Demi Lovato

Demi Lovato

Son dakika demi lovato haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demi lovato ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demi lovato haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demi Lovato

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demi lovato gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 demi lovato haberi bulunmuştur. Tüm demi lovato haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi!
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi! Dünyaca ünlü oyuncu Bella Hadid, Hugh Jackman, Jennifer Garner ve Demi Lovato'nun da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, 10 ili de sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor
9.02.2023 Magazin
Demi Lovato başına örümcek dövmesi yaptırdı!
Demi Lovato başına örümcek dövmesi yaptırdı! Zararlı madde bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyona giren şarkıcı Demi Lovato, adeta yenilenerek çıktı. Tedavisi biten Lovato, saçlarını kazıtıp kafasına örümcek dövmesi yaptırdı
14.01.2022 Magazin
Demi Lovato pozitife yönelmiş
Demi Lovato pozitife yönelmiş Demi Lovato, Paper dergisine kapak oldu.
27.03.2021 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Dersini almış
Dersini almış Demi Lovato, sosyal medya hesabından takipçilerine içini döktü.
17.03.2019 Magazin
2018 yılında internette en çok bunu aradık
2018 yılında internette en çok bunu aradık Dünyada yaygın şekilde kullanılan Google arama motorunda dünya genelinde en çok aranan konunun “Dünya Kupası” olduğu açıklandı.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Demi Lovato hızla kilo alıyor
Demi Lovato hızla kilo alıyor Geçtiğimiz aylarda yüksek doz uyuşturucu kullanımı nedeniyle hastaneye kaldırılan ABD'li şarkıcı Demi Lovato, kilolu haliyle dikkat çekti
9.11.2018 Magazin
Tedavi için evini satıyor
Tedavi için evini satıyor Geçtiğimiz ay aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastanelik olan, halen rehabilitasyon merkezinde tedavi gören ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı.
12.09.2018 Magazin
Rehabilitasyon uzun sürecek
Rehabilitasyon uzun sürecek Geçtiğimiz haftalarda aşırı doz uyuşturucu nedeniyle hastanelik olan Demi Lovato’nun tedavisi devam ediyor.
14.08.2018 Magazin
Savaşa devam edeceğim!
Savaşa devam edeceğim! Aşırı doz uyuşturucudan hastanelik olan Demi Lovato’dan mesaj var: “Bundan kurtulduğumu söyleyeceğim gün için can atıyorum. Zamana ihtiyacım var. Savaşmaya devam edeceğim”
6.08.2018 Magazin
Aşırı dozdan hastanelik oldu
Aşırı dozdan hastanelik oldu ABD’li şarkıcı Demi Lovato (25), yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldı
26.07.2018 Magazin
Demi Lovato kimdir?
Demi Lovato kimdir? Demi Lovato kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Yüksek dozda uyuşturucudan dolayı fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Demi Lovato'nun sağlık durumu nasıl? İşte ünlü şarkıcı Demi Lovato hakkındaki bilgiler...
25.07.2018 Gündem
Ünlü şarkıcı Demi Lovato hastaneye kaldırıldı
Ünlü şarkıcı Demi Lovato hastaneye kaldırıldı ABD’li şarkıcı Demi Lovato’nun yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
25.07.2018 Dünya
Bedeniyle barışık
Bedeniyle barışık ABD’li şarkıcı Demi Lovato (25), önceki gün tekne turuna çıktı. Tüm gün güneşlenen ve denize giren şarkıcı, bikinisiyle verdiği bu pozu da Instagram’ına yükledi, kısa sürede yaklaşık 3 milyon beğeni aldı.
11.07.2018 Magazin
Cesur selfie
Cesur selfie 25 yaşındaki şarkıcı Demi Lovato, önceki gün 67 milyon takipçili hesabından derin göğüs dekolteli selfie’sini paylaştı...
22.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Demi Lovato ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demi lovato haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.