Doğuş Yayın Grubu

Doğuş Yayın Grubu

Son dakika Doğuş Yayın Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğuş Yayın Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğuş Yayın Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğuş Yayın Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğuş yayın grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 doğuş yayın grubu haberi bulunmuştur. Tüm doğuş yayın grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu!
13'üncü MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu! İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13'üncü kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu.
27.03.2023 Magazin
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi İlk yılında 550 bin, ikinci yılında ise 1 milyon 720 bin kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te milyonlarca insan, coşku ve heyecanla bir araya gelerek “Milli Teknoloji Hamlesi”ne tanıklık etmişti. Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteği ve özverili çalışmaları ile düzenlenen TEKNOFEST bu yıl ise 63 paydaşı ile İstanbul’da yanan “Milli Teknoloji Hamlesi” meşalesini Gaziantep’e taşıdı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın)
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın) Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "TEKNOFEST'e ilgi her sene katlanarak artıyor. Festivalin ilk yılında 4 bin 333 takım yarıştı, ikinci senemizde yarışan takım sayısı 17 bin 773'e çıktı. Bu sene TEKNOFEST'e 100 binden fazla yarışmacı başvurdu, bu hakikaten muazzam bir rakam." İfadelerini kullandı. 21 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunan 100 bin gençten yaklaşık 5 bini finalist olarak yarışacak. Peki, Teknofest halka açık mı? Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi? Teknofest Gaziantep canlı yayını nasıl izlenir? Teknofest Gaziantep canlı yayın linki
24.09.2020 Gündem
TEKNOFEST 2020 için son 10!
TEKNOFEST 2020 için son 10! Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e 10 gün kaldı. Bu yıl Gaziantep ev sahipliğinde gerçekleşen TEKNOFEST 2020 24-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti Türkiye’de yaptığı sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan ve milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) dün akşam tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını kaybetmesi, herkesi hüzne boğdu. Peki, Seyfi Dursunoğlu kimdir? Seyfi Dursunoğlu neden öldü, hastalığı ne? Huysuz Virjin kimdir, nereli? İşte Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti…
18.07.2020 Gündem
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu...
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu... TEKNOFEST, 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,"Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak" dedi.Kazanan takımları, toplamda 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödül bekliyor.
13.02.2019 Ekonomi
IAB Türkiye'nin yeni başkanı Neslihan Olcay oldu
IAB Türkiye'nin yeni başkanı Neslihan Olcay oldu Dijital reklamcılık sektörünün önde gelen meslek örgütü IAB Türkiye’de yeni Yönetim Kurulu seçildi. Son 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Neslihan Olcay başkan seçildi.
17.01.2019 Ekonomi
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal...
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal... Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından NTV Spor, geçtiğimiz günlerde yayın hayatını sonlandıracağını açıklamıştı. NTV Spor’un kanalının satışı için Discovery Communications ile anlaşmaya varılmıştı. NTV Spor'un yerine gelecek yeni kanal belli oldu...
5.02.2018 Televizyon
NTV Spor artık Discovery bünyesinde!
NTV Spor artık Discovery bünyesinde! Discovery Communications, Doğuş Yayın Grubu'nun sahip olduğu ulusal spor kanalı NTV Spor'un yayın frekansını satın aldı.
31.01.2018 Televizyon
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu?
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu? Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Doğuş Yayın Grubu'yla ilgili satış iddiaları, bir kez daha konuşulmaya başlandı.
29.05.2017 Televizyon
Gezegen Mehmet evlendi!
Gezegen Mehmet evlendi! Kral Grubu’nun Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, Didem Özfiliz ile evlendi.
5.01.2018 Magazin
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor?
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor? Acun Ilıcalı Tv 8'i satın alarak medya patronluğuna ilk adımı atmıştı. Şimdi ise spor alanında yatırımlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı yeni bir kanal mı açıyor? Acun'un yeni kanalının formatı ne olacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı kimdir?
Acun Ilıcalı kimdir? TV8 kanalını satın alarak medya patronluğunu eline alan Acun Ilıcalı kimdir? Son günlerde Şeyma Subaşı ile tekrar gündeme gelen Acun Ilıcalı hakkında detaylı bilgiler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı TV8 yayın akışında 31 Mart günü neler var? TV8'in bugünkü canlı yayın akışını sizler için derledik. İzleyiciler bugün TV8'de neler olduğunu merak ediyor. İşte TV8'de yer alacak programlar, yarışmalar ve diziler...
31.03.2016 Magazin
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı
Bugün TV8'de hangi yarışmalar ve programlar var? İşte TV8 yayın akışı TV8 yayın akışında bugün neler var? TV8'in bugünkü yayın akışını sizler için derledik. İzleyiciler bugün TV8'de neler olduğunu merak ediyor. İşte TV8'de yer alacak programlar, yarışmalar ve diziler...
28.03.2016 Magazin
Medya patronlarıyla zirve...
Medya patronlarıyla zirve... BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nde, ulusal medya kuruluşlarının sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
CNBC-e’den sonra e2 de kapandı
CNBC-e’den sonra e2 de kapandı Daha önce ‘cnbc-e’nin yayınına son veren Doğuş Yayın Grubu ‘e2’ kanalını da kapatma kararı aldı.
1.02.2016 Televizyon
Mehmet Şimşek'ten Rusya açıklaması!
Mehmet Şimşek'ten Rusya açıklaması! Bakan Şimşek canlı yayında Rusya ihracat edeceği ürünleri dolaylı yoldan bizden alacak dedi.
4.01.2016 Ekonomi
Acun Ilıcalı'dan hisse satışı
Acun Ilıcalı'dan hisse satışı Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding'deki hisselerinin bir kısmı ile Sekiz Prodüksiyon'un tamamının Doğuş Yayın tarafından devralınması ile ilgili RK'ye başvuruldu
11.11.2015 Televizyon
Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı'ya ortak oluyor
Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı'ya ortak oluyor Haber ve eğlence kanalı CNBC-E'yi Discovery Communications’a satan Doğuş Yayın Grubu Başkanı Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'e ortak oldu.
6.11.2015 Televizyon
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ali Babacan, Ankara'da Doğuş Yayın Grubu (DYG) Ekonomi Grup Başkanı Servet Yıldırım'ın sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Eylül’de “İstanbul nefes alacak”
Eylül’de “İstanbul nefes alacak” George Dalaras, Serkan Çağrı, Trilok Gurtu, Ghassan Abu Haltam, Umman Rouh Trio, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Ivo Papazov & Trakia Band, The Dakota Jim Band, Doğukan Manço, Cansu, Fettah Can, Gökhan Tepe, Hakan Aysev, Keremcem, Mine Mucur, Öykü Gürman, Yavuz Bingöl, Zara… 4. Uluslararası Klarnet Festivali’nde…
2.09.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Doğuş Yayın Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğuş yayın grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.