Dinar

Dinar

Son dakika DİNAR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DİNAR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DİNAR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinar gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 dinar haberi bulunmuştur. Tüm dinar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı
Kuyumcuyu soymaya çalıştı! Silahı ateş almayınca kaçtı Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Ömer Tombuloğlu’na ait kuyumcu dükkanı silahlı bir şahıs tarafından soyulmak istendi. Şüpheli şahsın silahı ateş almayınca kaçarak kayıplara karıştı.
21.03.2024 Gündem
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Taner C. (29), annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibi Yüksel Korkmaz'ı (65) tabancayla öldürüp, intihar etti.
29.12.2023 Gündem
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, “İlk İş Yerim” için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, “250 alt sektörü harekete geçiren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu arada altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları da 13-17 Mart tarihleri arasında, 23 ilde, 21 bin 120 hak sahibi için çekilecek.
12.03.2023 Ekonomi
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Ege Bölgesi'ne ilişkin deprem açıklaması! 3 il riskli, biri ise avantajlı
Ege Bölgesi'ne ilişkin deprem açıklaması! 3 il riskli, biri ise avantajlı Uşak Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu belirterek, "Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmiyor. Ege'de deprem açısından Denizli, Aydın ve Manisa çok riskliyken, Uşak avantajlı" dedi.
28.02.2023 Gündem
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı Afyonkarahisar’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
5.02.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Hz. Yakup'un oğulları kimlerdir? Hz. Yakub'un oğullarının isimleri nelerdir?
Hz. Yakup'un oğulları kimlerdir? Hz. Yakub'un oğullarının isimleri nelerdir? Hz. Yakup toplamda 4 kez evlenmiş ve 12 çocuğa sahip olmuştur. Çocuklarından 11 tanesi erkek, 1 tanesi ise kız olarak bilinir. Peki, Hz. Yakup'un oğulları kimlerdir? Hz. Yakub'un oğullarının isimleri nelerdir? İşte Hz. Yakup hakkındaki bilgiler…
17.09.2022 Dini Bilgiler
Bayram öncesi feci kaza! Karayolu savaş alanına döndü: 2 ölü, 1 yaralı
Bayram öncesi feci kaza! Karayolu savaş alanına döndü: 2 ölü, 1 yaralı Afyonkarahisar’da otomobille traktör yüklü kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
8.07.2022 Yaşam
Bulgaristan'ın gurbetçileri de Edirne'den alışveriş yapıyor
Bulgaristan'ın gurbetçileri de Edirne'den alışveriş yapıyor Edirne'ye günübirlik alışveriş için geçen Bulgar turistlere, Avrupa'da yaşayan ve yaz izinlerinde ülkelerine gelenler de eklendi. Edirne esnafından Metin Barmanbay, "Bulgaristan'ın da gurbetçileri var. Diğer Avrupa ülkelerinde çalışıp, orada 2 bin euro alıp, kendi ülkesinde 4 bin leva yapıp, o 4 bin leva'yı da ülkemize getirerek harcaması, onların da işlerine geliyor" dedi.
21.06.2022 Yaşam
Seher'in katili kırmızı bültenle aranacak! Detaylar ortaya çıktı
Seher'in katili kırmızı bültenle aranacak! Detaylar ortaya çıktı Mersin'de bir süre birlikte yaşadığı Seher Aslan Özkurt'u (34) gece boyunca dövüp, tabancayla vurarak öldüren, kadının çocuklarını da ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp kaçan Seyfetullah Söylemez (41) için kırmızı bülten çıkartılacak.
7.06.2022 Yaşam
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde...
TCDD’den vatandaşlara ilaçlama uyarısı! 9-15 Mayıs tarihlerinde... Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, otla mücadele çerçevesinde 9-15 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Kütahya güzergahlarında ilaçlama yapılacağı kaydedilerek, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
6.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Gülistan Doku paylaşımı!
Bakan Soylu'dan Gülistan Doku paylaşımı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de Gülistan Doku'nun kaybolmasının ardından geçen sürede yapılan çalışmaları açıkladı. Bakan Soylu, "Gülistan Doku'nun kaybolmasının ardından milletçe büyük bir üzüntü yaşanmış ve hem ailesinin acısını paylaşmak, kendilerine destek olmak hem de sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek üzere devletin tüm imkanlarıyla ve samimiyetle ciddi bir gayret ortaya koyulmuştur" dedi.
