Destroyer

Destroyer

Son dakika destroyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destroyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destroyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destroyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destroyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 destroyer haberi bulunmuştur. Tüm destroyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
ABD savaş gemisi Boğaz'dan geçti
ABD savaş gemisi Boğaz'dan geçti Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Donanmasına bağlı 'USS Arleigh Burke' adlı savaş gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçti. Boğaz geçişini yaklaşık bir saatte tamamlayan gemi Karadeniz'e doğru yol aldı.
25.11.2021 Gündem
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler… Kıbrıslı Türklerinin mücadelesini anlatan "Kıbrıs Zafere Doğru" bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı, dizinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. İşte Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
15.10.2021 Gündem
Rusya kendini rezil etti! Yayınladıkları görüntü şoke etti
Rusya kendini rezil etti! Yayınladıkları görüntü şoke etti Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de Kırım'a yaklaşan ve sınır ihlali yapan İngiliz donanmasına ait savaş gemisi HMS Defender'a ait görüntüleri yayınladı.
23.06.2021 Dünya
Karadeniz'de sıcak anlar! Rusya, İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtı...
Karadeniz'de sıcak anlar! Rusya, İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtı... Son dakika haberine göre; RIA'da yer alan son dakika gelişmesine göre, Rus savaş gemisi, Karadeniz'de İngiliz savaş gemisine uyarı ateşi açtı. Rusya Savunma Bakanlığı İngiliz gemisinin Rus karasularından çıkarılması için savaş uçaklarının da kullanıldığını duyurdu.
23.06.2021 Dünya
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı…
Prens Philip kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatı… İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip, 99 yaşında hayatını kaybetti. Prens Philip kimdir?
9.04.2021 Gündem
ABD ile Rusya arasında tehlikeli yakınlaşma!
ABD ile Rusya arasında tehlikeli yakınlaşma! ABD Donanması, Rus Donanmasına ait bir geminin, Umman Denizi'nde Amerikan savaş gemisine "saldırganca yaklaştığını" açıkladı.
11.01.2020 Gündem
Kriz tırmanıyor! İngiltere Hürmüz Körfezi'ne ikinci savaş gemisini gönderiyor
Kriz tırmanıyor! İngiltere Hürmüz Körfezi'ne ikinci savaş gemisini gönderiyor İngiltere'nin Hürmüz Körfezi'ne yönlendirdiği öne sürülen HMS Duncan destroyeri İstanbul Boğazı'ndan geçti.
12.07.2019 Dünya
ABD savaş gemisi Ukrayna Limanı'na yanaştı
ABD savaş gemisi Ukrayna Limanı'na yanaştı ABD Donanması'na ait Donald Cook destroyeri, Ukrayna donanması ile yapılacak ortak tatbikat için Odessa Limanı'na yanaştı.
26.02.2019 Dünya
Japonya en büyük destroyerini uçak gemisine dönüştürüyor
Japonya en büyük destroyerini uçak gemisine dönüştürüyor Japonya, ülkenin en büyük destroyerinin uçak gemisi faaliyeti gösterebilecek şekilde dönüştürülmesi kararı aldı.
18.12.2018 Dünya
Son dakika... Yerli destroyer suya indi! İran'ın baş düşmanı...
Son dakika... Yerli destroyer suya indi! İran'ın baş düşmanı... ABD ile İran arasındaki gerginlikler sürerken İran'dan gövde gösterisi geldi.
1.12.2018 Dünya
Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuştu
Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuştu Oscar ödüllü Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Kanal D ekranlarında Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.
17.11.2018 Magazin
Esad askeri havaalanlarını tahliye ediyor
Esad askeri havaalanlarını tahliye ediyor İdlib'e saldırı hazırlığı içinde bulunan Suriye'nin, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye saldırma ihtimali korkusuyla ülkedeki askeri hava alanlarındaki bütün uçakları güvenli hava alanlarına nakletme kararı aldığı kaydedildi.
31.08.2018 Dünya
Son dakika... Ortalık ısınıyor! Savaş gemileri yola çıktı
Son dakika... Ortalık ısınıyor! Savaş gemileri yola çıktı İran, Suudi Arabistan ve koalisyon güçleri için stratejik öneme sahip Aden Körfezi'ne 2 savaş gemisi gönderdi.
