Devlet Yardımı

Devlet Yardımı

Son dakika devlet yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.602 devlet yardımı haberi bulunmuştur. Tüm devlet yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bayraklar, ülkeler için her zaman birlik ve beraberliği temsil eder. Aynı zamanda ülkenin bayrağı, o ülkenin bağımsızlık sembolüdür. Çeşitli kurum ve kuruluşlar da kendine özgü bayraklara sahip olabilir. Ama bayraklar, genellikle ülkelere özgü ve ait olması ile bilinir. Avusturya, da bağımsız ve özgür bir ülkedir. Bu nedenle de pek çok ülke gibi kendi bayrağına sahiptir. 
3.09.2023 Eğitim
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödeme miktarı 5.097 TL’ye yükseltildi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödeme miktarı 5.097 TL’ye yükseltildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki Evde Bakım Yardımı’nın Temmuz ayı memur maaş katsayısına göre yapılan artışla birlikte 4.336 TL’den 5.097 TL’ye çıkarıldığını belirterek, “Yeni düzenlemeyle Evde Bakım Yardımı ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına artışlı şekilde yatırmaya başladık. Bu kapsamda Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanan 568 bin tam bağımlı vatandaşın evinde bakım veren yakınlarına bu ay toplam 2.8 milyar TL Evde Bakım Yardımı ödemesi yaptık.” dedi
14.08.2023 Ekonomi
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor
15 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak, başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatanaşlara ulaşmaya devam ederken Aile Destek Programı ile ilgili son dakika araştırmaları da hız kazandı. Başvuruların e-Devlet sistemi üzerinden alıdığı devlet desteğinde toplam ödeme miktarı 15 bin lirayı buluyor. İşte 3.7 milyon haneyi ilgilendiren destek paketi ile ilgili ayrıntılar...
5.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve vatandaşlık maaşı müjdesi! 7'den 70'e milyonlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve vatandaşlık maaşı müjdesi! 7'den 70'e milyonlar yararlanacak Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren destek kararı ile ilgili detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçimden önce verdiği müjdeler için geri sayım başladı. İşte gençlerden ev kadınlarına kadar milyonları ilgilendiren destekler ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
31.05.2023 Ekonomi
5 partiye hazine yardımı: Hangi parti ne kadar destek alacak? Rakamlar belli oldu
5 partiye hazine yardımı: Hangi parti ne kadar destek alacak? Rakamlar belli oldu Milletvekili seçim sonuçları, Hazine’den her yıl siyasi partilere belli koşullarla yapılan yardım tutarını da belirliyor.
17.05.2023 Gündem
Devlet destekleri ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte zamlı yardım ödemeleri
Devlet destekleri ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte zamlı yardım ödemeleri İhtiyaç sahibi vatandaşara devlet desteği 2023'te artarak devam ediyor. Yaşlı,engelli, hasta ve toplumun pek çok kesimini kapsıyor. Evlenene, doğum yapanan, yakınını kaybedene nakdi destek sağlanıyor.
17.01.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 7 yatırıma 26 milyar liralık destek
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 7 yatırıma 26 milyar liralık destek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Bursa, Gaziantep ve Ankara'da 6’sı yeni, 1’i ilave olmak üzere toplam 7 yatırıma proje bazlı destek verecek. Toplam tutarı, yaklaşık 26 milyar lira olan yatırımlar, 4 bin 691 kişiye ekmek kapısı olacak. Bu yatırımlar, cari açığın azaltılmasına her yıl 1,4 milyar dolarlık katkı verecek.
14.01.2023 Ekonomi
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
Orta gelir ne kadar 2023? Orta gelirli kimdir, kimler orta gelirli sayılır, yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL? Orta gelir ne kadar, orta gelir maaşı kaç TL, orta gelirli kime denir? Sorularının yanıtı orta gelirliye konut kampanyası sonrası merak ediliyor. Düşük faiz ve geniş taksit imkanıyla ev sahibi olma imkanı tanıyan yeni evim kampanyasına katılmak isteyenler orta gelir kavramını sorguluyor. Peki, Yeni evim konut kampanası hanehalkı orta gelir kaç TL?
5.01.2023 Ekonomi
Yargıtay Başsavcısı'ndan HDP talebi
Yargıtay Başsavcısı'ndan HDP talebi Yargıtay Başsavcısı, HDP'nin terör örgütüyle bağının devam ettiğini ifade ederek, "Hazine yardımı bulunan hesapları bloke edilsin" açıklamasını yaptı.
