Dna Testi

Dna Testi

Son dakika dna testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dna testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dna testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dna Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dna testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 dna testi haberi bulunmuştur. Tüm dna testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu Kenan Doğulu'nun konserine gelen Melis Sezen burada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl, ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye etmişti. Ünlü oyuncuya DNA testi sonucu soruldu.
30.08.2023 Magazin
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia!
Doğuş'un eşi hakkında şaşırtan iddia! Yıllar sonra ortaya çıkan Seyid isimli bir kişi, Doğuş'un babası olduğunu iddia etmişti. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay, DNA sonucuna göre ikili arasında hiçbir bağ olmadığını öne sürmüştü. Şarkıcının eşi Hoşgedem Hidayetkızı hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan Seyid'in yeni hamlesi de gündem oldu.
30.01.2023 Magazin
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı Hayatı bir mesajla değişti. ABD'de yaşayan bir İngiliz olan Lane, telefonuna gelen mesajı başta ciddiye almadı. Başta bunun sahte bir mesaj olduğunu ya da dolandırıcıların bir oyunu olduğunu düşünen genç kadın DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi.
10.12.2022 Dünya
İhaneti çevresinden duydu hayatının şokunu yaşadı! İki çocuğu öz amcası ve eniştesinden...
İhaneti çevresinden duydu hayatının şokunu yaşadı! İki çocuğu öz amcası ve eniştesinden... İstanbul'da yaşayan F.D. 19 yıl önce evlendiği 4 çocuğunun annesi A.D.’nin öz amcası ve eniştesiyle ilişki yaşadığını ve iki çocuğunun da kendisinden olmadığını iddia ederek boşanma davası açtı. Yapılan testte iki çocuğun F.D.’den olmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, kadını kusurlu bularak 50 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
11.05.2022 Gündem
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu ile ilgili flaş detay! Yıllar sonra ilk kez konuştu Cinayete kurban giden biricik kızı Münevver Karabulut'un kalbi acılarla dolu babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu'nun intihar etmesinden sonra tam 8 yıldır kalbinde taşıdığı dinmeyen şüphesini anlatarak, "Cem Garipoğlu'nun mezarı açılsın" ifadelerinin kullandı.
10.04.2022 Yaşam
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA!
Dedikodular ortalığı karıştırdı! Bir baba iki DNA! Manisa’da anlaşmalı boşanan çift, çıkan dedikodular üzerine DNA testi yaptırdı. Adli Tıp “Çocuklar babadan değil” raporu verince hayatlarının şokunu yaşadılar. Babanın DNA’sının, ilik nakli nedeniyle değiştiği ortaya çıktı.
24.01.2021 Gündem
Pentagon'dan ordu mensuplarına DNA testi uyarısı!
Pentagon'dan ordu mensuplarına DNA testi uyarısı! ABD Savunma Bakanlığının iç yazışmasında, "Dışarıdaki taraflara hassas genetik bilgi ifşa etmek, mensuplar açısından operasyonel ve şahsi riskler doğurur" ifadesini kullanıldı.
25.12.2019 Dünya
21 yıllık yalanı anlattı: Çocuklarımın babası bence o adam
21 yıllık yalanı anlattı: Çocuklarımın babası bence o adam DNA testiyle üç çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenen pasta ustası Necdet Ç. (45), yaşadıklarını anlattı.
18.12.2018 Gündem
Birgül Memiş'in oğlunun DNA testi sonucu açıklandı!
Birgül Memiş'in oğlunun DNA testi sonucu açıklandı! Türkiye günlerdir Birgül Memiş'i konuşuyor. Evli olduğu sırada başka birisine aşık olan ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söyleyen Birgül Memiş'in bugün DNA sonuçları açıklandı. Sonuç açıklanır açıklanmaz canlı yayında eski kocası Birgül’e saldırdı.
6.12.2018 Yaşam
DNA testinden kaçmış
DNA testinden kaçmış Oryantal Tanyeli’nin oğlu Taylan’ın iş adamı Yusuf Sadıkoğlu’nun olmadığına karar veren mahkeme gerekçesinde şunları belirtti: Taylan, DNA testine gitmedi. Yapılan ihtarlar cevapsız kaldı. Kendisi de dava boyunca test için başvuruda bulunmadı
23.03.2018 Magazin
Çocuğu kocasından çıkmamıştı! İşte gerçek babası...
Çocuğu kocasından çıkmamıştı! İşte gerçek babası... Çocuğu kocasından çıkmayan kadın, Seda Sayan'ın programında Yoğurtçu Bayram'ın tecavüzüne uğradığını söylemişti. DNA testi ile çocuğun, Yoğurtçu Bayram'dan olduğu kanıtlandı.
