Dilek Öcalan

Dilek Öcalan

Son dakika dilek öcalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilek öcalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilek öcalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilek Öcalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilek öcalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 dilek öcalan haberi bulunmuştur. Tüm dilek öcalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler?
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler? HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olması nedeniyle seçim propagandası yapamamasını eleştirenler var. Peki Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekilleri hakkında hangi soruşturmalar var? Nelerle suçlanıyorlar?
16.06.2018 Siyaset
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP'li 8 milletvekili hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümetini, devletin askerini veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama", "terör örgütü propagandası yapmak", "Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı davranmak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından fezleke hazırlandı.
10.04.2018 Siyaset
HDP Milletvekili Öcalan'a hapis cezası
HDP Milletvekili Öcalan'a hapis cezası HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2018 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi 31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın kardeşlerinin ifadeleri alındı
Öcalan'ın kardeşlerinin ifadeleri alındı İmralı'da ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 68'inci doğum günü nedeniyle dün düzenlenen kutlamayla ilgili açılan soruşturma kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde yaşayan kardeşleri Mehmet Öcalan ve Fatma Öcalan'ın, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alındı.
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası hayatını kaybetti!
PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası hayatını kaybetti! Terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ın ablası Ayni Yıldırım 74 yaşında öldü. Ölüm haberini alan yeğeni Dilek Öcalan hastaneye geldi.
29.09.2021 Gündem
Rusya'daki Kürt konferansında 'özerklik' çağrısı
Rusya'daki Kürt konferansında 'özerklik' çağrısı Moskova'da terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG'nin öncülüğünde düzenlenen ve İran'a yakın Kürt grupların da katıldığı konferansta, Rusya'nın Suriye için sunduğu anayasa taslağındaki 'kültürel özerklik' ifadesinin güçlendirilmesi için fikir birliğine varıldı.
16.02.2017 Dünya
HDP'li Dilek Öcalan gözaltına alındı
HDP'li Dilek Öcalan gözaltına alındı Milano'ya gitmek üzereyken Atatürk Havalimanı'na gözaltına alınan HDP'li Dilek Öcalan serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıktı
Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıktı HDP'li vekiller Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan için yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem
HDPli Yüksekdağ hakkında 15 yıl hapis istemiyle iddianame
HDPli Yüksekdağ hakkında 15 yıl hapis istemiyle iddianame ŞANLIURFA Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında, Suruç’ta katıldığı etkinlikte ’Biz sırtımızı Rojava’ya, Kobani’ye, IŞİD vahşetine karşı direnen halklara, insanlık mücadelesi yürüten YPG, YPJ’ye dayıyoruz" zözleri nedeniyle ’terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı...
29.09.2021 Gündem
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkındaki 14 fezleke, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
29.09.2021 Gündem
HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar, toprağa verildi
HEP eski Genel Başkanı Feridun Yazar, toprağa verildi ANKARA’da dün yaşamını yitiren Şanlıurfa eski Belediye Başkanlarından ve kapatılan HEP’in eski Genel Başkanı Feridun Yazar, bugün memleketi Şanlıurfa’da son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Milletvekilleri yargılanacak
Milletvekilleri yargılanacak AK Parti’nin mevcut fezlekelerle ilgili dokunulmazlıkların kaldırılmasını sağlayacak anayasa değişikliği teklifi, MHP ve CHP’nin de desteğiyle, referandum sınırını aşarak 376 oyla TBMM’den geçti.
29.09.2021 Gündem
Meclis’te sürpriz buluşma
Meclis’te sürpriz buluşma TBMM’nin açılışının 96. yıl dönümü için yapılan özel oturum hareketli geçti. Bahçeli ile Erdoğan’ın selamlaşması alkış alırken, Başbakan Davutoğlu “Allah bir daha Gazi Meclis kurmak zorunda bizi bırakmasın” dedi
29.09.2021 Gündem
Halfeti’de kuş uçurtulmuyor
Halfeti’de kuş uçurtulmuyor Öcalan’ın doğum günü öncesi Halfeti’de polis ve jandarma yoğun güvenlik önlemi aldı.
3.04.2016 Yaşam
HDP'li vekillerden tartışılacak bir ziyaret daha
HDP'li vekillerden tartışılacak bir ziyaret daha HDP milletvekilleri, Öcalan’ın anne ve babasının mezarını ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
Dilek Öcalan'ın aracı kaza yaptı: 4 yaralı
Dilek Öcalan'ın aracı kaza yaptı: 4 yaralı HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan'ın aracı Diyarbakır'da kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan HDP MYK üyesi Fatma Kurtalan ile birlikte 4 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Nevruz kutlamalarında olaylar çıktı
Nevruz kutlamalarında olaylar çıktı Birçok ildeki nevruz kutlamasında olaylar çıktı.
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa'da nevruz gerginliği
Şanlıurfa'da nevruz gerginliği ŞANLIURFA Valiliği tarafından yasaklanan nevruzu kutlamak için toplanan ve uyarıya rağmen dağılmayarak ateş yakmak isteyen kalabalığa polis biber gazıyla müdahale etti...
29.09.2021 Gündem
PKK'lı teröristin kod adıyla kadın merkezi açtılar!
PKK'lı teröristin kod adıyla kadın merkezi açtılar! Terör örgütü PKK'nın sözcülüğünü yapan HDP ve BDP, her zaman olduğu gibi 8 Mart Kadınlar Günü'nde de boş durmadı ve bir skandala daha imza attı
29.09.2021 Gündem
Cizre'de ölenlerin Suruç'taki cenazesinde gerginlik çıktı
Cizre'de ölenlerin Suruç'taki cenazesinde gerginlik çıktı Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik güçlerinin operasyonunda etkisiz hale getirilenler arasında bulunan DBP Parti Meclisi üyesi Mehmet Yavuzel ile Azadiya Welat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Rohat Aktaş'ın cenazeleri, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde defnedildi...
29.09.2021 Gündem
Öcalan, dayısına özgürlük istedi
Öcalan, dayısına özgürlük istedi HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, milletvekili seçildiği günden bu yana ilk kez Meclis’te basın toplantısı düzenledi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dilek Öcalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilek öcalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.