Dizüstü Bilgisayar

Dizüstü Bilgisayar

Son dakika dizüstü bilgisayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dizüstü bilgisayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dizüstü bilgisayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizüstü Bilgisayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizüstü bilgisayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.042 dizüstü bilgisayar haberi bulunmuştur. Tüm dizüstü bilgisayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı!
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı! Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne yapılan şikayetler sonrasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı bahisle elde edilen paraları aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 113 bin 200 lira ve bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Baykar'dan hard disk çalarken yakalandı! Mahkemede itiraf etti
Baykar'dan hard disk çalarken yakalandı! Mahkemede itiraf etti Baykar fabrikasından 4 hard disk çaldığı belirlenen stajyer Ahmet Anıl Ç. tutuklandı.
22.11.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Kredi kartı kullanan vatandaşlara tuzak! Yüklü miktarda para çekilince fark edildi
Kredi kartı kullanan vatandaşlara tuzak! Yüklü miktarda para çekilince fark edildi İstanbul’da geçici olarak girdikleri ve günübirlik çalıştıkları iş yerlerinde kart kopyalama aparatıyla müşterilerin kredi ile banka kartlarını kopyalayarak hesaplarından para çeken 2 şüpheli yakalandı.    
26.05.2023 Yaşam
"Kolay yoldan para kazanma" dolandırıcılığına 11 gözaltı
"Kolay yoldan para kazanma" dolandırıcılığına 11 gözaltı İstanbul'da düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.
6.05.2023 Gündem
WhatsApp kullananlar dikkat! Adım adım anlatıldı
WhatsApp kullananlar dikkat! Adım adım anlatıldı WhatsApp'a telefon ekranınızdan bakmaktan sıkıldınız mı? Artık bunun bir çözümü var!
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
'MİT görevlisiyiz' deyip vatandaşı dolandırdılar! 5 ilde düğmeye basıldı
'MİT görevlisiyiz' deyip vatandaşı dolandırdılar! 5 ilde düğmeye basıldı Kendilerini istihbarat görevlisi gibi tanıtıp yüksek kar vaadiyle para kazandıracaklarını iddia eden bir grup dolandırıcılık şebekesi, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonla çökertildi. Yakalanan 11 kişi emniyete götürülürken 5 firari şüpheli aranıyor.
13.04.2023 Yaşam
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış Konya'da, 60 milyon TL'lik vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanan, 'Richie Rich' lakaplı 22 yaşındaki çete liderinin, GSM operatörünün mobil uygulamasına sızıp, elektronik cihaz siparişi verenlerin bilgisine ulaşarak 500'ü aşkın kişiyi de mağdur ettiği ortaya çıktı. Bu kişilerin 1 milyon lirasını dolandıran çeteye yönelik ikinci operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alınırken, 10'u tutuklandı. Tutuklu sayısı, 20'ye yükseldi.
31.01.2023 Gündem
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis...
Dolandırıcılara büyük şok! Kuruşunu harcayamadan enselendiler: Hakim, savcı, polis... Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Kendilerini hakim, savcı ya da polis olarak tanıtan kişiler, milyonlarca liralık vurguna imza attı. Şanlıurfa polisi tarafından 4 ay süren çalışmada dolandırıcılara büyük darbe vuruldu. Polisin operasyonu ile fırsatçılar büyük bir şok yaşarken başka bir haber de İstanbul Pendik’ten geldi. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi ağına düşürdüğü kişinin parasını elden aldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.
21.01.2023 Yaşam
Sahte rezervasyonla 12 milyon TL'lik vurguna 25 gözaltı
Sahte rezervasyonla 12 milyon TL'lik vurguna 25 gözaltı Muğla merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonda, lüks otellerin internet sitelerini kopyalayıp, sahte rezervasyonla 180 turisti 12 milyon 346 bin lira dolandıran 25 kişi gözaltına alındı.
28.11.2022 Yaşam
AB, elektronik cihazlar için tek tip şarj uygulamasını onayladı
AB, elektronik cihazlar için tek tip şarj uygulamasını onayladı Avrupa Parlamentosu (AP), 2024 yılının sonuna kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda “USB-C” şarj girişinin standart hale getirilmesini zorunlu kılacak yasal düzenlemeyi onayladı.
4.10.2022 Dünya
Borsa İstanbul'da manipülasyon iddialarına 4 ilde operasyon
Borsa İstanbul'da manipülasyon iddialarına 4 ilde operasyon Borsa İstanbul hisselerinde manipülasyon yaparak haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 8 şüpheli, 4 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
2.10.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da iş hanına sanal kumar baskını
Gaziosmanpaşa'da iş hanına sanal kumar baskını Gaziosmanpaşa'da iş hanına yapılan baskında sanal kumar oynadığı tespit edilen 30 şüpheliye toplam 54 bin 570 lira para cezası kesildi.
11.09.2022 Yaşam
Börekçiden bilgisayar çalan şüpheli böyle görüntülendi
Börekçiden bilgisayar çalan şüpheli böyle görüntülendi Avcılar’da gece geç saatte camı kırarak girdiği börekçiden dizüstü bilgisayar çalan hırsız güvenlik kamerası ile görüntülendi.
26.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dizüstü Bilgisayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizüstü bilgisayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.