Deyr Ez Zor

Deyr Ez Zor

Son dakika deyr ez zor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deyr ez zor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deyr ez zor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deyr Ez Zor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deyr ez zor gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 deyr ez zor haberi bulunmuştur. Tüm deyr ez zor haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Şirvan Hasan etkisiz hale getirildi. Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Şirvan Hasan'ı, Suriye Deyrizor'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
17.12.2023 Gündem
Rusya şehir savaşları için Ukrayna'ya Suriyeli savaşçıları getiriyor
Rusya şehir savaşları için Ukrayna'ya Suriyeli savaşçıları getiriyor Ukrayna'yı işgal eden Rus ordusu sokak savaşları için Suriyeli savaşçıları bu ülkeye getiriyor. Wall Street Journal'dan (WSJ) gelen iddia gündeme bomba gibi düştü. WSJ, Rusya'nın Ukrayna'da şehir savaşları için Suriyeli savaşçıları da kullanacağını iddia etti.
7.03.2022 Dünya
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği
ABD resmen talimatı verdi! İşte YPG/PYD-PKK'nın yeni taktiği Terör örgütü YPG/PYD-PKK'nın, ABD'nin talimatıyla Suriye'nin petrol bölgesini kontrol altına tutmak amacıyla sözde DEAŞ'la mücadele taktiği, bir kez daha ortaya çıktı. DHA'nın edindiği bilgilere göre, PKK/KCK/PYD-YPG'den oluşan SDG, 60 DEAŞ üyesini Deyr ez-Zorun doğusundaki Suriye'nin en büyük petrol sahasına gönderdi.
17.04.2021 Dünya
Suriye’de askeri personel taşıyan otobüse saldırı: 3 ölü, 10 yaralı
Suriye’de askeri personel taşıyan otobüse saldırı: 3 ölü, 10 yaralı Suriye’de Palmyra ile Deyr ez Zor’u birbirine bağlayan yolda askeri personel taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker hayatını kaybederken, 10 asker yaralandı.
24.01.2021 Dünya
Bakan Soylu'dan sert sözler: Kimse bize rağmen oyun kuramaz
Bakan Soylu'dan sert sözler: Kimse bize rağmen oyun kuramaz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulunda devam eden 2019 bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, "Bu coğrafyada kimse bize rağmen oyun kuramaz; ister Almanya olsun ister İngiltere olsun ister ABD olsun." dedi.
16.12.2018 Siyaset
ABD'den skandal hamle! 300 TIR silah ve zırhlı araç...
ABD'den skandal hamle! 300 TIR silah ve zırhlı araç... ABD, DEAŞ'la mücadele gerekçesiyle Kuzey Suriye'de ana omurgasını YPG'nin oluşturduğu Demokratik Suriye Güçleri'ne (DSG) 300 TIR silah ve zırhlı araç gönderdi. Ağır silahların da yer aldığı sevkiyat Türkiye'nin tepkisi nedeniyle gizlilik içinde yapıldı.
21.11.2018 Dünya
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat'ın doğusu ile ilgili verdiği mesajında, “Sınırımızın dışındaki teröristler de rahat uyuyamıyor, biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. Çok yakında bugün brövelerini takan komandolarımızla Fırat’ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.” dedi.
13.10.2018 Gündem
Türkiye rotayı çevirdi, ABD'nin kirli planı suya düştü
Türkiye rotayı çevirdi, ABD'nin kirli planı suya düştü Rusya ve Türkiye’nin İdlib’de kansız çözüm konusunda mutabakata varmasıyla Suriye’nin toprak bütünlüğü konusunda birleşen güçler, Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/PKK işgalindeki bölgelere odaklandı.
20.09.2018 Gündem
Suriye’de 7 yıl aradan sonra bir ilk!
Suriye’de 7 yıl aradan sonra bir ilk! Suriye’de Esad rejiminin kontrolü altındaki bölgelerde 7 yıl aradan sonra ilk kez yerel seçim düzenlendi.
16.09.2018 Dünya
ABD fosfor bombalarıyla Suriye'yi vurdu
ABD fosfor bombalarıyla Suriye'yi vurdu Rusya Savunma Bakanlığı, ABD’ye ait 2 F-15 uçağının Suriye’nin Deyrizor bölgesini fosfor bombalarıyla vurduğunu belirtti.
9.09.2018 Dünya
Son dakika: Rus askerleri öldürüldü
Son dakika: Rus askerleri öldürüldü Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'de rejime ait topçu bataryalarına düzenlenen saldırıda 4 Rus askerinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise 26 rejim ve 9 Rusya askerinin DAEŞ saldırısında öldüğünü duyurdu.
27.05.2018 Dünya
Son dakika... Esad'a saldırı! 'Çok sayıda ölü'
Son dakika... Esad'a saldırı! 'Çok sayıda ölü' Suriye devlet haber ajansı SANA'ya konuşan askeri bir kaynak, ABD öncülüğündeki koalisyonun Deyr ez Zor'da Suriye ordusu mevzilerine saldırdığını ileri sürdü. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan bir kaynak ise, iddianın doğru olmadığını söyledi. Pentagon da saldırıyı doğrulamadı. Fakat Suriye İnsan Hakları Gözlemevi çok sayıda askerin öldürüldüğünü bildirdi.
