"Türkiye tam üye olarak AB'ye büyük katkı sunabilir"
"Türkiye tam üye olarak AB'ye büyük katkı sunabilir" İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Türkiye'nin AB'ye giriş sürecindeki mevcut durumunun kültürel aidiyeti ya da coğrafik büyüklüğünden kaynaklanmadığını belirterek, "Türkiye tam üye olarak AB'ye büyük katkı sunabilir. Kendisine de katkı sağlayabilir. Bu olabilir ama çok şey değişmeli, bunun için hem AB içinde hem de Türkiye'de. Ama asla hiçbir zaman asla dememeli." dedi.
24.05.2019 Dünya
Türkiye'ye resmen akın var! 4 ayda yüzde 48 arttı
Türkiye'ye resmen akın var! 4 ayda yüzde 48 arttı İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Vali Karaloğlu, "Son yıllarda İngiliz turistler artan oranlarda Antalya'yı tercih ediyor. Geçen sene Antalya'daki İngiliz vatandaşların artış oranı yüzde 69. Bu sene ilk dört ayda yüzde 48 artış var. İngiliz turistler Antalya'yı yeniden keşfediyor diyebiliriz" dedi.
17.05.2019 Ekonomi
İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott: Türkiye'den ders alıyoruz
İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott: Türkiye'den ders alıyoruz İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Türkiye'nin mültecileri sağlık, eğitim ve başka alanlara entegre edişinin diğer ülkeler için model teşkil ettiğini belirterek, 'Bizler uluslararası toplum olarak Türkiye'den uzun süren mülteci krizine nasıl tepki vermemiz gerektiği hakkında ders alıyoruz.'
6.03.2018 Gündem