Sinan Engin

Sinan Engin

Son dakika SİNAN ENGİN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SİNAN ENGİN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SİNAN ENGİN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Engin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan engin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.346 sinan engin haberi bulunmuştur. Tüm sinan engin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım!
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım! Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamış ve bu durum uzun zaman magazin gündemini meşgul etmişti. İkilinin arasındaki soğuk rüzgarlar nihayet sona erdi, kadırgalı oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Sinan Engin Jorge Jesus'un sürpriz golcüsünü açıkladı
Sinan Engin Jorge Jesus'un sürpriz golcüsünü açıkladı Enner Valencia ile henüz anlaşma noktasında buluşamayan, Serdar Aziz'le yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe Joshua King ve Batshuayi'ye alternatif bir forvet buldu. Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, Sarı Lacivertli kulübün ilgilendiği santraforu açıklarken, Engin'in 'yıldız futbolcu gelecek sezon Süper Lig'de oynayacak' ifadeleri bomba etkisi yarattı.
21.05.2023 Fenerbahçe
Ezgi Mola'dan güzel haber! Sessiz sedasız evleniyor
Ezgi Mola'dan güzel haber! Sessiz sedasız evleniyor Ezgi Mola, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ve ortağı Mustafa Aksakallı ile bugün evleneceği haberi magazin gündemini salladı. 14 kişilik bir tören organize eden çiftin nikah şahitliğini ise Sinan Engin ve Oğulcan Engin'in yapılacağı öne sürüldü.
8.05.2023 Magazin
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi!
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Magazin
Gaziantep FK maçından sonra Okan Buruk - Arda Güler bombasını patlattı! 50 milyon euro'ya...
Gaziantep FK maçından sonra Okan Buruk - Arda Güler bombasını patlattı! 50 milyon euro'ya... Süper Lig'in 19.hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-1'le geçen ve lider Galatasaray'la puan farkını (4) koruyan Fenerbahçe'de Jorge Jesus tercihleriyle eleştiri yağmuruna tutulurken, ünlü yorumcu Sinan Engin'in 'Arda Güler' iddiası camiada bomba etkisi yarattı. İşte 3 golün atıldığı maçın ardından yazar yorumları...
16.01.2023 Fenerbahçe
Sinan Engin istihbaratı! Canlı yayında Jorge Jesus'un aldığı 2 teklifi açıkladı
Sinan Engin istihbaratı! Canlı yayında Jorge Jesus'un aldığı 2 teklifi açıkladı Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamalarla yine olay yaratan ve özellikle Jorge Jesus'la ilgili çok önemli istihbaratlar paylaşan Sinan Engin derbinin faturasını ise yine Portekizli teknik adama kesti. "Fenerbahçe yönetimi, ben size ne dedim? Bu takımın santraforu Enner Valencia'dır dedim. Bu takımda Valencia yoksa bu santraforlarla gol atman çok zor." ifadelerini kullanan Engin 'Batshuayi hala laubali' göndermesinde bulundu.
24.12.2022 Fenerbahçe
Gündemi sarsan Galatasaray iddiası! Serdar Ali Çelikler'den Sinan Engin'e tarihi çağrı
Gündemi sarsan Galatasaray iddiası! Serdar Ali Çelikler'den Sinan Engin'e tarihi çağrı Süper Lig'in 13.haftasında hemen hemen 51 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 1-0 yenmesi Sarı Lacivertli cephede sevinç yaratırken kritik 90 dakikanın ardından Serdar Ali Çelikler'in Sinan Engin'e 'Galatasaray' çağrısında bulunması bomba etkisi yarattı. İşte kritik 90 dakikanın ardından Çelikler'in 'Vole' programında yaptığı açıklamalar...
8.11.2022 Fenerbahçe
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Gecenin bomba iddiası! 'Jorge Jesus ben sıkıldım karımın yanına Portekiz'e gidiyorum dedi ve...'