23.02.2022 Gündem
3 TIR ve yolcu otobüsü zincirleme kaza yaptı! 1 ölü, 5 yaralı
3 TIR ve yolcu otobüsü zincirleme kaza yaptı! 1 ölü, 5 yaralı Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde yoğun sis nedeniyle 3 TIR ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında hostes Selma Tekol (41) yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.
26.11.2021 Gündem
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor!
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına çıkarmak amacıyla Aksaray'da inşa ettiği 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor.
21.11.2021 Ekonomi
Yerli Marilyn Monroe! Yaptıklarıyla şaşırtıyor
Yerli Marilyn Monroe! Yaptıklarıyla şaşırtıyor Mardin'de yaşayan, Amerikalı aktris ve fotomodel Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle ünlenen Melek Karahan (46), kazancının yüzde 90’ını sokak hayvanları için harcadığını söyledi. Mardin’de kedi sığınmaevi açan Karahan, “Kendimi sokak hayvanlarına adadım. Kendi imkanlarımla bakıyorum. Kazancımın yüzde 90’ını onlara harcıyorum, bu canlara sahip çıkmak mutlu ediyor” dedi.
17.10.2021 Yaşam
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
6 yıl sonra çevre düzenlemesi başladı
6 yıl sonra çevre düzenlemesi başladı Edirne'de, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camii'nin 'Selimiye Cami Çevresi ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi'nin bahçesindeki kazı çalışması sırasında bulunan 'Yemiş Kapanı Hanı' nedeniyle durdurulan ve atıl kalan alanında, 6 yıl sonra yeniden çalışma başlatıldı. AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Yılan hikayesine dönen bir çevre düzenlemesi vardı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle Mimar Sinan'ın ustalık eserini UNESCO'nun dünya mirasına yakışır şekilde çevre düzenlemesini de yapıyoruz" dedi.
28.09.2021 Yaşam
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik Dünyada aşılama çalışmaları hızla devam ederken, ülkeler vatandaşlarının aşı olmalarını teşvik etmek için bazı kampanyalar yürütüyor. Kimi ülkeler vatandaşlarına aşı olmaları için para verirken, kimi ülkelerde teşvik için hediye çekleri dağıtılıyor. ABD Başkanı Biden, ülkesinde yapılan bir kampanyadan örnek vererek, kampanya sonucunda aşılamanın arttığına dikkat çekti. Öte yandan İngiltere’de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkenin önde gelen gıda ve seyahat işletmelerinden bazılarının gençleri aşıya teşvik etmek için bazı imkanlar sunduğu duyuruldu
3.08.2021 Dünya
Çocuğunu tavana asarak dövdüğü iddia edildi! O baba gözaltına alındı
Çocuğunu tavana asarak dövdüğü iddia edildi! O baba gözaltına alındı Küçükcekmece'de 5 katlı binanın üçüncü katındaki dairede bir babanın çocuğunu tavana asarak dövdüğünü iddia eden mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler babayı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Çocuk Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri de ailenin 2 çocuğu ve annesini koruma altına aldı. Babanın çocuğunu dövdüğü iddia edilen görüntüler ise sosyal medyada tepki çekti.
19.07.2021 Yaşam
Çorba yaparken kazana düşüp hayatını kaybetti
Çorba yaparken kazana düşüp hayatını kaybetti Ortadoğu'daki çeşitli basın kuruluşlarının haberine göre korkunç kazada, dev bir tavuk çorbası kazanına düşen 25 yaşındaki Iraklı aşçının vücudunun yüzde 70'inden fazlasında üçüncü derece yanık oluştu. Aşçı, 5 gün sonra yaralarına yenik düştü.
1.07.2021 Yaşam
Nuri Demirağ kimdir?
Nuri Demirağ kimdir? Türkiye'ye birçok ilkleri yaşatan Nuri Demirağ Kanal İstanbul projesi ile yeniden gündem oldu. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları inşaatının ilk müteahhitlerin olan Nuri Demirağ aynı zamanda ilk muhalefet partisi olan Millî Kalkınma Partisi’nin de kurucusudur. Peki, Nuri Demirağ kimdir? İşte, Nuri Demirağ'ın hayatı...
26.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.