Deniz Seki Kaç Kilo

Deniz Seki Kaç Kilo

Son dakika Deniz Seki kaç kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Seki kaç kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Seki kaç kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Seki Kaç Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz seki kaç kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 deniz seki kaç kilo haberi bulunmuştur. Tüm deniz seki kaç kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi...
Deniz Seki son hali ile sosyal medyanın diline düştü! Bülent Ersoy'a benzetildi... Deniz Seki son hali ile şok etti! 51 yaşındaki şarkıcı, fazla kilolarından kurtulduktan sonra yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya başladı. 36 bedene kadar düşen şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Sık sık Photoshop'lu paylaşımlarından dolayı sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, bu kez farklı makyajı ve kullandığı filtre nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Hatta takipçilerinden bazıları Deniz Seki'nin son haline "Bülent Ersoy sandım" yorumlarında bulundu. İşte Deniz Seki'nin son hali...
14.05.2022 Magazin
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması 22 kilo verip 36 beden olan ve değişimiyle şaşırtan şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
3.04.2021 Magazin
Deniz Seki'de büyük değişiklik!
Deniz Seki'de büyük değişiklik! 90 kiloya kadar çıkan Deniz Seki, 1 ayda 18 kilo verdi. Popstar'da jürilik yapan Seki'nin değişimi dikkatlerden kaçmadı.
15.03.2018 Magazin
Deniz Seki tanınmaz halde!
Deniz Seki tanınmaz halde! Cezaevinden çıktıktan sonra hızlı bir şekilde kilo alan Deniz Seki, konuyla ilgili yöneltilen soruya "Şarkılarımla var olan bir kadınım, manken değilim" cevabını verdi.
22.12.2017 Magazin
'Derin bir kuyudayım'
'Derin bir kuyudayım' Firari şarkıcı Deniz Seki’nin bu kez de Tuzla’da olduğu konuşuluyor. Annesi ise “Derin bir kuyunun içindeyim. Kızımdan haber alamıyorum, keşke nerede olduğunu bilsem” diyor.
29.10.2014 Magazin
Hapis yatabilirler!
Hapis yatabilirler! Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga!
7.11.2013 Magazin
Tam bir spor delisi oldum 2 saat yapmadan uyuyamam
Tam bir spor delisi oldum 2 saat yapmadan uyuyamam Milat adlı pop tarzındaki albümüyle iki buçuk yıllık suskunluğunu bozan Petek Dinçöz, “Risk almayı seviyorum” diyor...
12.04.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Seki Kaç Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz seki kaç kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.