19.12.2022 Gündem
Dünya otomotiv devinden Türkiye kararı! Sakarya'ya üretim tesisi kurulacak
Dünya otomotiv devinden Türkiye kararı! Sakarya'ya üretim tesisi kurulacak Sakarya’daki fabrikasında ürettiği araçların büyük bir kısmını 150’yi aşkın ülkeye ihraç eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 6 milyar 952 milyonluk dev yatırıma hazırlanıyor. Proje bazlı devlet yardımı verilen hibrit ve şarj edilebilir hibrit otomobil ile batarya üretim tesisinde, yılda 162 bin şarj edilebilir hibrit otomobil ve 44 bin batarya paketi üretilecek.
22.10.2022 Otomobil
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek
Bakan Varank: Bu yatırımlar Milli Teknoloji Hamlesi'ni tahkim edecek Türkiye, katma değerli üretim yolunda önemli adımlar atmaya devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı; yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı proje bazlı teşvikler veriyor. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararları ile toplamda 20 milyar liralık 4 önemli yatırıma proje bazlı devlet yardımı sağlanmasının önü açıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, startı verilen projelerin ayrıntılarını anlattı.
17.10.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
SGK resmen duyurdu! Tamamından vazgeçildi, yıllık 15 bin 918,72 TL
SGK resmen duyurdu! Tamamından vazgeçildi, yıllık 15 bin 918,72 TL Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan resmi açıklama geldi. Devlet yardımı alan yüz binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. En az bir kez nakdi destek alanlar için geçerli. SGK 15 bin 918,72 TL'lik ödemeden vazgeçti.
1.09.2022 Çalışma Hayatı
Yardımlarla ilgili yeni gelişme!117 kadro tahsisi yapıldı...
Yardımlarla ilgili yeni gelişme!117 kadro tahsisi yapıldı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Hibeden krediye, taşınır ve taşınmaz mal tahsisinden nakdi ve ayni desteğe kadar devlet yardımlarının daha etkin uygulanması, koordinasyonu, izlenmesi ve değerlendirilmesi için atılacak adımlar belirlendi. Yardımların koordinasyonu ve etkinliği için yeni yapı oluşturuldu. Genel müdürlük oluşturuldu ve 117 kadro tahsis edildi.
11.06.2022 Yaşam
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı Nakdi destek ödemeleri bugün yapılmaya başlıyor. Avans olarak verilen paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarı 2022 yılı itibarı ile yüzde 290 artırıldı. Binlerce kişi bu ödemelerden yararlanacak. Yılda 3 kez yapılan avans ödemesi 5'e çıkarıldı. Bakan Kirişci detaylar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkşeker ile "sözleşmeli tarım" kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye yaklaşık 490 milyon lira nakdi avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
24.05.2022 Ekonomi
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren ödeme miktarı yükseltildi. Paralar PTT hesaplarına otomatik olarak yatırılacak. Destek ödemeleri ve başvuru şartları ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Devlet zorunlu askerlik hizmetini yürüten, er ve erbaş olarak askerlik yapanların gelir durumu iyi olmayan aile fertlerine nakit yardımı yapıyor. Ailenin geçimini sağlayan kişi askerdeyse aileye devlet bakıyor. Sınır illeri başta olmak üzere riskli bölgelerde askerlik yapanların ailelerine gelirleri asgari ücretin üçte birinin altındaysa verilen yardım 1.100 liraya çıktı. Devlet her iki ayda bir yardım alan ailelerinin PTT'de otomatik açılan hesaplarına 550 lira yatırıyor. Muhtaç asker ailesi yardımında çocuklara da 150 lira ödeniyor.
23.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim...
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim... Elektrik faturası ile ilgili yeni düzenleme. Hükümet yüz binlerce vatandaş için harekete geçti. İndirimli elektrik kullanımı gündemde. Ayrıca vatandaşa ödeme kolaylığı da sağlanacak. Faturalar 6 aylık dönemler şeklinde kesilecek. Ekonomide önemli bir destek paketi daha hazırlanıyor. Yeni çalışmaya göre indirimli, ertelemeli ve maliyet girdilerinin dikkate alındığı bir fatura ödeme sistemi söz konusu olacak. Üreticinin elektrik bedelini hasattan sonra ödemesi için faturanın 6 ayda bir alınması planlanıyor. Sulamada kullanılan elektriğe indirim ve temel girdilere daha yüksek destek verilmesi gündemde. İşte yeni destek ve ödeme paketiyle ilgili son dakika gelişmeleri.