21.06.2018 Dünya
Suriye’yi Güney Kıbrıs’tan vuracaklar!
Suriye’yi Güney Kıbrıs’tan vuracaklar! Kimyasal katliam iddiasının ardından Trump, ‘24-48 saat içinde çok önemli kararlar alacağız’ demişti. ABD’nin Suriye’yi Güney Kıbrıs açıklarındaki savaş gemisiyle vurmayı planladığı, İngiltere ve Fransa’nın da destek vereceği iddia edildi
10.04.2018 Gündem
ABD’yle  bu kez Kıbrıs gerilimi
ABD’yle bu kez Kıbrıs gerilimi Kıbrıs’ta Rum yönetiminin İtalyan ENİ şirketine doğalgaz ve petrol sondajı yaptırmasının engellenmesinin ardından devreye petrol devi ExxonMobil girdi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın eski yöneticisi olduğu petrol devinin gemilerine 6.Filo eşlik ediyor
6.03.2018 Gündem
ABD donanmasından Yavuz Sultan Selim Köprüsü mesajı!
ABD donanmasından Yavuz Sultan Selim Köprüsü mesajı! ABD ile Rusya arasında Karadeniz üzerinden karşılıklı hamleler geliyor. ABD donanması USS Carney adlı destroyeri bölgeye gönderdi. ABD'nin Avrupa'daki donanma güçlerinin Twitter sayfasında, Carney'nin bölgeye sevk edilişini duyuran mesajda kullanılan görsel dikkat çekti.
20.02.2018 Dünya
'ABD pervasızca kafa tutuyor!'
'ABD pervasızca kafa tutuyor!' Çin Komünist Partisinin (ÇKP) resmi yayın organı "Halkın Günlüğü" gazetesi, ABD'yi Güney Çin Denizi'nde "sorun çıkarmakla" suçladı.
22.01.2018 Dünya
'Cinayette erkekler kadar iyiyiz'
'Cinayette erkekler kadar iyiyiz' Orta Amerika çetelerinin kadın üyeleri BBC'ye kan donduran itiraflarda bulundu. "Zayıf olduğumuzu sanıyorlar ama cinayette erkekler kadar iyiyiz" diyen kadınlardan biri ilk kez birini öldürdüğünde 12 yaşında olduğunu söyledi. Öldürdüğü kişi ise 6 yaşından beri ona tecavüz eden üvey babasıydı.
28.12.2017 Dünya
ABD dünya çapındaki tüm deniz operasyonlarını durdurdu
ABD dünya çapındaki tüm deniz operasyonlarını durdurdu ABD Deniz Kuvvetleri, John McCain adlı savaş gemisinin yaptığı kazanın ardından dünya genelindeki tüm deniz operasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
21.08.2017 Dünya
ABD ordusu şokta! 10 asker kayıp
ABD ordusu şokta! 10 asker kayıp ABD'ye ait John McCain adlı destroyer, Singapur açıklarında Liberya bandıralı bir petrol tankeri ile çarpıştı.
21.08.2017 Dünya
Çin'den ABD'ye sınır ihlali tepkisi
Çin'den ABD'ye sınır ihlali tepkisi Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD donanmasına ait bir destroyerin Çin'in kara sularını ihlal ettiğini ve güvenliğini tehlikeliye attığını söyledi.
10.08.2017 Dünya
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı’ndan  geçti
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı’ndan geçti Rus Donanması’na ait ‘Ceaser Kunikov’ ve ‘Pytlivy’ isimli savaş gemileri, bu sabah aynı dakikalarda İstanbul Boğazı’na giriş yaptı.
29.09.2021 Gündem
ABD'ye resmen meydan okuyor! Savaş kızıştı!
ABD'ye resmen meydan okuyor! Savaş kızıştı! Çin, ABD’nin II. Dünya Savaşı’ndan beri hakimiyet kurduğu stratejik deniz yollarındaki üstünlüğüne meydan okuyan hamleler yapıyor.
13.07.2017 Dünya
ABD'li askerlerin cesetleri bulundu
ABD'li askerlerin cesetleri bulundu Japonya açıklarında önceki gece Filipinler bandıralı ACX Crystal adlı yük gemisi ile çarpışan ABD donanmasına ait, güdümlü füze destroyeri USS Fitzgeraldın mürettebatından yedi denizcinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
18.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Destroyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destroyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.