Dershaneler

Dershaneler

Son dakika dershaneler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dershaneler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dershaneler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dershaneler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dershaneler gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 dershaneler haberi bulunmuştur. Tüm dershaneler haberleri aşağıda listelenmiştir.
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması
YÖK Başkanı'ndan KPSS soruşturması açıklaması Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Erol Özvar, iptal edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) ilişkin soruşturmada ön incelemeyi tamamlayıp, savcılığa teslim ettiklerini hatırlatarak, "Sınavın kendisinden ziyade idari süreçlerle alakalı sıkıntılar olduğunu gördük" dedi.
27.10.2022 Gündem
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma'da açılış ve mezuniyet törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma'da açılış ve mezuniyet törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Jandarma ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarının, subay ve astsubayların en kaliteli eğitimi almalarını sağlamak amacıyla binalar başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını tespit ederek hemen kollarımızı sıvadık." dedi.
1.09.2021 Gündem
FETÖ'nün firari "Ankara dershaneler sorumlusu" yakalandı
FETÖ'nün firari "Ankara dershaneler sorumlusu" yakalandı Ankara'da polis tarafından düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Ankara dershaneler sorumlusu" olduğu belirtilen Hakan A. yakalandı.
17.01.2021 Gündem
Elektrik faturalarında indirim! Başladı, yüzde...
Elektrik faturalarında indirim! Başladı, yüzde... Yüz binlerce aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrikte yüzde 10 indirim imkanı. Açıklama yapıldı. Faturalara indirim yansıyacak. 1 Ocak itibarı ile yürürlüğe girdi. 23 milyon kişi faydalanacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun serbest tüketici limitinde yaptığı indirim kararı 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi. Son düzenleme ile ülke genelinde yıllık tüketimi bin 200 kilovatsaatin üzerinde olan 23.5 milyon kişi serbest tüketici oldu. Aylık elektrik faturası 75,11 lira veya üzerinde olan abonelerin kendi elektrik tedarikçilerini seçebileceğine dikkat çekip serbest tüketici olmanın avantajlarını sıralayan uzmanlar uygulama ile faturalarda ise yüzde 10'luk bir fiyat avantajının ortaya çıkabileceğini kaydediyor.
8.01.2021 Ekonomi
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021...
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021... Dershaneler, Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, ehliyet kursları hakkındaki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurslar açılacak mı? Kurslar ne zaman açılacak? soruların neredeyse günün her saati sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlatılmasına karar verilince, dershaneler, ehliyet kursları, özel eğitim kursları ne zaman açılacak, diye sorulmaya başladı.
7.01.2021 Eğitim
Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı?
Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. MEB'ten yapılan açıklamaya göre, ehliyet, çeşitli kurslar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri yüz yüze eğitime başlayabilecek. Peki, Dershaneler ne zaman açılıyor? Özel eğitim kursları açıldı mı? Ehliyet, özel eğitim kursları ve rehabilitasyon merkezleri ne zaman açılacak? İşte MEB'e bağlı kurslar ile ilgili son durum!
5.01.2021 Eğitim
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Dink davası hakimine FETÖ davası
Dink davası hakimine FETÖ davası İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin eski üyesi olup meslekten ihraç eden hâkim Bünyamin Karakaş ve eşi hakkında ‘FETÖ üyeliği’ suçundan dava açıldı. Hakim Kararkaş’ın örgüte ait hakim-savcı evlerinde kaldığı, halen FETÖ’den yargılanan hakim eşi ile örgütsel evlilik yaptığı ileri sürüldü.
8.11.2020 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehit aileleri ile buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz şehit aileleri ile buluştu Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan isimlerin aileleri ile buluştu. Erdoğan, "O gece milletimiz kadını erkeği, genci yaşlısıyla tarihe altın harflerle geçecek, asla unutulmayacak, üzerinde hep konuşulacak bir zafer kazanmıştır" ifadelerini kulladı. Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişimine 'kontrollü darbe' diyen muhalefeti sert bir şekilde eleştirdi. Erdoğan, "Sizlerden şehitlik nedir, şehadet nedir bilmeyen, emanete hürmet göstermeyen kimselere kulak asmamanızı bilhassa rica ediyorum" dedi.
15.07.2020 Siyaset
Beştepe'de Corona virüs zirvesi! Okullar tatil edildi mi?
Beştepe'de Corona virüs zirvesi! Okullar tatil edildi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında tüm bakanların katıldığı corona virüs toplantısı sonrası milyonlarca kişiyi ilgilendiren kararlar açıklandı. Toplantının ardından basının karşısına çıkan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 16 Mart'tan itibaren okulların tatil edildiğini açıkladı.
