Devlet Tiyatrosu

Devlet Tiyatrosu

Son dakika devlet tiyatrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devlet tiyatrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devlet tiyatrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Tiyatrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet tiyatrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 748 devlet tiyatrosu haberi bulunmuştur. Tüm devlet tiyatrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, annesi Hayrunnisa Kalkan'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Hayrunnisa Kalkan'ın cenazesinin bugün Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
24.12.2023 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti! "Çiçek Taksim" ve "Süper Baba" adlı yapımlarla adından söz ettiren 63 yaşındaki usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti.     
29.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti
Usta oyuncu Yılmaz Gruda hayatını kaybetti Bir süredir sağlık sorunları yaşanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) hayatını kaybetti.
25.07.2023 Magazin
Nurhan Damcıoğlu'na veda! 'Türkiye'nin neşesiydi'
Nurhan Damcıoğlu'na veda! 'Türkiye'nin neşesiydi' İzmir'de geçen pazartesi kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden ünlü kantocu, ses sanatçısı ve tiyatro, sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu için anma töreni düzenlendi.
7.06.2023 Magazin
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Saffet kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Suna ve Abidin ayrılığı sonrası Ediz Akşehir'in canlandırdığı Saffet karakteri de araştırılmaya başlandı. Ferit ve Seyran ikilisinden sonra Korhan Ailesi'nde en merak edilen çift olan Abidin ve Suna Yalı Çapkını son bölümde ayrıldı. Gözyaşlarının sel olduğu sahneler sonrası Suna'ya talip olan Saffet karakteri kimdir? Ediz Akşehir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
31.03.2023 Televizyon
Levent Güner öldü mü, Kurtlar Vadisi’nin 'Bedir'i Levent Güner neden öldü? Oyuncu ve şarkıcı Güner kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Levent Güner öldü mü, Kurtlar Vadisi’nin 'Bedir'i Levent Güner neden öldü? Oyuncu ve şarkıcı Güner kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Levent Güner öldü mü, neden öldü, kimdir? 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner hayatını kaybetti.
26.01.2023 Televizyon
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti!
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti! Devlet tiyatrosu sanatçısı olan, fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nde iki sezon boyunca canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner, geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybetti.
26.01.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız Amasya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sosyal medya üzerinden sağlık durumları hakkında paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası açıklama yapan Deveci, “Şu süreçte arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece” diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in  Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler!
İsmail İncekara neden öldü, İplikçi Nedim kimdir? Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i, Deli Yürek'in Behram Kartal'ı İsmail İncekara hakkında merak edilenler! 'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında yaşama veda etti. Peki, İsmail İncekara kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
7.10.2022 Magazin
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
Füsun Günuğur öldü mü? Unutma Beni oyuncusu Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne? Füsun Günuğur öldü mü, neden? Unutma Beni oyuncusu sevilen isim Füsun Günuğur hayatını kaybetti. Peki, Füsun Günuğur kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
27.08.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara ‘hodri meydan’ diyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara ‘hodri meydan’ diyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışanlara ‘hodri meydan’ dediklerini kaydederek, “Büyük zaferin 100’üncü yılında böyle güçlü bir Türkiye varken şu anda bölgede ve Mavi Vatan'da türlü aymazlıklarla kaçak dövüşenler aynı cesareti gösterebilir mi? Yunan’ın dün olduğu gibi bugün de yüreği yetmez! Türkiye’nin demokrasisine, istikrarına, bölgesel çıkarlarına göz dikenler bunun dönüp kendilerine vereceği zararın farkında mı?” dedi.
25.08.2022 Siyaset
Tiyatro oyuncusu Civan Canova için cenaze töreni düzenlendi
Tiyatro oyuncusu Civan Canova için cenaze töreni düzenlendi Akciğer tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Civan Canova için İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlendi.
23.08.2022 Magazin
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber!
Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Ünlü oyuncudan acı haber! Kurtlar Vadisi’nde Tuncay Kantarcı rolüyle tanınan Osman Wöber’den acı haber! Ünlü oyuncu Osman Wöber, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 62 yaşında yaşamını yitiren ünlü oyuncunun acı haberini yakın dostu Zafer Algöz duyurdu. Peki, Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kimdir? Osman Wöber kaç yaşındaydı? İşte Osman Wöber’in hayatı!
26.06.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Tiyatrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet tiyatrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.