Derin Futbol

Derin Futbol

Son dakika Derin Futbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derin Futbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derin Futbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin Futbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin futbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 derin futbol haberi bulunmuştur. Tüm derin futbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Belhanda ve Akintola'dan sonra Balotelli şoku
Belhanda ve Akintola'dan sonra Balotelli şoku Bu akşam Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor'da Belhanda ve Akintola'dan sonra Balotelli şoku yaşanıyor.
21.09.2021 Beşiktaş
Hamza Hamzaoğlu: "F.Bahçe'de böyle bir düşünce varsa mutlu olurum"
Hamza Hamzaoğlu: "F.Bahçe'de böyle bir düşünce varsa mutlu olurum" Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'ye göz kırptı.
23.10.2018 Fenerbahçe
Çakar'dan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler!
Çakar'dan Beşiktaşlıları kızdıracak sözler! Derin Futbol programında konuşan eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
5.02.2018 Galatasaray
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı Beyaz TV'deki programında Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkiler büyüyor. Yaşananlar üzerine programın sponsoru Sanica Boru da desteğini çekme kararı aldı.
21.11.2017 Spor Magazin
"Alex'e yaptığını Valbuena'ya yapıyor"
"Alex'e yaptığını Valbuena'ya yapıyor" Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.10.2017 Fenerbahçe
Serdar Aziz'den alkışlanacak hareket!
Serdar Aziz'den alkışlanacak hareket! G.Saray'ın stoperi Serdar Aziz, Konya'da holiganlar tarafından darp edilen Hakan Karaoğlu'nun eğitim masraflarını karşılayacağını açıkladı.
16.10.2017 Galatasaray
Mustafa Yumlu: 'Formayı giyince zoruma gitti...'
Mustafa Yumlu: 'Formayı giyince zoruma gitti...' Mustafa Yumlu'nun, Giuliano'nun formasını alan takım arkadaşı Sissoko'nun elinden bu formayı alarak yere attığı iddia edilmişti. Mustafa Yumlu konuyla ilgili konuştu.
3.10.2017 Futbol
Volkan Demirel'in menajerinden flaş açıklama
Volkan Demirel'in menajerinden flaş açıklama Fenerbahçe'de geleceği tartışma konusu haline gelen ve sezon sonu Amerika'ya gideceği iddia edilen Volkan Demirel ile ilgili menajeri Erdinç Şehit, katıldığı bir programda Volkan'ın Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı.
12.09.2017 Fenerbahçe
Jesus Navas'ın Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi
Jesus Navas'ın Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi Manchester City'nin İspanyol yıldızı Jesus Navas'ın bonservissiz olarak Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.
4.06.2017 Beşiktaş
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü Derin Futbol programına katılan sosyal medya fenomeni Köksal Baba Ertem Şener'i patakladı.
25.04.2017 Sinema-Dizi
Galatasaray'dan kavga açıklaması
Galatasaray'dan kavga açıklaması Galatasaray, Başakşehir maçında soyunma odasında kavga çıktı iddialarını yalanladı.
11.04.2017 Galatasaray
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar Şampiyonlar Ligi maçlarındaki heyecanıyla zihinlere kazınan ünlü spiker Ertem Şener,röportajda içini döktü.
7.04.2017 Futbol
Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay sözler
Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay sözler Galatasaray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda takımın sembol isimlerinden Sabri Sarıoğlu ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldı.
14.03.2017 Galatasaray
Ergin Ataman bombaladı! 'Tehdit edildim'
Ergin Ataman bombaladı! 'Tehdit edildim' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuştu. Abdi İpekçi'de oynanan olaylı F.Bahçe derbisinde sarı-kırmızılı taraftarla yaşadığı krize değinen Ataman, 'istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum' dedi.
12.03.2017 Galatasaray
Ahmet Çakar: Bu bir şike itirafıdır...
Ahmet Çakar: Bu bir şike itirafıdır... Nasuhi Sezgin'in bu açıklamalarını yorumlayan Ahmet Çakar, "Bu bir şike itirafıdır" dedi.
7.03.2017 Galatasaray
Yılmaz Vural'dan Galatasaray açıklaması!
Yılmaz Vural'dan Galatasaray açıklaması! Teknik direktör Yılmaz Vural kendisine fırsat verilmesi halinde Galatasaray'ı çalıştırabileceğini ve Riekerink'ten daha başarılı olacağını söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Levent Nazifoğlu'ndan çok ağır sözler!
Levent Nazifoğlu'ndan çok ağır sözler! Galatasaray Yöneticisi Levent Nazifoğlu'dan Fatih Altaylı'ya ağır sözler...
24.01.2017 Galatasaray
Rasim Ozan, Fatih Terim'e tazminat ödeyecek
Rasim Ozan, Fatih Terim'e tazminat ödeyecek Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, twitter hesabından yaptığı paylaşım ve açıklamalarının hakaret içerdiği gerekçesiyle Türkiye Futbol direktörü Fatih Terim'e 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
23.09.2021 Futbol
Sinan Engin'in eşi o evin hikayesini anlattı!
Sinan Engin'in eşi o evin hikayesini anlattı! Beyaz TV'deki 'Derin Futbol'un yorumcusu, eski futbolcu Sinan Engin ile eşi Ayşe Karasu, Ulus'taki evlerinin kapısını Hello Dergisi'ne açtı.
23.09.2021 Futbol
'Ülkeyi savaşa da sokar...'
'Ülkeyi savaşa da sokar...' Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında yorumculuk yapan Sinan Engin, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında bir izleyici tarafından trollendi. Eski futbolcunun, Afyon'daki siyah-beyazlı taraftarı, Kiev'de diye göstermesi şaşkınlık yarattı.
7.12.2016 Magazin
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması!
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım açıklaması! Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Derin Futbol'daki mangala RTÜK'ten inceleme
Derin Futbol'daki mangala RTÜK'ten inceleme Beyaz TV'de ekranlara gelen Derin Futbol'da dün akşam şaşkına çeviren görüntüler yaşandı, sosyal medyada yorum yağdı. RTÜK'ün programla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
1.11.2016 Televizyon
Derin Futbol'da şaşkına çeviren anlar
Derin Futbol'da şaşkına çeviren anlar Ertem Şener'in sunduğu, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumcu olarak katıldığı programda, gece saatlerinde konuklara et servisi yapıldı, dikkat çeken diyaloglar yaşandı.
1.11.2016 Spor
‘Şişme kadın’ muhabbeti nedeniyle Beyaz TV'ye ceza verecek
‘Şişme kadın’ muhabbeti nedeniyle Beyaz TV'ye ceza verecek RTÜK, Beyaz TV'ye "Derin Futbol" isimli programda Ahmet Çakar'ın "Şişme kadın" benzetmesi nedeniyle oy birliğiyle ceza verilmesi kararını aldı.
27.10.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Derin Futbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin futbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.