Münir Karaloğlu

Münir Karaloğlu

Son dakika Münir Karaloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Münir Karaloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Münir Karaloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Münir Karaloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan münir karaloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 münir karaloğlu haberi bulunmuştur. Tüm münir karaloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Devlet hastanesi ile yerleşim yerleri tahliye edildi Antalya’nın turistik ilçesi Kemer'de akşam saatlerinde çıkan orman yangını hızla büyüdü. Çok sayıda ekip söndürme çalışmalarına katılırken, Kemer Devlet Hastanesi ile çevredeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı tahliye edildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, yangının batıya doğru 3,5 kilometre yayıldığını belirterek, "10 haneyi tedbir amaçlı tahliye diyoruz. Kemer Devlet Hastanesi’nde 15 hastadan 13’ü evine gitti, 2 hastamız diğer hastanelere nakledildi" dedi. Yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve 22 helikopterin katılımıyla havadan müdahale başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangınla ilgili son gelişmeleri aktardı. Manisa, Saruhanlı orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.
25.07.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan yeni bakan yardımcılarını tebrik etti.
22.06.2023 Gündem
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararıyla, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
11.05.2022 Gündem
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi Diyarbakır’da 2015 terör olaylarında PKK’lılar tarafından tahrip edilen Surp Giragos Ermeni Kilisesi, devlet tarafından yapılan restorasyon çalışmasıyla 7 yıl sonra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen törenle ibadete açıldı.
7.05.2022 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! Seferler başladı
Bakan müjdeyi verdi! Seferler başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır ile Batman arasında hizmet veren bölgesel tren setlerinin yenilendiğini belirtti. Yolcuların daha konforlu seyahat edebilecek tren ile ilk seyahati başladı.
6.05.2022 Ekonomi
Ulu Cami'de, 2 yıl sonra mesafesiz ilk bayram namazı
Ulu Cami'de, 2 yıl sonra mesafesiz ilk bayram namazı Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Ulu Cami'de, 2 yıl sonra cemaatle mesafesiz ilk bayram namazı kılındı.
2.05.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Ne Avrupa'dan ne Amerika'dan aman dileyeceğiz
Bakan Soylu: Ne Avrupa'dan ne Amerika'dan aman dileyeceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu coğrafyanın üzerine kavga ve kargaşa elbisesini biçmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Ne Avrupa'dan ne Amerika'dan aman dileyeceğiz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, sonra da kuzu kuzu buraya gelecekler." dedi.
25.03.2022 Gündem
Evlat nöbetinde 900'üncü gün
Evlat nöbetinde 900'üncü gün   Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, ailelere destek ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, annelerin haklı feryadına kulaklarını tıkayanların olduğunu belirterek, "Bu yürekli anneler, yürekli kadınlar, Diyarbakır anneleri, bir şeyi gösterdi Diyarbakır'da. Artık örgüte katılım nerdeyse sıfır noktasına geldi. Yürekli annelerin bu mücadeleleri, halkın da uyanmasına, çocuklarımızın da gözünü açmasına vesile oldu" dedi.
20.04.2022 Yaşam
Diyarbakır’daki turist sayısında artış beklentisi
Diyarbakır’daki turist sayısında artış beklentisi Diyarbakır’da pandemiye rağmen 2021 yılında turist sayısında yüzde 50 artış yaşandığını ifade eden Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “2022 yılında bu sayının çok daha fazla artacağını öngörüyoruz. Buna dönük çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda bölgede huzur, güven ve mutluluğumuz, İstanbul, Ankara, İzmir'de neyse o” dedi.
10.02.2022 Ekonomi
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan Van Gölü derinliklerinde çekilen su altı fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı,  Van Gölü'nün zenginliklerini ortaya çıkarmak, bilimsel eserleri ortaya koymanın uzun soluklu çalışmalar gerektirdiğini belirterek, "Gölün derinliklerinde tespit ettiğimiz mikrobiyalitleri sergiliyoruz. 15 gün boyunca halka açık kalacak" dedi.
6.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Konuşulan dile ipotek koyulduğunu gördük. Mahkemelerde kendi dilinde, evinde, çarşıda konuştuğu dilde savunma yapmanın engellendiğini gördük. Bu yaklaşım maalesef adalete güvenin de yara almasına yol açtı. Bu topraklarda yaşayan 84 milyon vatandaşımız özbeöz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bugün herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabilmektedir" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Resmen duyuruldu, ilk kez...
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Resmen duyuruldu, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim açıklaması geldi. Öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Eğitime uzaktan devam eden öğrencilere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklama yapıldı. Yüz yüze eğitime ara veren tüm sınıflarda bu sene ilk kez canlı sınıf uygulamasının gerçekleştiğini belirten Bakan Özer, bu sınıflarda okuyan ve ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz tablet ulaştırıldığını belirtti. Öte yandan Diyarbakır'da 21 sınıfta da vaka eğitime ara verildiğini duyurdu., eğitime ara verildi...
15.09.2021 Eğitim
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 233 ailenin evlat nöbeti 738'inci gününe girdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırımın eşi Semiha Yıldırım, ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbetine destek ziyaretinde bulundu.
9.09.2021 Siyaset
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 233 ailenin HDP il binası önündeki eylemi 3'üncü yılına girdi. Aileler tarafından 'Türkiye 3 Eylül'de nöbette' sloganıyla yapılan yürüyüşe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı. Yürüyüşle teröre lanet sloganları atıldı.
3.09.2021 Gündem
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 250 milyon TL yatırım maliyetli yem fabrikasının temel atma törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Diyarbakır'a ve bölgeye katma değer sağlayacak büyük bir yatırımın temelini atıyoruz. Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak. Toplam bedeli 250 milyon lirayı bulan bu yatırım tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1000 kişilik ilave istihdam oluşturacağız. Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam” dedi.
2.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Münir Karaloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki münir karaloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.