Doğalgaz Boru Hattı

Doğalgaz Boru Hattı

Son dakika doğalgaz boru hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz boru hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz boru hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Boru Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz boru hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 756 doğalgaz boru hattı haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz boru hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azerbaycan'ın son zaferiyle yeni fırsat pencereleri açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan’da Iğdır-Nahçıvan Doğalgaz Boru Hattı Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan'ın başarılı Karabağ operasyonunu değerlendirerek Ermenistan'a 'barış' çağrısında bulundu.
25.09.2023 Gündem
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kur'an-ı Kerim'e gerçekleştirilen saldırılarla ilgili, "Bu konunun vehameti karşı taraflarca anlaşılıyor. Danimarka ve İsveç bu provokasyonların zararlarını görmeye başladı. Bu süreç içinde de gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
31.07.2023 Gündem
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
CNN Türk'te açıkladı: Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün
CNN Türk'te açıkladı: Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün Karadeniz doğal gazı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filyos'taki törende yaktığı meşale ile karaya ulaştırılmaya başladı. Gazeteciler CNN TÜRK'te tarihi adımı değerlendirdi.
20.04.2023 Ekonomi
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Türkiye ve İsrail ilişkilerinde yeni dönem! 'Hedef 10 milyar dolar' dedi ve duyurdu
Türkiye ve İsrail ilişkilerinde yeni dönem! 'Hedef 10 milyar dolar' dedi ve duyurdu İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Irit Lillian, Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme sürecine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Büyükelçi atamasıyla ilgili "İsim bilinmiyor, umarım atama bir iki haftada olur." diyen Lilian, İsrail ile Türkiye arasında başlayan yeni dönemle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada "Diyalog, sürdürülebilir ilişki önemli" ifadelerini kullandı.
26.08.2022 Dünya
Tarihi gün! Ukrayna ve Rusya anlaştı
Tarihi gün! Ukrayna ve Rusya anlaştı Ukrayna'nın dün Rus petrolünü Avrupa'ya taşıyan Drujba Petrol Boru Hattı'ndan sevkiyatı kesmesinin ardından bugün Ukrayna ve Rusya’nın yeniden anlaştığı ve petrol akışının başladığı duyuruldu.
10.08.2022 Dünya
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ila başlayan savaş can almaya devam ederken Rusya'dan flaş bir hamle geldi. Rus petrol ve doğalgaz boru hattı taşımacılığı şirketi Transneft, Avrupa'daki üç ülkeye Ukrayna üzerinden yapılan petrol sevkiyatının durduğunu duyurdu.
9.08.2022 Dünya
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin!
Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti: Yaşlılar kışın Türkiye'ye gitsin! Avrupa'nın korktuğu başına geldi. Ukrayna savaşında Batılı ülkelerin Kiev yönetimine yaptığı silah yardımları yüzünden istediğini elde etmekte zorlanan Kremlin Avrupa’ya doğalgaz silahını çekti. Alman ekonomisini çökertmek isteyen Putin yönetimi bu ülkeye sevkıyatı yüzde 20’ye indirdi.
27.07.2022 Dünya
Karadeniz gazı için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye için müjdeyi verdi
Karadeniz gazı için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye için müjdeyi verdi Türkiye için tarihi gün. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos'ta Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 4. sondaj gemisinin adını Abdülhamit Han olarak açıklayan Erdoğan, "Bugün ülkemizin şu ana kadar en büyük doğalgaz keşfi olan Karadeniz gazında kritik bir safhaya ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. 2 yıl önce müjdemiz, açıkladığımızda yerli gazımızın 2023'te milletimizin hizmetine sunacağımızı ifade etmiştik. Gemilerimiz Fatih'in açtığı sondaj kuyularının alt ve üst sondaj çalışmalarını gerçekleştirdiler." ifadelerini kullandı.
13.06.2022 Siyaset
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi...
