Dönerci

Dönerci

Son dakika dönerci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dönerci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dönerci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dönerci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dönerci gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 dönerci haberi bulunmuştur. Tüm dönerci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor
Adanalı dönerci şubeleşerek büyüyor! Yurt dışında da hizmet veriyor Adana’da faaliyet gösteren döner restoranı hem yurt içi hem de yurt dışında şubeleşerek büyüyor.
27.02.2024 Adana
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
"Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı dönerci Atatürk'e hakaretten gözaltına alındı
"Erzurumlu Hacı Dönerci" lakaplı dönerci Atatürk'e hakaretten gözaltına alındı Erzurum'da hizmet veren döner işletmesinin sahibi Mustafa Atmaca, sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
11.11.2023 Gündem
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname
TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri (markaları) neler? Ömer Üründül kimdir? TAB Gıda halka arz izahname Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. (TABGD) halka arzı 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. TABGD toplamda 52.500.000 TL nominal değerli paylarını bireysele eşit dağıtım yöntemiyle 130 TL fiyattan halka arz olacak. Söz konusu halka arzın ardından “TAB Gıda kimin, TAB Gıda ürünleri neler? Ömer Üründül kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.10.2023 Ekonomi
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda Ünlü rapçi Kanye West ile Bianca Censori Berlin'deki bir Türk dönercisinde kuyrukta beklerken görüntülendi. Kanye West ile Bianca Censori'yi görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
16.09.2023 Magazin
Hamile kadını darp eden şahsın iş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı
Hamile kadını darp eden şahsın iş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile bir kadını darp ederek düşük yapmasına sebep olan şahsın iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kadının akrabasını yakalayarak gözaltına aldı.
28.07.2023 Gündem
Atakey patates hisse ne zaman işlem görecek? Atakey Patates halka arz sonuçları, fiyatı ve işlem tarihi nedir, Atakey Patates halka arz ne zaman işlem görecek?
Atakey patates hisse ne zaman işlem görecek? Atakey Patates halka arz sonuçları, fiyatı ve işlem tarihi nedir, Atakey Patates halka arz ne zaman işlem görecek? Atakey Patates hisse ne zaman işlem görecek, Atakey Patates halka arz kaç lot verdi? Atakey Patates halka arz sonuçları açıklandı. Atakey Patates borsa işlem tarihi bu hafta itibarıyla yakından takip edilmeye başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve geçtiğimiz hafta halka arzı gerçekleştirilen Atakey Patates halka arz sonuçları belli olunca borsadaki işlem tarihi sorgulanmaya başlandı. 19-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Atakey halka arzın büyüklüğü de 1,1 milyar TL oldu. Peki, Atakey Patates borsada ne zaman işlem görecek? Atakey Patates Gıda halka arz kaç lot verdi? İşte , Atakey Patates halka arz sonuçları ve ATAKP borsa işlem tarihi…
27.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak Aday tanıtım toplantısında "Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Günde 5 litre su tüketiyorlar! Dönercilerin sıcakla imtihanı
Günde 5 litre su tüketiyorlar! Dönercilerin sıcakla imtihanı Elazğı'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle ocak başında çalışan dönerci ustaları, günde 5 litre su tüketiyor. Dönerci ustası Murat Çetin, 12 saat boyunca ocağın önünde olduğunu belirterek, "Dışarı 39 ila 40 derece gösteriyor. İçeride 65- 70 derece sıcaklık var. Sıcaktan dolayı işlerimiz de düştü. Bu yıl gerçekten çok sıcak geçiyor. İlk defa bu sıcaklıkları görüyoruz” dedi.
12.08.2022 Yaşam
Esenyurt'ta dönerci ikinci kez kurşunlandı
Esenyurt'ta dönerci ikinci kez kurşunlandı  Esenyurt'ta motosikletli iki kişi dönerciye ateş açarak uzaklaştı. Aynı dönercinin 3 hafta önce de kurşunlandığı öğrenilirken, saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı. 
1.08.2022 Yaşam
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor'
Yasak aşk vahşeti! Çarpık ilişki! 'Kocam beni erkeklerle aldatıyor' Almanya'da eşini boğarak öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp yakan ve farklı yerlere gömen katil zanlısı koca, cep telefonunda yaptığı internetteki araştırmaları gören kadının ailesinin şikâyeti üzerine yakayı ele verdi. Katilin kan donduran cinayetten önce Almanya ile suçluların iadesi anlaşması olmayan ülkeler, çözülemeyen cinayetler, Uğur Mumcu cinayeti, uçak bilet fiyatları, hırdavat malzemeleri satan işyerleriyle ilgili araştırma yapıp evinin yakınındaki bir petrol istasyonundan da bir bidon benzin aldığı ortaya çıktı. Öte yandan öldürülen Elif'in 'Kocam beni başka erkeklere aldatıyor' diyerek ailesine sitemde bulunduğu ifade edildi.
5.03.2022 Yaşam
Kürdan istedi ve canından oldu! Şok eden olay
Kürdan istedi ve canından oldu! Şok eden olay İzmir'in Bayraklı ilçesinde dönerci dükkanında işletmeciler ile müşteriler arasında çıkan Habib Ay'ın (21) öldüğü kavganın ‘kürdan’ nedeniyle çıktığı ortaya çıktı. Ay'ın, işletmecilerden kürdan istediği, olumsuz cevap alınca da çıkan tartışmada dövülüp bıçaklandığı belirtildi.
23.11.2021 Yaşam
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi!
