Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Diş çekimi sonrası ilk 24 saate dikkat
Diş çekimi sonrası ilk 24 saate dikkat Diş çekimi sonrası, hastaların özellikle ilk 24 saate dikkat etmesinin önemine vurgu yapan Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Emine Fulya Akkoyun, özenli bakım ve doğru beslenme ile ağrı ya da kanama gibi sorunların önüne geçebileceğini söyledi.
26.05.2021 Sağlık
Çene kemiği erimesinde alternatif yöntem!
Çene kemiği erimesinde alternatif yöntem! Çene kemiğinde erimeler olan bireyler, diş tedavisi konusunda ciddi sorunlarla karşılaşabiliyor. Zigoma İmplantı (elmacık kemiği) yöntemi sayesinde çene kemiğinde erime sorunu saptanan hastaların diş tedavileri problemsiz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Çene Cerrahisi ve İmplantoloji Uzmanı, Prof. Dr. Serhat Yalçın, çene kemiği erimesi ve tedavi yöntemlerini anlattı.
20.11.2020 Sağlık
Her doğum bir diş götürmez ama…
Her doğum bir diş götürmez ama… Diş bakımı her zaman çok önemli. Ama hamilelikteki değişiklikler nedeniyle diş sağlığında fazladan sorunlar çıkabilir. Diş ve diş etlerimiz daha hassaslaşır.
14.05.2013 Arşiv