda ve kreşlerde çocukların çok fazla yakın temasta bulunması, spor kıyafetlerini ortak kullanması, toplu taşımalarda insanların birbirine yakın durması, mağazalarda denenen kıyafetlerin uzun süre kişilerin üzerinde kalması gösterilirken, uzmanlar hastalığın 15-20 dakika içinde geçtiğini söylüyor. Dermatoloji Bölümü Uzmanı Dr. İhsaniye Dönmez Çiçek, hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş bir kişinin yeniden enfekte olabileceğini söyleyerek “tedavi sonrası izolasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi ve “aynı yatakta uyumak, sarılmak ve enfekte olan kişinin kişisel eşyalarını, giysilerini, havlularını, yatak takımlarını kullanmak gibi durumlar bulaşma riskini artırıyor” diyerek uyardı.
4.11.2023 Sağlık
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.