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi... Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun açıklamalarından sonra gözler Mariupol şehrinde. Şehirdeki önemli endüstriyel tesislerin ve sivillerin durumu endişe yaratırken Savunma Bakanını başarısından dolayı kutlayan Putin’in fotoğrafı da tartışma yarattı. Fotoğraftaki detayları inceleyen uzmanlar kritik gerçeği işaret etti…
22.04.2022 Dünya
Dolarlar Türkiye'ye akacak! Petrol ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması
Dolarlar Türkiye'ye akacak! Petrol ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması Petrol ve doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Türkiye, konumu itibarıyla dünyanın doğalgaz ve petrol rezervlerinin yaklaşık yüzde 60'ına sahip bir bölgeye komşu durumda. 7 enerji nakil hattı ülkemizden geçiyor. Bu durum, dünya enerji pazarında merkez ülke olma şansını artırıyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz, 'Nasıl Rusya-Ukrayna tarafında barış masasını Türkiye'nin kurabileceği yönünde net bir algı oluştuysa aynı şekilde enerji konusunda da Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak da karşımıza çıkmış olacak' diye konuştu.
13.03.2022 Ekonomi
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek...
Doğu Akdeniz'de Türk zaferi! İsrail'den Türkiye itirafı geldi: Tek seçeneğimiz boyun eğmek... Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi dışlayarak ittifak kuran Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs Yönetimi hüsran yaşıyor. ABD, Türkiye’nin bypass edildiği EastMed doğalgaz boru hattı projesinden desteğini çekti. Projenin taraflarından İsrail’de, bu durum yenilgi olarak kabul edildi. Haaretz gazetesi, “İsrail'in boyun eğmekten başka seçeneği yok” yorumu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’la görüşebileceklerini söylediği gün yayınlanan haberde, “ABD, Putin ve Erdoğan’ı kızdırmak istemiyor” denilirken Yunan medyasında hüsran ve öfke vardı...
19.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin stratejik körlükten kurtulmasını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin stratejik körlükten kurtulmasını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin tam üye olarak yer almadığı bir AB'nin çekim ve güç merkezi olma hedefine ulaşması mümkün değildir. Birliğin içine düştüğü stratejik körlükten bir an önce kurtulmasını, olumlu gündem çerçevesinde katılım sürecini ilerletmesini bekliyoruz." dedi.
17.06.2021 Siyaset
Türkiye için enerji yılı
Türkiye için enerji yılı Salgının küresel ekonomiye damga vurduğu 2020’de Türkiye ekonomisinde önemli gelişmeler oldu. Karadeniz’deki gaz keşfi bunların başında gelirken TOGG iş dünyasına moral verdi.
1.01.2021 Ekonomi
Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Tuna 1 sahası ve Sakarya Doğalgaz hakkında merak edilenler...
Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Tuna 1 sahası ve Sakarya Doğalgaz hakkında merak edilenler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen müjdeli haberi açıkladı. Erdoğan müjdeyi "Fatih Sondaj gemimiz 20 Temmuz 2020'de Tuna-1'de başladığı çalışmasında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda." diyerek açıkladı. Milyonlarca kişi internette Karadeniz Tuna 1 kuyusu nerede? Tuna 1 sahası neresi? sorularını araştırıyor. İşte Karadeniz Tuna 1 kuyusu hakkında merak edilenler...
21.08.2020 Gündem
Tuna 1 bölgesi neresi? Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? Karadeniz’de petrol ve 800 m3 doğalgaz bulundu iddiası!
Tuna 1 bölgesi neresi? Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? Karadeniz’de petrol ve 800 m3 doğalgaz bulundu iddiası! Enerji Bakanı Fatih Dönmez geçtiğimiz ay Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de Ereğli açıklarında "Tuna-1" bölgesinde sondaj çalışmalarına başladığını duyurmasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma günü vereceği müjdenin bu bölgeyle alakalı olacağı iddia edildi. Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü vereceği müjdeyi beklerken Tuna 1 bölgesi neresi, soruları da arttı. Peki, Tuna 1 ve Kıyıköy nerede? İşte Tuna 1 kuyusu hakkında merak edilenler…
21.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Türk ve Rus heyeti Libya gündemiyle toplandı
Türk ve Rus heyeti Libya gündemiyle toplandı Libya’da ateşkes anlaşmasının imzalanması için Moskova’da yapılacak olan görüşmeler öncesinde arabuluculuk görevini üstlenen Türk ve Rus heyetleri toplantıya başladı.
13.01.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Boru Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz boru hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.