Die Welt

Die Welt

Son dakika Die Welt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Die Welt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Die Welt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Die Welt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan die welt gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 die welt haberi bulunmuştur. Tüm die welt haberleri aşağıda listelenmiştir.
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor Çalıştığı şirketten 8.2 milyon Euroluk vurgun yaptığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan hala aranıyor. Gündoğan'ın en son Türkiye giriş yaptığı ortaya çıkmıştı.
10.07.2023 Gündem
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor İki yıl boyunca hayatlarımızı kâbusa çevirdikten sonra azalan vaka sayıları ve neredeyse biten ölümlerle birlikte adını artık çok zikretmemeye başladığımız koronavirüs acaba geri mi dönüyor? Almanya’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil. Almanya, bu kış Covid ile savaşmak için Ekim'den Mart'a kadar restoranlarda, barlarda ve mağazalarda Maske takmayı zorunlu hale getirmeyi düşünüyor.
18.06.2022 Dünya
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon Euro çaldığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan’ın, Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Alman basını Yasemin’in, soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte İzmir’de havuzlu bir villada tatil yaptığını yazdı.
29.04.2022 Yaşam
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli?
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli? Bremen kentinde, çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon euro çalan Yasemin Gündoğan’ın (28), paraları Türkiye’ye kaçırdığı belirlendi. Yasemin, soygunda yardım eden arkadaşları ile bir süre Ege’de havuzlu bir villada kalmış. Yasemin, paraları çıkarmak için bir Alman çalışanla flört de etmiş. Peki, Yasemin Gündoğan bulundu mu? Yasemin Gündoğan kimdir, aslen nereli?
28.04.2022 Yaşam
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor...
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor... Ukrayna'daki Rus saldırıları devam ederken Almanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Alman Bild gazetesi Şansölye Scholz'un Kiev hassasiyetini sayfalarına taşıdı. Haber kısa sürede ülkede tartışma konusu oldu..
12.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti...
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusunun ilk hedefi Ukrayna'nın kalbi Kiev'i almak olan ancak haftalarca süren kuşatmaya rağmen kenti düşüremeyen Rusya'nın yeni hedefi belli oldu. Ukrayna'dan yapılan açıklamada 'Rusya Donbas'ta yeni bir saldırıya hazırlanıyor, tanklar ilerleyişe geçti' denildi.
12.04.2022 Dünya
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu...
Dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde! Ülkede aşırı sağ tehlikesi: AB ve NATO'da Marine Le Pen korkusu... Tüm dünyanın gözü Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Pazar günü ilk turu yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron’un birinci, aşırı sağcı rakibi Marine Le Pen’in ise ikinci çıkmasının ardından ülke 24 Nisan’da düzenlenecek ikinci tura kilitlendi. AB ve NATO, aşırı sağcı Le Pen’in seçilme ihtimaline karşı diken üstünde. Seçimde kilit ise üçüncü gelen radikal sol parti lideri.
12.04.2022 Dünya
Canlı yayında 'Savaşa hayır' diyen Rus gazeteci Marina Ovsyannikova Die Welt’e transfer oldu
Canlı yayında 'Savaşa hayır' diyen Rus gazeteci Marina Ovsyannikova Die Welt’e transfer oldu Rus ordusunun Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus devlet televizyonu Channel One’da canlı yayınlanan bir haber programında “Savaşa hayır” yazılı pankart açan gazeteci Marina Ovsyannikova, Alman Die Welt gazetesine transfer oldu.
12.04.2022 Dünya
Yunan Bakan Mitarakis'ten, AB'ye Türkiye'ye verdiği sözleri tutma çağrısı
Yunan Bakan Mitarakis'ten, AB'ye Türkiye'ye verdiği sözleri tutma çağrısı Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis, Avrupa Birliği'nden (AB), Türkiye'ye vize serbestisi ve Gümrük Birliğinin güncellenmesi ile ilgili verdiği sözleri tutmasını istedi.
4.10.2021 Dünya
Koronavirüs ne zaman bitecek? DSÖ tarih verdi!
Koronavirüs ne zaman bitecek? DSÖ tarih verdi! Tüm dünyada 1 yılı aşkın bir süredir devam eden koronavirüs salgını ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Dünya mutasyonlarla da savaşırken aşılama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Pek çok kişi aşıların ilk ortaya çıktığı günden bu yana Korona ne zaman bitecek? Koronavirüs ne zaman biter? sorularına cevap arıyordu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) salgının biteceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...
6.03.2021 Gündem
Türkiye'den Yunanistan Hükümet Sözcüsü'nün açıklamasına tepki
Türkiye'den Yunanistan Hükümet Sözcüsü'nün açıklamasına tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Alman Die Welt gazetesinde Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'ye atfen yayımlanan haberin tamamen hayal mahsulü olduğunu bildirdi.
2.09.2020 Gündem
Deniz Yücel davasında karar!
Deniz Yücel davasında karar! 'Die Welt' gazetesinin Türkiye temsilcisi Deniz Yücel, "FETÖ propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından beraat ederken, "PKK terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 2 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
16.07.2020 Gündem
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi...