12.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında 'FETÖ'nün siyasi ayağını açıklıyorum' diyerek yaptığı konuşmaya yanıt verdi. Erdoğan, "FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir" diye konuştu.
12.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni partilerin kurulmasına ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni partilerin kurulmasına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni partilerin kurulmasına ilişkin soruya "Son 17 yılda çok büyük medya kampanyalarıyla kurulan kimi oluşumlar, daha ilk seçimde millet tarafından sandığa gömülmüştür. AK Parti olarak biz başkasına değil, kendimize bakıyor, kendi gündemimize odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.
29.01.2020 Siyaset
LGS, LYS hazırlıkları el yakıyor!
LGS, LYS hazırlıkları el yakıyor! Ortaokul ve liselerde ders kitapları MEB tarafından veriliyor. Ancak lise ve üniversite sınavlarını kazanabilmek için öğrenciler takviye kitaplar almak zorunda. Özel ders, kurs, soru kitapları derken ailelerin cebinden bir sınav döneminde en az 15 bin TL çıkıyor.
1.11.2019 Eğitim
Arabada sigara içme cezası ne kadar?
Arabada sigara içme cezası ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın araçlarda sigara yasağı kapsamının genişletilmesine yönelik sözleri üzerine, polis ekipleri denetimleri sıklaştırdı. 81 ilde ‘’Dumansız Araç’’ uygulaması kapsamında özel araçlarda sigara içenlere de ceza kesildi. 2 yıldır uygulamada olan yasaktan habersiz olan sürücüler oldukça şaşkın! Peki arabada sigara içme cezası ne kadar? Arabada sigara içme cezası 2019 fiyatı...
7.10.2019 Gündem
"Benim bacağım gitsin de vatan sağ olsun"
"Benim bacağım gitsin de vatan sağ olsun" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binasının önünde FETÖ'cü askerler tarafından ayağından vurularak yaralanan ve şimdiye kadar ayağından 16 operasyon geçiren Teoman Kanbur, "Etrafımızı görüyorsunuz, Suriye'yi, Kuzey Afrika'yı görüyorsunuz ne hale çevirdiler. Türkiye'yi de o hale çevirmek istediler. Öyle olacağına benim bacağım gitsin de vatan sağ olsun." dedi.
10.07.2019 Gündem
Rize İl Emniyet Müdürü'nü şehit eden zanlı hakkında istenen ceza belli oldu
Rize İl Emniyet Müdürü'nü şehit eden zanlı hakkında istenen ceza belli oldu Rize'de İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralandığı saldırı olayı ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.
26.06.2019 Gündem
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı!
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı! Hatay Kırıkhan'da 1 Ocak 2014'te MİT TIR'larının durdurulması olayının "ihbarcı"sı FETÖ imamı Mustafa İlhan, Ordu'da saklandığı adreste yakalandı.
15.03.2019 Gündem
FETÖ soruşturmasında 50 tutuklama
FETÖ soruşturmasında 50 tutuklama Balıkesir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında daha önce tutuklanıp tahliye edilenler ile bazı firari örgüt üyelerinin yeniden yapılanmaya çalıştığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 76 zanlıdan 50'si tutuklandı.
9.03.2019 Gündem
Konya merkezli 32 ilde düğmeye basıldı! 50 şüpheliye yakalama kararı
Konya merkezli 32 ilde düğmeye basıldı! 50 şüpheliye yakalama kararı Operasyon haberleri peş peşe geliyor... Konya merkezli 32 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, örgütle bağlantılı olduğu belirlenen, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 50 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Öte yandan Balıkesir'de FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlar kapsamında daha önce tutuklanıp tahliye edilenler ile firari durumdaki bazı örgüt üyelerinin yeniden yapılanmaya çalıştığı iddiasıyla 4 ilde 78 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin "TSK yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında, 5'i muvazzaf 10 askeri personel hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
26.02.2019 Gündem
Karaman: "Şampiyonluk planlama işi"
Karaman: "Şampiyonluk planlama işi" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Ben, oyuncularım ve yöneticilerimiz yapabileceklerini maksimum yapar ve ondan sonra getirisine bakıp değerlendirebiliriz. Finalde bayrağı kim sallasın derseniz, elbette ben sallamak isterim." ifadelerini kullandı.
10.01.2019 Trabzonspor
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mahalli idareler seçimlerinde uyulacak esasların belirlendiği 3 yeni karar yayımladı.
27.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dershaneler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dershaneler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.