Gecenin bomba iddiası! 'Jorge Jesus ben sıkıldım karımın yanına Portekiz'e gidiyorum dedi ve...' 1-0 biten Başakşehir maçından sonra sözleşme konusunda açıklamalarda bulunan ve "Mayıs sonuna kadar sözleşmem var ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" yanıtını veren Jorge Jesus hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Sinan Engin "Fenerbahçe'nin böyle devam etmesi halinde 10-15 puan farkla şampiyon olur" yorumunda bulundu. İşte Engin'in Fenerbahçe - Başakşehir karşılaşmasının ardından sarf ettiği o sözler...
23.10.2022 Fenerbahçe
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Miray Daner'den sevgilisi Oğulcan Engin'e yorum!
Miray Daner'den sevgilisi Oğulcan Engin'e yorum! Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin oyuncu Miray Daner, ile bir süredir gözlerden uzak aşk yaşıyor. Zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten Engin, kedisi Miro'yu sevdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu karelere 23 yaşındaki Daner kayıtsız kalamadı.
2.10.2022 Magazin
Gecenin bombasını patlattı! Kuntz'a operasyon yapanları açıkladı
Gecenin bombasını patlattı! Kuntz'a operasyon yapanları açıkladı Faroe Adaları karşısında tarihi bir yenilgi alan ve bazı kesimlerce istifası istenen Stefan Kuntz hakkında yapılan eleştiriler büyük dikkat çekti. Zayıf rakipleri karşısında son 2 maçta sadece 1 puan aldığı gibi 5 de gol yiyen Alman teknik adam için 'operasyon yapıldı' yorumları ağırlık kazanırken, Sinan Engin ve Erman Toroğlu'nun canlı yayın açıklamaları oldukça ilgi uyandırdı.
26.09.2022 Futbol
Beşiktaş 2 puan bıraktı Sinan Engin gecenin bombasını patlattı: Emre Belözoğlu'nun yeni adresi...
Beşiktaş 2 puan bıraktı Sinan Engin gecenin bombasını patlattı: Emre Belözoğlu'nun yeni adresi... Dün akşam Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbulspor'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta art arda kaybedilen puanlardan sonra panik havası oluşurken ünlü yorumcu Sinan Engin'in 'Valerien İsmael'in bir oyun şekli yok' sözleri bir hayli dikkat çekti. Emre Belözoğlu'nun aldığı başarılı sonuçlara da değinen Engin genç teknik adamın yeni adresini açıklarken, eski milli futbolcunun "İsterse şu anda gidebilir' ifadeleri bomba etkisi yarattı.
18.09.2022 Beşiktaş
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim!
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim! Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miray Daner, 32 yaşına basan sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
31.08.2022 Magazin
Seda Sayan'dan oğlu Oğulcan Engin'e böyle seslendi: Gözümün nuru!
Seda Sayan'dan oğlu Oğulcan Engin'e böyle seslendi: Gözümün nuru! Seda Sayan, Sinan Engin ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, Engin'e, "Gözümün nuru!" diyerek, seslendi
30.08.2022 Magazin
Daha ilk haftadan şampiyonluk favorisini açıkladı! Beşiktaş camiası şok geçirdi
Daha ilk haftadan şampiyonluk favorisini açıkladı! Beşiktaş camiası şok geçirdi Beşiktaş - Kayserispor maçından sonra Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Sinan Engin siyah beyazlı takımda Gedson Fernandes ve Ghezzal'ı beğendiğini açıkladı. Yeni transferlerden Weghorts'u ağır bulan ünlü yorumcu şampiyonluk favorisini de açıklarken, Engin'in 'Böyle giderse İsmael'in sonu Vitor Pereira gibi olur' ifadeleri ise camiada şok etkisi yarattı.
7.08.2022 Beşiktaş
Oğulcan Engin ve Miray Daner'den bayram pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner'den bayram pozu! Son dönemde dijital platformda yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Miray Daner, uzun süredir Seda Sayan-Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. Zaman zaman sosyal medyadan birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü çiftten bayram pozu geldi.
10.07.2022 Magazin
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi.
5.07.2022 Yaşam
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı!
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı! Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner'in aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, son olarak Arnavutköy’de görüntülendi. Motosiklette seyir halinde olan ikiliden Oğulcan Engin, muhabirlere dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
17.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Engin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan engin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.