23.11.2017 Televizyon
Çocuğu kocasından çıkmayan kadının itirafı kan dondurdu!
Çocuğu kocasından çıkmayan kadının itirafı kan dondurdu! Seda Sayan'ın programında merak edilen DNA testi sonuçlandı. Çocuğun kocasından olmadığı anlaşılan kadın, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle birlikte oldu." diyerek bomba bir itirafta bulundu.
16.11.2017 Televizyon
34 yıllık sır ortaya çıktı! Annesi bildiği kişi meğer...
34 yıllık sır ortaya çıktı! Annesi bildiği kişi meğer... Esra Erol’da bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Haftalardır herkesin merakla beklediği DNA testi sonucu açıklandı. Reşit’in gerçek ailesi kim çıktı?
17.10.2017 Televizyon
Kırgın Çiçekler yeni sezon ilk bölümüyle bugün başlıyor!
Kırgın Çiçekler yeni sezon ilk bölümüyle bugün başlıyor! Kırgın Çiçekler yeni sezonuna bu akşam başlayacak. ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler yeni entrikaları ve heyecanlı olaylarıyla sevenleriyle buluşacak. Fragmandaki cenaze izleyicileri şaşırtmış ve üzmüştü. İşte Kırgın Çiçekler dizisinin 89. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Yasak aşk cinayetinde sır perdesi aralandı
Yasak aşk cinayetinde sır perdesi aralandı İzmir'deki yasak aşk vahşetinde sır çözüldü. Katil zanlısı kocanın olaydan bir gün önce çocukları için DNA testi istediği ortaya çıktı. Bunun üzerine kadın ve yasak aşkı kaçtı.
23.08.2017 Yaşam
Ve doğrulandı! Kim Jong-nam...
Ve doğrulandı! Kim Jong-nam... Kuzey Kore liderinin suikast sonucu öldürülen ağabeyinin kimliği DNA testiyle doğrulandı
15.03.2017 Dünya
DNA testiyle ortaya çıkmıştı! Akıbeti belli oldu
DNA testiyle ortaya çıkmıştı! Akıbeti belli oldu DNA testiyle babası olmadığı ortaya çıkan çocuğu, kayınvalidesine teslim etti
4.03.2017 Yaşam
Türkiye’den bazı doktorlar ‘şebekenin içinde’ iddiası!
Türkiye’den bazı doktorlar ‘şebekenin içinde’ iddiası! Yasadışı kürtajdan 4 doktor ve 4 çalışanın tutuklanmasının ardından gömülü bulunan ceninler, DNA testi için Türkiye’ye gönderildi. Türkiye’den bazı doktorların işin içinde olduğu iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Karışıklığı DNA testi çözdü!
Karışıklığı DNA testi çözdü! Diyarbakır’da polise ateş açınca ölü ele geçirilen ve Güler Eroğlu olduğu değerlendirilerek ailesine teslim edilen cesedin Mizgin Koçyiğit’e ait olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
DNA testiyle çıkan gerçek çocuklar karışmış!
DNA testiyle çıkan gerçek çocuklar karışmış! Eşini terk edip Trabzon’a giden Selma K...
28.12.2015 Yaşam
Tecavüzle suçlanıyordu!DNA testi tutmayınca beraat etti
Tecavüzle suçlanıyordu!DNA testi tutmayınca beraat etti ANTALYA’da evine götürdüğü 16 yaşındaki M.A.’ya ilaçlı içki içirip bayılttıktan sonra tecavüz edip hamile bırakmakla suçlanan 25 yaşındaki V.Y., DNA testi sonucu kızın başkasından hamile kaldığı tespit edilince beraat etti.
23.07.2015 Yaşam
Ünlü sanatçının mezarı açılacak!
Ünlü sanatçının mezarı açılacak! İspanyol ressam Salvador Dali'nin kızı olduğunu iddia eden Pilar Abel (59) iddiasını kanıtlamak ve mirastan faydalanmak için dava açtı...
24.04.2015 Dünya
Kocasının kuzeniyle aşk yaşadı! Çocukları oldu!
Kocasının kuzeniyle aşk yaşadı! Çocukları oldu! Kocasının kuzeniyle yasak aşk yaşayan kadın, bir de ikiz çocuk yaptı. Gizli ilişki ortaya çıkınca âşıklar kaçtı. Bir tartışma sırasında "Çocuklar senden değil, kuzeninden" diyen kadının eşi, DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi
12.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dna Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dna testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.