Demirören Haber Ajansı

Demirören Haber Ajansı

Son dakika Demirören Haber Ajansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demirören Haber Ajansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demirören Haber Ajansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demirören Haber Ajansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demirören haber ajansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 demirören haber ajansı haberi bulunmuştur. Tüm demirören haber ajansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası! Kanser için umut ışığı olacak
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası! Kanser için umut ışığı olacak Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını açtı. Dünyanın en önemli bilim dergilerine kapak olan araştırmalarıyla sadece Almanya'da değil, dünyada tanınan Ertürk, şu anda üzerinde çalıştığımız en önemli teknolojilerden biri 3 boyutlu biyo-yazıcıları kullanarak bu haritaları hücre hücre bir dokuya dönüştürmek. Bu haritaları çıkarabilen dünyadaki tek araştırma grubuyuz. O üç boyutlu yazıcılar da mühendislik anlamında geliştiğinde tahmin ediyorum ki insan organlarının büyük parçalarının tamamını, organları, ileride üretebileceğiz. Organ nakli de aynı şekilde tarihe karışabilir" dedi.
18.02.2024 Gündem
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı. İsrailli futbolcu Jehezkel, skandal sevinci neden yaptığını açıkladı. Öte yandan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15.01.2024 Antalyaspor
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün takım kaptanı Levent Mercan, "Milli takıma seçilmekten gurur duyarım. Performansımı böyle sürdürürsem bir gün çağırılacağım diye düşünüyorum. Bunun için çalışıyorum, mücadele ediyorum" dedi.
5.01.2024 Süper Lig
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı
Skuterler Antalya’da da sabırları taşırdı Antalya'da usulsüz kullanılan, kazalara sebep olan skuterlerle ilgili valilik harekete geçti. Vali Hulusi Şahin, "Bu usulsüz kullanıma asla müsaade etmeyeceğiz. Usulüne uygun olmayan, protokolüne uygun olmayacak sayıda, fazlaca konuşlandırmış şirketler var. Bunlara tahammül etmeyeceğiz. Cezai işlemleri en sert şekilde yapacağız. Bu işi zapturapt altına alacağız" dedi.
28.12.2023 Gündem
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İşte ilk görüntü
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İşte ilk görüntü Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, bu sabah yapılan son kontrollerinin ardından Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
13.12.2023 Süper Lig
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı Gökhan İnler Beşiktaş'la 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonunda futbolu bırakacak. Beşiktaş - Napoli maçıyla jübile yapacak. Deneyimli isim gelecek sezon Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev yapacak.
11.09.2023 Beşiktaş
DHA'nın yeni projesi 'DHAPress', Şuşa Küresel Medya Forumu'nda uluslararası basına tanıtıldı
DHA'nın yeni projesi 'DHAPress', Şuşa Küresel Medya Forumu'nda uluslararası basına tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı’nın ortak projesi olarak geliştirilen ‘www.dhapress.com’un tanıtım lansmanı, Şuşa Küresel Medya Forumu’nda tanıtıldı.
23.07.2023 Dünya
Demirören Medya Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 3 Temmuz’da öğrenciler için tercih dönemi başladı. Öğrenciler kendileri için iyi bir okul ararken Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi olarak öğrencilerine birçok imkan sunuyor. Bu liseyi tercih etmek için birden fazla neden olduğunu söyleyen okul müdürü Atilla Ertoğan, “Bütün derslerimizi buranın imkanlarını kullanarak yapıyoruz. Öğrencilerimiz CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı (DHA), Hürriyet ve Milliyet’te hem derslerini görecek hem de buradaki profesyonellerle çalışacak. Bunun yanı sıra staj akreditasyon programımız var. Öğrencilerimiz yaz aylarında Avrupa Birliği ülkelerinde stajlarını yapacak. Aynı zamanda dil yetkinliklerini geliştirecekler” dedi.
5.07.2023 Eğitim
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı Türkiye'nin en büyük medya grubu bünyesindeki  Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.  
