Devir Teslim

Devir Teslim

Son dakika devir teslim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devir teslim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devir teslim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devir Teslim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devir teslim gelişmeleri de dahil olmak üzere 969 devir teslim haberi bulunmuştur. Tüm devir teslim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti
Ayağının tozuyla geldi: Müdür Arıkan Vali Köşger'i ziyaret etti Bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.
2.02.2024 Adana
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı
Adana Emniyetinde devir teslim yapıldı Yeni Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan göreve başladı.
2.02.2024 Adana
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
CHP’de devir teslim töreni
CHP’de devir teslim töreni CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Genel Başkanlık koltuğunu Özgür Özel’e devretti.
8.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte yapılmış olan bazı antlaşmalar halen büyük bir ilgi çekmeyi başarmaktadır. Bunlardan biriside Mudanya Ateşkes Antlaşması olarak bilinir. Özellikle Osmanlı Devleti'nin çöküşü ve sonrasında TBMM'nin kurulması birçok alanda farklı sonuçlar ortaya çıkarmıştır. TBMM'nin en önemli amacı ise barış antlaşmaları yaparak ülkeyi savaştan çıkarmak ve sınırları korumaktı. İşte bu doğrultuda Mudanya Ateşkes Antlaşması'nın büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 
12.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN 2023 bitmeden havalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hemen her hafta savunma sanayi alanında gurur verici bir haber alıyoruz. Kısa süre önce Milli Muharip Uçağımız KAAN'la ilgili müjdemizi paylaşmıştık. İnşallah 2023 senesi bitmeden uçağımızın havalandığını göreceğiz'' dedi.
30.08.2023 Gündem
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu
Le Monde'den Hakan Fidan analizi: Türkiye'nin kara kutusu Fransız basını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ait geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizi hemen alıntılayan Yunan basını o yazıyı manşetten verdi.
4.07.2023 Dünya
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı.
27.06.2023 Gündem
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten Merkez Bankası Başkanı Erkan'a tebrik mesajı
Bakan Şimşek'ten Merkez Bankası Başkanı Erkan'a tebrik mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Hafize Gaye Erkan'ı tebrik etti.
9.06.2023 Ekonomi
Hafize Gaye Erkan görevine başladı! İlk açıklama geldi
Hafize Gaye Erkan görevine başladı! İlk açıklama geldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Şahap Kavcıoğlu’ndan devraldı.
9.06.2023 Ekonomi
3 kritik sektörde yol haritası belli oldu! Parola: Dışa bağımlılığı azaltmak
3 kritik sektörde yol haritası belli oldu! Parola: Dışa bağımlılığı azaltmak Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile özellikle üç sektörün belirlenen yol haritası Türkiye Yüzyılı'nın da kilometre taşlarının döşenmesinde etkili olacak. Tarımda gıda güvenliği için yerli ve milli adımlara ağırlık verilecek. Ticaret Bakanlığı'nın gündemi ihracatı artırmak ile aşırı fiyat artışlarının önlenmesi olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın en önemli hedefi yerli enerji ve kaynak üretimini artırarak dış kaynaklara bağımlılığı en aza indirmek.
7.06.2023 Ekonomi
İbrahim Kalın, MİT Başkanlığı görevini devraldı
İbrahim Kalın, MİT Başkanlığı görevini devraldı Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’nda bugün gerçekleştirilen devir teslim töreninde İbrahim Kalın, başkanlık görevini Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan devraldı.
6.06.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim!
Milli Savunma Bakanlığı'nda devir teslim! Yeni kabinede Milli Savunma Bakanı olan Yaşar Güler, görevi Hulusi Akar’dan devraldı. Devir teslim töreninde terörle mücadeleye değinen Güler, "Ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terör örgütü ile en son teröristi etkisiz hale getirene kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti Yeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023 Şampiy10
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti Çalışma Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Vedat Bilgin, görevi Vedat Işıkhan’a teslim etti. Vedat Işıkhan törende yaptığı konuşmada çalışma hayatına ilişkin önemli bilgiler verdi. Bakan Vedat Işıkhan "Çalışanlarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Aile Bakanlığı'nda devir teslim! Mahinur Özdemir Göktaş görevi devraldı
Aile Bakanlığı'nda devir teslim! Mahinur Özdemir Göktaş görevi devraldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, görevi törenle Derya Yanık'tan devraldı.
5.06.2023 Gündem
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Fatih Dönmez, görevi Alparslan Bayraktar'a devretti. Dönmez ve Bayraktar devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devir Teslim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devir teslim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.