24.05.2018 Dünya
DEAŞ'a nisanda "üst düzey" darbe
DEAŞ'a nisanda "üst düzey" darbe Terör örgütü DEAŞ'a yönelik etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren güvenlik güçleri, geçen ay yurt genelindeki operasyonlarda, aralarında örgütün sözde emiri Kasır el-Haddavi ile üst düzey sorumlularının da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı, teröristlerin planladığı canlı bomba eylemleri de başarılı çalışmalarla engellendi.
1.05.2018 Gündem
DEAŞ'ın sözde emiri yakalandı
DEAŞ'ın sözde emiri yakalandı Terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'nin Deyr Zor ve çevresinden sorumlu sözde emiri ile 3 üst düzey yöneticisi İzmir'de yakalandı.
27.04.2018 Gündem
Flaş açıklama! ABD Menbiç'te yeni bir üs daha kurdu
Flaş açıklama! ABD Menbiç'te yeni bir üs daha kurdu Terör örgütü PKK/PYD'nin hamiliğini yapan ABD, Menbiç'e yönelik TSK operasyonunu engellemek için bir adım daha attı. ABD, Menbiç'te yeni bir askeri üs daha kurdu, asker sayısını artırdı.
10.04.2018 Gündem
'Savaşın sonu yakın değil!'
'Savaşın sonu yakın değil!' Üçlü Zirve'den Suriye'nin toprak bütünlüğü kararının çıkması ABD'nin terör örgütü YPG ile ilişkisine ve Fırat'ın doğusundaki varlığına yönelik açık bir uyarı niteliğinde.
9.04.2018 Dünya
Türkiye’yi durdur Suriye’yi böl
Türkiye’yi durdur Suriye’yi böl Lübnan basınına göre ABD, Türkiye ve Rusya’yı ‘denetim altına alarak’ Suriye’yi bölmek istiyor
4.03.2018 Gündem
YPG yüzlerce çocuğu ve sivili öldürmüş!
YPG yüzlerce çocuğu ve sivili öldürmüş! Terör örgütü PKK/YPG, TSK'nın temizlediği 82 yerleşim biriminde, 7-13 yaşları arasında 211 çocukla kendilerine direnen 417 sivili öldürdü.
1.03.2018 Gündem
Son dakika... General Haydar öldürüldü!
Son dakika... General Haydar öldürüldü! ABD savaş uçaklarının Suriye ordu birlikleri ve Hizbullah milislerini vurduğu saldırıda, General Haydar'ın da öldüğü açıklandı.
10.02.2018 Dünya
Son dakika... Gerilim artıyor! Rusya'dan bomba! 'Ele geçirmeye...'
Son dakika... Gerilim artıyor! Rusya'dan bomba! 'Ele geçirmeye...' Rusya Savunma Bakanlığı yetkilileri, ABD liderliğindeki koalisyonun Suriye'de hükümet saflarında savaşan güçleri vurmasına ilişkin olarak, "ABD'nin son eylemleri, Suriye'deki amaçlarının IŞİD'le savaşmak değil, bu ülkenin ekonomik varlıklarını ele geçirmek olduğunu gösteriyor" dedi.
8.02.2018 Dünya
Kadın teröristleri sahaya sürdüler
Kadın teröristleri sahaya sürdüler Şimdiye kadar ellerine silah aldığı pek görülmeyen terör örgütü DAEŞ’li kadın teröristler, örgütün lideri El Bağdadi’ye mektup yazdıktan sonra çatışmaya başladı.
8.02.2018 Dünya
DEAŞ'tan en çok faydalanan PYD/PKK
DEAŞ'tan en çok faydalanan PYD/PKK DEAŞ ve PYD/PKK arasındaki çıkar ilişkisi, kamuoyuna da yansıyan somut örneklerle ortaya çıkıyor.
31.01.2018 Gündem
'Terörist elebaşlarını helikopterde taşıdılar!'
'Terörist elebaşlarını helikopterde taşıdılar!' Çatısını terör örgütü YPG'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) bir diğer terör örgütü DEAŞ ile gizli ittifakına dair ortaya yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.
30.12.2017 Dünya
ABD'den Suriye kararı: Operasyon yapılmayacak
ABD'den Suriye kararı: Operasyon yapılmayacak ABD öncülüğündeki koalisyon, Suriye'de hükümet güçlerinin kontrolündeki bölgelerde operasyon yapmayacağını duyurdu.
27.12.2017 Dünya
Hem havadan hem karadan!
Hem havadan hem karadan! Rus haber ajansı Sputnik, ABD’nin terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’ye verdiği silahları, sevkiyat yollarını ve silah depolarını toparlayarak yayınladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deyr Ez Zor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deyr ez zor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.