Diziler

Diziler

Son dakika diziler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diziler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diziler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diziler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diziler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.570 diziler haberi bulunmuştur. Tüm diziler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Yaman hayranının yorumuna kayıtsız kalmadı: 'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!'
Can Yaman hayranının yorumuna kayıtsız kalmadı: 'Benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapmaz!' 3 yıldır İtalya'da yaşayan oyuncu Can Yaman, kariyerine yurtdışında devam ediyor. Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yaman, sosyal medya hesabından bir hayranına verdiği yanıtla magazin gündemine geldi.
22.04.2024 Magazin
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin sevile dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi Cumartesi günü birbirinden farklı kanallarda diziler ve filmler yayınlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan sinema filmleri heyecan dolu olacak. Hazırladığımız TV yayın akışı rehberi ile bugün tv'de neler var sorusuna yanıt verdik. İşte en çok izlenen kanalların 6 Nisan 2024 TV yayın akışları…
6.04.2024 Gündem
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde Adana'da çekilen filmler, şehrin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmada önemli bir rol oynuyor.   Adana tarihi dokusuyla ve benzersiz kültürüyle birçok film yönetmeni ve yapımcının ilgisini çekerek film ve dizi merkezi olmaya devam ediyor. İşte mekan olarak Adana'nın geçtiği o film ve diziler...
4.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı TV yayın akış listelerinde o akşam oynayacak dizi, film ve programlar yer alıyor. Bugün TV'de neler var, hangi dizi ve filmler yayınlanacak sorusu da izleyicinin gündeminde yer alıyor. Peki 25 Mart Pazartesi bugün tv'de neler var? İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı listesi
25.03.2024 Magazin
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var?
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var? Bugün TV'de hangi diziler var? İzleyici bu akşam televizyon kanallarının yayın akışına göre ekran başına oturmayı planlıyor. Dizilerin ve yarışma programlarının ekranda olacağı 4 Mart 2024 Pazartesi Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün kim olduğu merak ediliyor. Çarşamba günleri dizileri arasındaki yerini alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran’ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Yaşam
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D 12 Şubat Pazartesi yeni bir haftaya başladığımız bugün TV yayın akışında nelerin yer aldığı büyük bir merakla takip ediliyor. Reyting yarışı kızışırken, dizilerin yeni bölümlerinin ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bugün televizyonda hangi diziler var? 12 Şubat Pazartesi FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
12.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Yargı Fırat kimdir?  Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Fırat kimdir? Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayımlanan Yargı dizisi oyuncu kadrosuna 4 yeni ismi dahil etti. Polis memuru Fırat yeni bölüme damga vuruyor. Yeni karaktere oyuncu Alican Yücesoy hayat veriyor. Peki; Yargı Fırat Kimdir, Alican Yücesoy kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler ve filmler neler?
4.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı? Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı haberi gözleri adaylara çevirdi. Önce Serenay Sarıkaya'nın adı geçmesine rağmen son isim Ayça Varlıer oldu. Sanatçının hayranları bu haber sonrası "Ayça Varlıer kimdir?", "Ayça Varlıer hangi filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Ayça Varlıer'in hayatı...
18.01.2024 Televizyon
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Aritmetik Dizi Formülleri Nelerdir? Aritmetik Dizi Özellikleri Nelerdir?
Aritmetik Dizi Formülleri Nelerdir? Aritmetik Dizi Özellikleri Nelerdir? Terim sayısı diğerlerinden sırasıyla artış gösteren miktar aritmetik dizi olarak ifade edilir. Bu bağlamda özellikle tek sayılar ele alınmak suretiyle sırasıyla işlem yapılır. Örneğin bu konuda aritmetik diziler içerisinde 1, 3, 5, 7 gibi seri halde giden rakamlar ele alınabilir. Genelde bir aritmetik dizi içerisindeki terim sayısı (n) olarak gösterilir ve bu işlem üzerinden sonuç ortaya çıkarılır. Bu doğrultuda ardışık iki terim arasındaki farkın eşit olduğu dizi aritmetik dizi olarak bilinmektedir. Böylece ele alınan sabit formül eşliğinde ve terim üzerinden aritmetik dizi ne saklaması yapılmaktadır.
11.01.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu?
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu? Aldatmak dizisinin bu hafta olup olmayacağı sorgulanıyor. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilere ara verilince Aldatmak dizisinin yeni bölüm tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatma yeni bölüm ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu akşam olup olmadığı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı haftası bazı diziler ara verilmesi sonrası ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümünün yayın akışında olup olmamasının araştırılmasına neden oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?
2.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Diziler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diziler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.