Detroit

Detroit

Son dakika Detroit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Detroit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Detroit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Detroit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan detroit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.093 detroit haberi bulunmuştur. Tüm detroit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
2.12.2023 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyası ile bir araya geldi: Türkiye, yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu kapsamında bulunduğu New York'ta Türk-Amerikan İş Konseyi 13'üncü Türkiye Yatırım Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Satın alma gücüne göre dünyanın 11. büyük ekonomisi, nominal olarak ise 17. büyük ekonomisiyiz. Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz" dedi.
21.09.2023 Gündem
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti 'Searching for Sugar Man' isimli belgeselle dünya çapında ün kazanan müzisyen ve besteci Sixto Rodriguez, yaşamını yitirdi.
10.08.2023 Magazin
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı? Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bolat, "Pilot alım programı devam ediyor. Başka alanlara da alıyoruz. Deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle son sınıfta olan arkadaşlarımız Take Off programımıza başvursunlar, her yıl 300 öğrenci alıyoruz. Web sitemizi takip etsinler" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm
Cedi Osman: Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm Cleveland Cavaliers’ın başarılı oyuncusu Cedi Osman Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sonrası "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgünüm. Tüm halkımıza geçmiş olsun" paylaşımında bulundu.
9.02.2023 Basketbol
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı NBA'de gecenin dikkat çeken maçında Lakers evinde Denver Nuggets'ı yenerek ilk galibiyetini elde etti. Gecenin diğer karşılaşmasında Phoenix Suns, Houston Rockets'a kaybederken milli basketbolcu Alperen Şengün 16 sayı 9 ribaunt 2 asistlik performansı ile mücadeleye damga vurdu.
31.10.2022 NBA
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Devletimle gurur duyuyorum TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dün üretemezsin diyenler, bunu dünyaya satamazsın diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanım sizin huzurunuzda milletimizin şahitliğinde bir söz daha veriyoruz. Önce Avrupa’ya sonra tüm dünyaya Türkiye’nin otomobilini satacağız” dedi.
29.10.2022 Ekonomi
Japonların geliştirdiği uçan bisiklet ABD'de görücüye çıktı
Japonların geliştirdiği uçan bisiklet ABD'de görücüye çıktı Japon start-up firması AERWINS tarafından geliştirilen uçan bisiklet Xturismo, ABD'deki Detroit Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı.
17.09.2022 Haber
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde?
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? Steam yaz indirimleri başladı! Oyun meraklılarının beklediği Steam yaz indirimlerinde oyunlarda yüzde 90’a varan indirimler sunuluyor. Oyuncular, indirimlerden yararlanmak için Steam yaz indirimleride son tarihi araştırıyor. Peki, Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? İşte Steam indirimleri…
26.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist!
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist! NBA'de Atlanta Hawks State, evinde karşı karşıya geldiği Cleveland Cavaliers'ı 131-107 mağlup etti. Cleveland'da milli basketbolcu Cedi Osman, 27 dakika parkede kaldı ve 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile takımın en skoreri oldu.
1.04.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
25.03.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
19.03.2022 İddaa
NBA'de Alperen Şengün şovu! LeBron'lu Lakers'a karşı kariyer rekoru
NBA'de Alperen Şengün şovu! LeBron'lu Lakers'a karşı kariyer rekoru NBA'de heyecan, gece oynanan 12 maçla devam etti. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün yıldızlaştığı maçta Houston Rockets, Los Angeles Lakers'ı mağlup etti.
10.03.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.03.2022 İddaa
Cedi Osman'dan19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt
Cedi Osman'dan19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers, milli oyuncu Cedi Osman'ın skorer oyununun yardımıyla Washington Wizards'ı 92-86 mağlup etti.
27.02.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
13.06.2022 İddaa
Sürücüler, en işlek ABD-Kanada sınır köprüsünü işgal etti! 23 kişiyi gözaltına alındı
Sürücüler, en işlek ABD-Kanada sınır köprüsünü işgal etti! 23 kişiyi gözaltına alındı Kanada hükümetinin aşı zorunluluğu kararını protesto etmeye devam eden Kanadalı kamyon ve TIR sürücüleri, ABD ile Kanada’yı birbirine bağlayan ve iki ülke arasındaki ticaretin yüzde 27’sinin gerçekleştiği Ambassador Köprüsü’nü işgal etti. Polis, 23 kişiyi gözaltına alarak 1,300 trafik cezası kestiğini açıkladı.
9.02.2022 Dünya
NBA All-Star Rising Stars maçında Alperen Şengün de var!
NBA All-Star Rising Stars maçında Alperen Şengün de var! NBA All-Star etkinlikleri kapsamında oynanacak Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçında Houston Rockets formasını giyen milli basketbolcu Alperen Şengün çaylaklar takımı kadrosunda yer aldı.
10.02.2022 NBA
Alperen Şengün'den 11 dakikada 4 sayı, 3 ribaund
Alperen Şengün'den 11 dakikada 4 sayı, 3 ribaund NBA'de normal sezon 11 karşılaşma ile devam etti. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockets, Toyota Center'da karşılaştığı Portland Trail Blazers'a 125-110'luk skorla mağlup oldu .
29.01.2022 NBA
Klay Thompson 21 sayı, 4 asist!
Klay Thompson 21 sayı, 4 asist! NBA'de Golden State Warriors, Chase Center'da karşı karşıya geldiği Detroit Pistons'ı 102-86 mağlup etti. Warriors'ta Klay Thompson 21 sayı ile takımını sırtladı.
19.01.2022 NBA
Ömer Yurtseven Miami Heat tarihine geçti! 8 sayı, 12 ribaund, 1 asist...
Ömer Yurtseven Miami Heat tarihine geçti! 8 sayı, 12 ribaund, 1 asist... Miami Heat'in yetenekli oyuncusu Ömer Yurtseven, 8 sayı, 12 ribaund, 1 asistle Detroit Pistons'a karşı alınan galibiyette yeni bir başarıya ulaştı.
24.12.2021 NBA
Fuat Oktay kimdir, kaç yaşında? Fuat Oktay korona mı oldu?
Fuat Oktay kimdir, kaç yaşında? Fuat Oktay korona mı oldu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, Kovid-19 PCR testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Peki, Fuat Oktay kimdir, kaç yaşında? Fuat Oktay korona mı oldu?
23.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Detroit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki detroit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.