Devlet Sırrı

Devlet Sırrı

Son dakika Devlet Sırrı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet Sırrı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet Sırrı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Sırrı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet sırrı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.061 devlet sırrı haberi bulunmuştur. Tüm devlet sırrı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı 300 yıl önce tonlarca altın taşırken batırılan geminin hazinesiyle beraber yeryüzüne çıkartılma kararı alındı.
7.11.2023 Dünya
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe MİT 2018'in Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismi etkisiz hale getirdi. Peki MİT bu dönüşümü nasıl sağladı, terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı. Öte yandan MİT, siber tehditlere karşı yeni bir adım attı. Yurt içi ve yurt dışından gelecek tehditlere karşı Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu.
17.07.2023 Gündem
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Killigil Paşa'yı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Killigil Paşa'yı andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kafkas İslam Ordusu Komutanı Nuri Killigil Paşa'yı ölümünün 73'üncü yıl dönümünde andı.
2.03.2022 Siyaset
Bakan Yanık, öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Yanık, öğrencilerle bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara Üniversitesi'nde öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.
2.03.2022 Siyaset
TBMM Kreş, Gündüz Bakımevi ve Anaokulu açıldı
TBMM Kreş, Gündüz Bakımevi ve Anaokulu açıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Kreş, Gündüz Bakımevi ve Anaokulu binasının açılışını yaptı.
2.03.2022 Gündem
TBMM'de gizli Ukrayna oturumu! Devlet sırrı kabul edilecek
TBMM'de gizli Ukrayna oturumu! Devlet sırrı kabul edilecek TBMM'de bugün Ukrayna için kapalı oturum yapılacak. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun bilgilendirme yapacağı toplantıda konuşulanlar devlet sırrı kabul edilecek. Milletvekillerinin toplantıya ilişkin açıklama yapması da yasaklanacak.
2.03.2022 Siyaset
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında iddianame kabul edildi!
DEVA Partili Metin Gürcan hakkında iddianame kabul edildi! DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan savcılık iddianamesi kabul edildi.
16.02.2022 Gündem
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı Eski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021 Gündem
FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün savunma sanayii yapılanmasına operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "FETÖ/PDY'nin savunma sanayi alanındaki örgütlenmesine yönelik soruşturmada 13, emniyet mahrem yapılanması soruşturmasında 13 olmak üzere toplam 26 şüpheli hakkında Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildi." denildi.
28.09.2021 Gündem
Rusya'yı sallayan gizli bilgi depremi!
Rusya'yı sallayan gizli bilgi depremi! Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) basın ofisi Pazartesi günü TASS'a verdiği demeçte, Moskova'nın 193 km güneyinde bulunan Tula kentinde bir Ukrayna vatandaşını, son derece gizli bilgileri ele geçirmekten tutukladığını açıkladı.
23.08.2021 Dünya
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var Aydın'da kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğiz" dedi.
3.06.2021 Siyaset
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 yıl...
Kamuda yeni dönem! Detaylar belli oldu, 5 yıl... Kamuda yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 5 yılı kapsayacak. Detaylar belli oldu, tek tek açıklandı. Süreç genelgenin yayımlanmasıyla başlayacak. Kapsadığı dönemin ilk yılında ocak ayının ilk haftası kamu idaresinin internet sitesinde yayımlanacak. Kamuda stratejik plan, performans programı ve faaliyet raporu hazırlama esasları belirlendi. İçeriğinde neler var? İşte tüm bilgiler...
22.04.2021 Ekonomi
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları Merakla beklenen teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisinde MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?
28.02.2021 Gündem
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu!
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu! Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TRT 1'de izleyici ile buluşacak Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
28.02.2021 Televizyon
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 10'u tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, savcılık esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.
14.01.2021 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
FETÖ'nün MİT TIR'ları köstebeği o isim çıktı!
FETÖ'nün MİT TIR'ları köstebeği o isim çıktı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün MİT TIR'ları kumpasında kritik isim deşifre oldu. Plakaları gönderdiği ve FETÖ'nün ihanet operasyonunu başlatmasını sağladığı belirtilen ismin o dönem MİT çalışanı olan Sertan Çetinkaya (37) olduğu belirlendi.
30.11.2020 Gündem
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı Kozmik Oda’da yer alan devlet sırrı niteliğindeki gizli belgeleri kopyalayıp yurt dışına kaçırmakla suçlanan eski TÜBİTAK çalışanı Ünal Tatar’ın izi ABD’de bulundu. Firari Tatar’ın New York Üniversitesi’nin Albany’deki kampusunda doçent olarak ‘siber güvenlik’ dersi verdiği ortaya çıktı.
14.11.2020 Gündem
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi
MİT tırları davasında Can Dündar'a 35 yıla kadar hapis istemi MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin yargılanan firari sanık Can Dündar'ın 35 yıla kadar hapsi istendi.
14.10.2020 Gündem
Bulgaristan, 2 Rus diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti
Bulgaristan, 2 Rus diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti Bulgaristan Dışişleri Bakanlığı, ülkede akredite edilmiş iki Rus diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti.
23.09.2020 Dünya
Enis Berberoğlu tutuklandı
Enis Berberoğlu tutuklandı MİT'e ait yardım tırlarının durdurulmasına ilişkin davada 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve Yargıtay'ın onama ile infaz durdurma kararı üzerine 20 Ekim 2018'de tahliye edilen Enis Berberoğlu, milletvekilliğinin düşürülmesinin ardından adli makamlarca yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.06.2020 Gündem
Ukrayna ile Rusya arasında casus krizi
Ukrayna ile Rusya arasında casus krizi Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya adına casusluk yapan bir kişiyi suçüstü yakaladığını açıkladı.
19.03.2020 Dünya
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme!
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpasına" ilişkin hazırlanan 14'ü tutuklu 34 sanıklı iddianameyi kabul etti. İddianamede arasında firari FETÖ elebaşı Gülen'in de olduğu 15 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
10.03.2020 Gündem
TBMM’de 9 yıl sonra ilk kez gizli oturum
TBMM’de 9 yıl sonra ilk kez gizli oturum TBMM Genel Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Bahar Kalkanı harekâtını yürüttüğü İdlib’deki gelişmeleri bugün gizli oturumda görüşecek.
3.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Sırrı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet sırrı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.