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi! 2021 halka arz takvimi dolu dolu geçiyor. Halka arz edilecek hisseler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. 2021 yılının ilk 5 ayında halka arz edilen hisseler büyük talep gördü. Yatırımcı bundan sonra halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan firmalardan biri de ATP oldu. Halka arz başvurusu kabul edilen ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP)'nin talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? ATP ne zaman borsada işlem görecek? İşte ATP bilgisayar halka arz tarihi ve merak edilenler...
23.05.2021 Ekonomi
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek? ATP halka arz ne zaman? ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP) tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan halka arz başvurusu onaylandı. 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde iki gün süreyle talep toplayacak olan ATP’nin yüzde 20’si halka arz edilecek. Peki, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
22.05.2021 Gündem
İşsizler için büyük fırsat! 9 bin lira maaşla çalışan...
İşsizler için büyük fırsat! 9 bin lira maaşla çalışan... İşsiz gençler için büyük fırsat. Üniversite şartı yok. Aylık 9 bin lira maaş veriyorlar. Tek şart motosiklet ehliyeti. Pandemi ile birlikte birçok sektörde eleman açığı oluştu. Bunlardan biri de moto kurye sektörü. İşverenler eleman bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Moto kuryelerin büyük firmaları tercih etmesinde yüksek maaş ve bahşişin etkili olduğuna işaret eden Mehmet Mercan, “Bizde maaş onlara göre düşük olduğu için gidiyorlar. Sektörde motorcu yok. ‘Ben motorcu olurum abi, ehliyetim yok, sigorta da istemem, kaza yapmam’ diyen acemiler geliyor. Günde 300 TL veriyoruz, aylık 9.000 TL eder. Günlük 300 TL yevmiyeye adam arıyoruz ama bulamıyoruz” diye konuştu.
24.04.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil'den bomba haber! Yeniden...
Mehmet Ali Erbil'den bomba haber! Yeniden... Uzun süredir sağlık sorunları ile gündem olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil yeni bir televizyon projesine başlayacak.
1.04.2021 Magazin
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
Restoran ve kafelerde normalleşme heyecanı!
Restoran ve kafelerde normalleşme heyecanı! Korona ile mücadelede başlatılan 'yerinde karar' dönemi kapsamında risk gruplarına göre ayrılan illerde normalleşme adımları atılacak. 17 Kasım'da düzenlenen kabine toplantısının ardından İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge sonrası yaklaşık 4 aydır müşteri kabul etmeyip paket servis yapan restoran ve kafelerde normalleşme hazırlıkları başladı. İş yerlerinde hummalı bir temizlik çalışması başlatan esnaf, halktan kurallara uymalarını istedi.
1.03.2021 Gündem
Hamileyseniz düşüğe sebep olabilir! Bu yiyeceğe çok dikkat...
Hamileyseniz düşüğe sebep olabilir! Bu yiyeceğe çok dikkat... Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Var, tavuk etlerinin çabuk bozulabilen ürünler olduğunu ve hayvansal ürünlerin yetiştirilmesinden sofraya gelene kadarki süreçte iyi muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. Hamilelerin düşük yapmasına neden olan listeria bakterisinin yapılan araştırmalarda tavuk etinde çok miktarda görüldüğünü uyarısında bulunan Prof. Dr. Işıl Var, "Satılmayan tavuk döneri buzdolabı koşullarında saklasanız bile listeria, soğuk koşullarda yaşamaya ve üremeye devam ediyor’’ dedi.
25.02.2021 Sağlık
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek?
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları uzatıldı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, salgının etkilerini azaltmak ve gelir kaybına uğrayan esnafı desteklemek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan esnaf destek paketi için başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımından hangi esnaf yararlanacak? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnaf gelir kaybı desteği şartları!
9.01.2021 Ekonomi
Hibe ve kira desteği alacak esnaflar açıklandı! Kimler 3000 lira alacak işte liste...
Hibe ve kira desteği alacak esnaflar açıklandı! Kimler 3000 lira alacak işte liste... 3000 lira hibe, 2 bin 250 lira kira desteği alacak esnafları Ticaret Bakanlığı belirledi. Hibe ve kira desteği verilecek 133 esnaf faaliyet tanımı açıklandı. Cumhurbaşkanı Kararı ve Bakanlığın tebliği kapsamında, Kovid-19 salgını tedbirlerinden etkilenen esnaf, sanatkar, gerçek kişi tacirlere verilecek desteklerden yararlanacaklar arasında kantinciler, kuaförler, berberler, güzellik salonları, kara yolu ile personel ve öğrenci taşımacılığı yapanlar, çay ocağı, kıraathane, kahvehane, kafe işletenler, kırtasiye, perakende ve toptan ticaret faaliyetlerinde bulunanlar da yer alıyor. Taksi, minibüs, dolmuş, halk otobüsü ile yolcu taşımacılığı yapanlar, pazarcı esnafı, çiçekçi, ayakkabı tamircisi, pastane, otel, oyun salonları, çocuk kulübü, kreş işletmecileri gibi birçok alanda faaliyet gösteren esnaf da söz konusu desteklerden faydalanabilecekler listesinde bulunuyor.
24.12.2020 Ekonomi
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi…
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi… Koronavirüs denetiminde esnafla girdiği diyalogdan dolayı eleştirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik özür diledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in, özür dilemesine ilişkin, "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi. Yaşanan olayların ardından Denizli valisi hakkında Ali Fuat Atik hakkında merak edilenler de arttı. Peki Denizli valisi Ali Fuat Atik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte dönerci ile girdiği diyalogtan sonra Vali'den açıklama...
18.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dönerci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dönerci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.