18.05.2022 Ekonomi
2.354 TL banka hesaplarına yatırıldı! Hemen kontrol edin, paranız ödenmediyse...
2.354 TL banka hesaplarına yatırıldı! Hemen kontrol edin, paranız ödenmediyse... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başlıyor. Paralar hesaplara aktarılıyor. 2.354 TL'lik ödemeler bugünden itibaren vatandaşların banka hesaplarında olacak. Ödemelerin 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için toplam 1 milyar 278 milyon TL evde bakım yardımı vatandaşlara ödenmeye başlıyor. Kimlerin paraları bugün yatırılacak? Evde bakım yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte evde bakım maaşı ile ilgili detaylar...
15.05.2022 Ekonomi
Karadeniz gazı için süper teşvik kararı! KDV muafiyeti ve indirim...
Karadeniz gazı için süper teşvik kararı! KDV muafiyeti ve indirim... Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküp doğalgazın çıkarılıp kullanıma sunulması için 145 milyar lira tutarında yatırım yapılacak.Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi için süper teşvik sistemi uygulanacak. Cumhurbaşkanı Kararı'yla Zonguldak Sakarya doğalgaz sahası proje bazlı devlet yardımı kapsamına alındı. Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküp doğalgazın çıkarılıp kullanıma sunulması için 145 milyar lira tutarında yatırım yapılacak.
21.04.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve...
Paralar hesaplara aktarılıyor! Ramazan, fatura desteği ve... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Devlet destekleri artarak devam ediyor. Birçok kişi talepte bulunması durumunda destek ödemelerinden yararlanıyor. Pandemi döneminde başlayan nakdi destekler sürüyor. Ayrıca Ramazan dolayısı ile de ihtiyaç sahipleri için ek kaynak ayrıldı. Dezavantajlı olan kişilere de para yardımı sağlanıyor. Doğal gaz tüketim desteği ve elektrik yardımı da faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. İlk kez bu sene uygulanmaya başlayan doğal gaz desteğinde ödemeler başladı. Bakan Yakın yaptığı açıklamada destek ödemeleri ile ilgili, “Mart ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 6,6 milyar TL’yi aşan nakdi yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Flaş destek kararı! Harekete geçildi, maliyetin yarısı devletten...
Flaş destek kararı! Harekete geçildi, maliyetin yarısı devletten... Yüz binlere güzel haber! Yeni destek paketi devreye alınıyor. Talimat verildi. Maliyetlerin yüzde 50'sini devlet karşılayacak. Çiftçiye dev bir destek paketi yolda. Devlet katkısı 4 başlıkta toplanacak ve gübre, mazot (akaryakıt) ilaç ve yem için daha fazla destek sağlanacak. Söz konusu son dakika kararı sonrasında maliyetin Yüzde 50'sine varan destek planlanıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri de yeniden yapılandırılacak. Tarım kredilerin çiftçiye destekte daha fazla rol alması, bu alanı organize eden bir yapıya dönüştürülmesi üzerinde duruluyor.
10.02.2022 Ekonomi
Yaşlı, engelli, hasta, çalışan milyonları ilgilendiriyor! 2022'de değişti, 2.354 TL...
Yaşlı, engelli, hasta, çalışan milyonları ilgilendiriyor! 2022'de değişti, 2.354 TL... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi. Başvuranlar gerekli şartları taşıması durumunda her ay alıyor. Yeni yılla birlikte ödeme miktarı 2.354 TL'ye yükseldi. Yaşlı, engelli, hasta, çalışan pek çok kişi yararlanıyor. Devlet destekleri 2022'de artarak devam ediyor. Yüzde 33 zam yapıldı. İhtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, kadın çalışanlar talepte bulunmaları durumunda devlet tarafından destekleyici ödemeler alıyor. 65 yaş ve üzerinde olan vatandaşlardan hiçbir güvencesi olmayanlara yaşlılık aylığı bağlanıyor. Bu aylık yüzde 33 artarak 1084 liraya yükseldi.
9.02.2022 Ekonomi
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta...
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Zorlu kış şartları dolayısı ile dar gelirli ailelere nakdi destek sağlanıyor. Kış yardımları için ek kaynak hazırlandı. Bakan Yanık sağlanan destekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL’lik ek kaynak hazırladıklarını açıkladı.
24.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.