16.06.2023 Eğitim
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları Tansiyon düşürücüler, kolesterol hapları, ağrı kesiciler, kan sulandırıcılar… Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Vahide Aslıhan Durak, yaşlılarda çok sayıda ilaç kullanımı nedeniyle aşırı düşük tansiyon, kanama, hatta bilinç kaybı ile acil başvurularının sık yaşandığını söyledi. Doç. Dr. Durak, sarı kantaron ve gingko biloba gibi takviyelerin de tehlikeyi katladığını kaydederek bazen ölümcül bile olabilen bu tehlikeyi önlemenin yolunun ise literatüre de giren "İlaç torbanı bana göster" ilkesinden geçtiğini vurguladı. Doç. Dr. Durak, "Eczanelerin verdiği ilaç çantalarını çok sever bu hasta grubumuz. İçinde bir dolu ilaç ve şeker ölçüm çubuklarıyla günlere giderler hatta. Bu hastalarımızın 6 ayda bir, onları düzenli takip eden aile hekimlerine bu torbalarını açıp göstermeleri gerekiyor" dedi.
11.06.2023 Sağlık
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli Merve Hazal Bülbül’e (5) ismi öğrenilemeyen bir hayırsever kaldığı konteynerin önüne tekerlekli sandalye bıraktı. Sabah dışarı çıktıklarında yeni tekerlekli sandalye görünce şaşıran Merve’nin anneannesi Medine Bülbül, ‘’Bir hayırsever mağduriyetimizin haber yapılmasından sonra duymuş ve kapımızın önüne tekerlekli sandalye bırakıp gitmiş. Hayırseveri tanımıyorum. Görenler genç birisi diyor’’ dedi.
5.06.2023 Yaşam
Demirören Medya Lisesi'nde dijital iletişim sunumu düzenlendi
Demirören Medya Lisesi'nde dijital iletişim sunumu düzenlendi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur Emine Koç’un katılımıyla ‘Artı ve eksileriyle dijital iletişim’ sunumu düzenlendi. Sunumda, iletişimden, medyaya; yeni medyadan dijital hastalıklara kadar birçok konu öğrencilerle tartışıldı.
25.05.2023 Eğitim
TBMM Başkanı, rahatsızlanınca pusulaları ambulansla teslim eden sandık başkanını tebrik etti
TBMM Başkanı, rahatsızlanınca pusulaları ambulansla teslim eden sandık başkanını tebrik etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mardin’in Derik ilçesinde seçim gecesi rahatsızlanmasına rağmen oy pusulalarını İlçe Seçim Kurulu’na ambulansla getirerek teslim eden ve ardından hastanede tedaviye alınan sandık başkanı öğretmen Erkan Altun’u telefonla arayarak teşekkür etti.
17.05.2023 Yaşam
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor İsveç’in Vasteras kentinin altındaki geniş mağaralar, proje kapsamında 95 derece sıcak suyla doldurularak halkın ısı ihtiyacını karşılayacak. Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtlayan Proje Müdürü Rickard Svensson, kentin altındaki mağaralarda 300 bin metreküp su depolanacağını ve ısıtılan bu suyun 2024 itibariyle kentin merkezi ısıtma ağında kullanılacağını açıkladı. Svensson, Vasteras kentinin ısı enerjisini bu sıcak su dolu mağralarda deponalacağını ve daha az yakıtla daha fazla ısıtma elde edeceklerini vurgulandı. 
14.05.2023 Gündem
Kaan Ayhan Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı: Bu haberlere kimse inanmasın
Kaan Ayhan Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı: Bu haberlere kimse inanmasın Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan'ın menajeri Ersin Akan, "Kaan, Galatasaray'da mutlu. Ayrılık konusu gündeme bile gelmedi. Bu haberlere kimse inanmasın" dedi.
11.05.2023 Galatasaray
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü Türk Telekom'un kazanması durumunda hem Eurocup şampiyonu olup Euroleague’e direkt olarak katılım hakkı elde edeceği tarihi Gran Canaria maçı öncesi İspanyollar büyük bir skandala imza attı.
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren okul müdürü hayatını kaybetti Şırnak’ın Silopi ilçesinde okul müdürü Recep Burak Demirel (43), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar Marmara Üniversitesi (MÜ) Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GEMHAM) tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir çalışmayla, kanser teşhisi alan hastadaki tümörün tedaviye nasıl yanıt vereceği, tedaviye başlanmadan önce laboratuvarda belirleniyor. 
2.04.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Demirören Haber Ajansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demirören haber ajansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.