Almanya'dan Türk SİHA'larına büyük övgü! Devrim gerçekleştirdi... Almanya'nın etkili gazetelerinden Die Welt, Bayraktar TB2 SİHA'larını konu alan kapsamlı bir makale yayınladı. Gazetenin yazarlarından Boris Kalnoky imzalı makalede Türkiye'nin Bayraktar TB2 SİHA'larıyla devrim gerçekleştirdiği değerlendirmesi yapılarak, bu nedenle diğer ülkelerin ilgisini uyandırdığı vurgulandı. Türk SİHA'larının ABD'nin MQ-9 Reapar SİHA'sına benzetildiği makalede, Bayraktar TB2'nin savaş alanında çok daha etkili olduğu belirtildi.
6.06.2020 Dünya
Alman televizyonundan Türkiyeye tatile gidin önerisi
Alman televizyonundan Türkiyeye tatile gidin önerisi Alman televizyonu vatandaşların yaz tatili için Türkiye'ye gitmesini önerdi. Almanlar tarafından da önemli bir merkez olan Türkiye’yi öne çıkaran Die Welt, ülkede görülen vaka sayıları düşmesiyle ülkenin, bu sezonda da tercih edileceğinin öngörüldüğünü söyledi.
30.04.2020 Dünya
ABD, Almanya’yı kızdırdı: ‘Aşı çalışması satılık değil’
ABD, Almanya’yı kızdırdı: ‘Aşı çalışması satılık değil’ ABD Başkanı Donald Trump'ın Almanya'da geliştirilmekte olan corona virüs aşısını satın alma teklifi Almanya'da tepkiye neden oldu.
17.03.2020 Corona Virüsü
Deniz Yücel'in 15 yıl 3 ay hapsi istendi
Deniz Yücel'in 15 yıl 3 ay hapsi istendi Almanya'da yaşayan Die Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın, "terör örgütü PKK propagandası yapmak" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçlarından 2 yıl 3 aydan 15 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.02.2020 Gündem
Nusret'te altın biftek Almanya'da olay oldu!
Nusret'te altın biftek Almanya'da olay oldu! Borussia Dortmund'lu futbolcu Jadon Sancho’nun Dubai’deki tatilinde Nusret’te yediği et Almanya’da olay oldu.
14.01.2020 Futbol
Almanya İçişleri Bakanı'ndan Türkiye ile iş birliğini güçlendirme mesajı
Almanya İçişleri Bakanı'ndan Türkiye ile iş birliğini güçlendirme mesajı Almanya İçişleri Bakanı Seehofer "Geçmişin araçlarıyla geleceğin üstesinden gelemeyeceğimiz açıktır. Bundan dolayı Türkiye ile iş birliğini daha da güçlendirmek istiyorum." dedi.
6.10.2019 Dünya
Google, Huawei ile işbirliğini kesti
Google, Huawei ile işbirliğini kesti ABD Başkanı Donald Trump'ın Huawei'yle ABD'li şirketlerin iş yapmasını engellemesinin ardından Google adım attı ve Huawei telefonlara Android desteğini kesti. Huawei, akıllı telefon ve tablet ürünleri için kullanıcılarına güvenlik güncellemeleri ve satış sonrası hizmetler sunmaya devam edeceğini duyurdu
20.05.2019 Ekonomi
AB Başkanından çok sert çıkış: İki yüzlülük
AB Başkanından çok sert çıkış: İki yüzlülük Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Jean-Claude Juncker, AB’nin dış sınırlarının korunması konusundaki tutumlarından dolayı bazı AB ülkelerini iki yüzlülükle suçladı.
31.12.2018 Dünya
AB'den Türkiye'nin üyelik süreci hakkında son dakika açıklaması!
AB'den Türkiye'nin üyelik süreci hakkında son dakika açıklaması! Avrupa Birliği (AB), Türkiye ile katılım müzakerelerinin sürdürülmesini desteklediğini açıkladı. AB Komisyonu Sözcüsü Margaritis Schinas, "AB Komisyonunun resmi tutumu Türkiye ile katılım müzakerelerinin sürdürülmesi yönündedir." dedi.
7.11.2018 Dünya
Almanlar yazdı: Doların diktasından kurtuluyor
Almanlar yazdı: Doların diktasından kurtuluyor Alman gazetesi Die Welt, Rusya yönetiminin aktif bir şekilde altın satın alarak ve ABD tahvillerini elden çıkararak doların diktasından kurtulmaya çalıştığını yazdı.
27.08.2018 Dünya
Sibel Kekilli isyan etti!
Sibel Kekilli isyan etti! Oyuncu Sibel Kekilli, Almanya'da Türk olduğu için ırkçılığa uğradığını söyledi.
2.08.2018 Magazin
Almanya'da "Ben Özil’im" gösterisi
Almanya'da "Ben Özil’im" gösterisi Irkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle Alman Milli Takımı’ndan ayrılan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek vermek amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin'de "Ben Özil’im" gösterisi yapıldı.
29.07.2018 Dünya
Almanya ayakta
Almanya ayakta Almanya’da sekizi Türk 10 kişinin ölümünden sorumlu olan Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) örgütüne yönelik davada verilen kararları yetersiz bulan binlerce kişi, çok sayıda kentte gösteriler düzenledi
12.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Die Welt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki die welt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.