Demirören İstiklal

Demirören İstiklal

Son dakika demirören istiklal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demirören istiklal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demirören istiklal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirören İstiklal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirören istiklal gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 demirören istiklal haberi bulunmuştur. Tüm demirören istiklal haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Pera'da Caz" festivali
"Pera'da Caz" festivali Pera’da Caz konsepti; geçtiğimiz sezon Masal albümüyle Ece Göksu ‘nun konuk olduğu konser serisinde, bu sene Stanpolites Project ve klasik kemençe sanatçısı Furkan Bilgi’yi Demirören İstiklal Social İstanbul Sahnesi’nde 24 Aralık akşamı ağırlıyor.
16.12.2019 Kültür Sanat
Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı
Nonstop Zula E-Spor Merkezi açıldı Türkiye'nin ilk e-spor merkezi olma özelliği taşıyan Nonstop Zula E-Spor Merkezi, InGame Group tarafından hizmete açıldı.
11.01.2019 Ekonomi
Tüm kadınların sesi oldular
Tüm kadınların sesi oldular Kadınların iş ve toplum hayatındaki tüm sorunları ve çözüm önerileri, ‘TOTAL Oil Türkiye’ işbirliğiyle gerçekleşen ‘Sesim Olur Musun?’ panelinde tartışıldı
29.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi Milliyet Sanat Kitap Günleri Beyoğlu’ndaki Demirören İstiklal’de yer alan Social İstanbul’da dün başladı. Etkinlik 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu’nda Demirören İstiklal’in B2 katında okurları bekliyor
3.12.2017 Yaşam
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı!
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı! Milliyet Sanat Kitap Günleri, Social İstanbul İstiklal’de başladı. Etkinler 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu'nda Demirören İstiklal'in B2 katında okurları bekliyor.
2.12.2017 Kültür Sanat
Milliyet Sanat Kitap Günleri başlıyor
Milliyet Sanat Kitap Günleri başlıyor Milliyet Sanat dergisinin 45. yıl kutlamaları çerçevesinde Social İstanbul İstiklal’de 2-10 Aralık tarihleri arasında Milliyet Sanat Kitap Günleri düzenlenecek.
29.11.2017 Kültür Sanat
Doğayla iç içe  alışveriş
Doğayla iç içe alışveriş Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı.
25.09.2017 Magazin
Social İstanbul Kemer Country'de alışveriş şenliği
Social İstanbul Kemer Country'de alışveriş şenliği Şehrin yeni etkinlik alanı Social İstanbul Kemer Country; Harvey Nichols – Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği ile kapılarını açtı.
24.09.2017 Ekonomi
Doğayla iç içe alışveriş keyfi!
Doğayla iç içe alışveriş keyfi! Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı, 24 Eylül’e kadar sürecek.
20.09.2017 Ekonomi
Şehrin en havalı serin mekanları
Şehrin en havalı serin mekanları Yaz sıcakları bastırdığında kapalı alanda durmak pek mümkün değil. Manzaralı ve konforlu havuzlar ile leziz yemekleriyle öne çıkan teraslar kurtarıcınız olabilir.
14.07.2017 Arşiv
‘İstiklal Terrace’  açıldı
‘İstiklal Terrace’ açıldı Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Terrace’, ünlü DJ’lerin performanslarıyla eğlencenin dorukta olduğu bir partiyle açılışını yaptı
14.07.2017 Magazin
Yazın keyfi İstiklal Palas Terrace’da
Yazın keyfi İstiklal Palas Terrace’da Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Palas Terrace’ misafirlerine unutulmaz günbatımları yaşatıyor.
11.07.2017 Magazin
Yazın tadı İstiklal  Palas Terrace’da
Yazın tadı İstiklal Palas Terrace’da Demirören İstiklal Palas’ın 7. katından İstanbul’a göz kırpan ‘İstiklal Palas Terrace’ misafirlerine unutulmaz günbatımları yaşatıyor.
15.06.2017 Magazin
Ramazan coşkusu Demirören İstiklal’de
Ramazan coşkusu Demirören İstiklal’de Demirören İstiklal, özlenen Ramazan değerlerini misafirleri ile buluşturuyor
17.05.2018 Ramazan Haberleri
Muhteşem DJ şovu
Muhteşem DJ şovu Taksim’in parlayan yıldızı Demirören İstiklal Palas’ın 7’nci katında açılan, yemek, müzik ve eğlenceyi tek adreste buluşturan Mentha@İstiklal Palas, önceki akşam ünlü DJ Holger Hecler’i ağırladı.
20.05.2017 Magazin
Canan Tan, okurlarıyla Demirören İstiklal'de buluşuyor
Canan Tan, okurlarıyla Demirören İstiklal'de buluşuyor Canan Tan, 'Milliyet Sanat Buluşmaları' kapsamında 6 Mayıs Cumartesi günü Demirören İstiklal'de sanatseverlerle bir araya geliyor.
2.05.2017 Kültür Sanat
Benzersiz deneyimin adresi
Benzersiz deneyimin adresi Şehrin tam kalbinde, tarihle iç içe, rengarenk, hayat ve nostalji dolu bir atmosferde yaşamayı sevenlerin tercihi Demirören İstiklal Palas, özel anları unutulmaz kılmak için misafirlerini bekliyor.
28.04.2017 Magazin
'Nükhet Duru'yla sanat ve hayat' etkinliği ertelendi!
'Nükhet Duru'yla sanat ve hayat' etkinliği ertelendi! Nükhet Duru'nun, bugün Demirören İstiklal'de gerçekleşmesi planlanan etkinliği ileri bir tarihe ertelendi.
31.03.2017 Kültür Sanat
Çok yönlü etkinlik alanı: Social İstanbul
Çok yönlü etkinlik alanı: Social İstanbul Demirören İstiklal, yeni bir etkinlik alanına kavuşuyor: Social İstanbul. İki geniş kata yayılan Social İstanbul tiyatrodan konsere, festivalden fuara birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya olanak sağlıyor
27.03.2017 Magazin
Nükhet Duru’dan ‘Müzik ve Hayat’
Nükhet Duru’dan ‘Müzik ve Hayat’ Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru, ‘Milliyet Sanat Buluşmaları’ kapsamında 31 Mart Cuma günü Demirören İstiklal’de olacak. ‘Müzik ve Hayat’ temalı söyleşide merak edilenleri anlatacak
24.03.2017 Magazin
Nükhet Duru, Demirören İstiklal’de
Nükhet Duru, Demirören İstiklal’de Nükhet Duru, 'Milliyet Sanat Buluşmaları' kapsamında 31 Mart Cuma günü Demirören İstiklal’de hayranlarıyla buluşacak.
23.03.2017 Kültür Sanat
Eli&Fur Demirören İstiklal Re-Pub Sahnesi’nde
Eli&Fur Demirören İstiklal Re-Pub Sahnesi’nde Eli&Fur, 11 Mart Cumartesi akşamı Demirören İstiklal Re-Pub sahnesinde elektronik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak
7.03.2017 Magazin
Yazar Ahmet Ümit, Demirören İstiklal'de
Yazar Ahmet Ümit, Demirören İstiklal'de Milliyet Sanat ve Demirören İstiklal, sanatseverleri yakından ilgilendirecek yeni bir etkinliğe imza atıyor.
17.02.2017 Kültür Sanat
Aşkın büyülü mekanı
Aşkın büyülü mekanı Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, Sevgililer Günü’ne özel ‘Love is in the air’ konseptiyle kalpleri fethedecek...
11.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demirören İstiklal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirören istiklal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.