Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu...
Süha Uygur ameliyat oldu! Durumu... Diz protezi takılan Süha Uygur'dan güzel haber geldi. Nejat Uygur'un oğlu Süha Uygur uzun zamandır devam eden diz ağrıları sonrası ameliyat masasına yattı. Uygur dün gerçekleşen operasyonla ameliyat edildi.
5.08.2021 Magazin
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural
Evde spor yaparken uyulması gereken 12 kural Hem koronavirüs hem de aşırı sıcaklar nedeniyle pek çok kişi vaktinin çoğunu evde geçirmeye devam ediyor. Hareketsizlik ve düzensiz beslenme vücutta ağrılara neden oluyor. Kilo alımı nedeniyle de pek çok kişi egzersiz ve sporunu evde yapıyor. Bu da evde yaralanmalara ve sakatlıklara neden oluyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yalın Dirik, evde spor yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
1.07.2021 Sağlık
Yanlış ayakkabı seçimi diz ağrılarına neden oluyor
Yanlış ayakkabı seçimi diz ağrılarına neden oluyor Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahin, yanlış ayakkabı seçiminin diz ağrılarına neden olduğunu söyledi.
21.08.2020 Sağlık
Diz ağrılarında PRP uygulaması
Diz ağrılarında PRP uygulaması Ağrı, Beyin, Sinir Hastalıkları ve Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, diz ağrılarında PRP tedavisini sizler için anlattı.
20.02.2020 Sağlık